perjantai 4. huhtikuuta 2014

Kesää odotellessa!



Noniin, ei mulla oikeestaan ole edes mitään erityistä asiaa, niin saatte tyytyä taas jonkunnäköseen kuvapostaukseen, jotain vaan postaan ja päivittelen tänne!
Ainakin voisin mainita siitä, että olin tässä viime viikonloppuna taas moikkaamassa Elliä. Mulla on käyny tosi hyvä tuuri, kun Elli asuu nykyään näinkin lähellä meitä, nimittäin vain parin kilometrin päässä! Luultavasti nyt pääsen sillä sitten useamminkin menemään, tai ainakin katsomaan. :)
Sunnuntaina oltiin siis Jatan kanssa tallilla, ja Jatta meni Ronilla samaan aikaan, joten ratsastuskuvia ei ole. Mentiin ihan koulua ja lähinnä ravissa työstin ponia, kun alku viikosta niillä oli ollut rokotus, niin en hirveän rankasti mennyt. Elli oli kuitenkin taas tosi ihana ♥





Tässä viime viikolla taisi olla kun nämä kuvat räpsäsin, kun noin paljon vielä lunta on. Nyt täälläkin onneksi jo aika keväistä säätä, ainakin aurinkoista!



ite oon iha vaiheessa mut Roi oli nii hauska et halusin julkasta tänki :D



Roi tykkää syödä penkkejä :))


tämmönen kuva vielä kisoista (:

kamerakaa ei pysyny enää mukana ku poni vähä spurttas :D




On ollu tässä vähän vaikeitakin asioita päätettävinä, ja vieläkin vähän jaarittelen kahden vaiheilla... Tulevaa kesää nimittäin mietin, mitä ja ketä siihen sisältyy. Vaikeaa!
Kuitenkin meillä menee Roin kanssa nyt tosi kivasti, jos nyt yhtä tuntia tällä viikolla ei lasketa, kun Roi sai nakattua mut jopa kerran selästä.. :D Kuitenkin tän hetkiset fiilikset Roin suhteen ainakin on oikein mukavat, muut heppahommat vielä vähän ristissä.

tässäpä pari kuvaa vielä viime kesältä :)


onneks meno on nykyään jo paljon rennompaa!
ah, tämä päivä kun koulut loppuu ♥
ja ootan kans riparia ihan sikana!


tässä myös vähän vinkkiä, mitä luultavasti toukokuu tuo tullessaan ;)

Tässä vielä uusin video Roista :)



Siinäpä oli nyt pieni päivittely postaus tännekin. Toivottavasti ei haittaa, vaikka jotkut postaukset eivät ole niin 'kuvatäytteisiä' ja täynnä asiaa. Tämä viikonloppu menee pitkälti ripari juttuihin, joten saa nähdä, millon sitä taas kerkeää postailemaan, tai saa edes jotain materiaalia. Joten palaillaan kunhan on taas aihetta postailla :)

17 kommenttia:

  1. Siis missä tallilla toi Elli on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en ole varma tallin nimestä, joten kannattaa käydä kysymässä Jatalta, Ellin omistajalta :)
      http://ellipo.blogspot.fi/

      Poista
  2. Kiva postaus, ei mua ainakaan haitannut vaikka ei paljon asiaa ollut, tärkeintä on että postailet! :D

    VastaaPoista
  3. voieii ehkä maailman ihanin kuva toi mis makaat roin pääl tuol pellolla ♥

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva postaus!:) itellä on päättäjäiset kohta kun siirrytään yläasteelle, vähän jännittää :D mut kiva postaus!(:

    VastaaPoista
  5. Sähän oon käyny aholla vuokraileen? Niin jos sinne menee vuokraan ilman kaverii niin saak sieltä helposti seuraa vai ootko yksikseen siel sit?:dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se riippuu ihan ketä siellä sattuu just sillon olee. joskus voi olla tosi mukavii jotka varmasti ottaa sut porukkaan, mut joskus voi olla että ei pääse oikee mukaan :d

      Poista
  6. Tuo video on aivan mahtava!!
    Oikeasti te ootte nykyään ihan mahottoman hyvän pari. Vertaa tuon videon pätkiä niihin ensimmäisiin videoihin, niin teitä ei melkein tunnista: Roi kulkee nykyään todella rennosti sekä mielelläään ja sää istut aivan älyttömän hyvin! Toivotan teille hyvää jatkoa. Ootte kerta kaikkiaan upea pari...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :o vaau kiitti ihan mielettömän paljon ihanasta ja rakentavasta kommentista!! (:

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät! :) siitä kiitos Lauralle (;

      Poista