keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Videopostaus tallilta!

Moikka kaikille! Päätettiin tehdä Pihlan kans videopostaus kun oltiin eilen tallilla. En ala sen kummempia selittelemään tässä, koska kaikki oleellinen taitaakin olla videossa.
Kivoja kuviakin tuli taas muutama, niin niitä tähän alkuun, ja video sitten lopussa :)





suun aukominen ei johdu kovasta kädestä tms, vaan Roilla on tapana alkaa pureskelee kuolainta kun menee tolleen liian rullalle ja kuolaimen alle


aluksi Roi meinas mennä laukassa liian tollai rullalle, mutta kun sen sieltä nosti nii laukka rupes sujuu tosi hyvin tohon kierrokseen


tähän suuntaan se ei sitten taas olis millään halunnu asettua mitenkään päin, kauhia puoliero..

hieno!

uitiin tuolla pellossa


hahah :D


Eppo ♥ en oo tuonkaa pikkujätkän selkään päässy pitkään aikaan :-/


Sitten se videopostaus!
Sanon tuossa että Roi oli aluksi laiska, niin en tarkota sitä sillä tavalla laiska, etteikö olisi apuihin reagoinut tms, vaan kun oli niin kuuma ja se joutuu rämpimään tuossa kentässä, että se silleen leviää käsiin ja tuntuu ettei jaksa edetä :D En osannut selittää tuossa muutenkaan oikeen hyvin tunnista, mutta oikeesti siis Roi oli tosi hyvä, ainut mikä ei onnistunut oli tuo laukka vasempaan kierrokseen, mutta muuten poni oli super! (:
Pahoittelut vanhoista biiseistä, en nimittäin päässyt nettiin kun tuota tein, niin jouduin tyytymään musiikkeihin mitä koneella oli. Ja meijän puhe ei joissai kohin kuulu kauheen hyvin..





Huomasitte varmaan kans uuden ulkoasun/bannerin, tuon parempaa taustaa en kuitenkaan löytäny. Sain pari tosi kivaa banneria, ja voisin vaikka seuraavaan postaukseen laittaa muutkin bannerit joita sain, ja vähän kertoa niistä :)
Harmittaa tosi paljon, koska huomenna mulla olisi ollut estevalmennus Roin kanssa, mutta loukkasin mun polven tänään niin pahasti, että huomenna aamulla olis lähtö lääkäriin ja valkka jouduttiin perumaan mun osalta...
Katotaa sit että missäs merkeissä palaillaa!

20 kommenttia:

  1. Roin laiskuus voi johtua myös hyvin siitä, että menette aina koulua ja pelloilla ja kerran viikossa esteitä. Käykää useammin maastossa ja pitäkää maastakäsittely päiviä, isrtohypyttäkää.. ihan mitä vaan muuta, muttei koulua ja esteitä. Roi kyllästtyy niinkun moni muukin kyllästyisi. Oma hevoseni kyllästyi, lopukta ei ois ollu tahtoa lähteä millään töihin mutta monipuolisen liikunnan ohelka piristyi! :) hevosestakin mukavaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ei sillä tavalla laiska! :D edelleen se saattaa 'juosta alta' jos sitä ei ratsasta, ja on se reipas, muttei jaksa kuumalla ilmalla rämpiä tuossa kentässä. ja hei mää en usko että sää tiiät puoliakaa siitä mitä me roilla tehää, monesti irtojuoksutetaa ja tehää maastakäsin juttuja :D maastoilu tosin on jääny nyt keväästä vähemmälle ku roilla ei oo vielä kenkiä, ja kengittäjä oli sanonu että ei kantti käyä nyt maastossa ku ponin kaviot voi kulua nii paljon että alkaa ontuu, ku meiltä ei pääse maastoihin ku muutaman kilsan tiellä kävelyn jälkeen. että roi ei tosiaankaa oo kyllästyny, iha monipuolisesti sen kans harrastetaa :)

      Poista
    2. Täällä blogissa saa ainaki sen kuvan että koko aja vaa koulua ja koulua kentällä. Välillä pellolla ja esteitä..

      Poista
    3. tiiätkö, ne harvat kerrat ku saan kuvaajan, en 'tuhlaa' sitä siihen että irtojuoksutan sitä tms, ku sen voin tehä yksinki. yleensä kirjotan kerran viikossa tänne, sen lisäksi viikossa on 5 muuta päivää jollon liikutetaa roi, nii te tuskin niistä tiiätte mitä tehää :D roille ei riitä että sen kans tekee vaa jotai maastakäsin juttuja tai muuta tollasta pientä, ratsastetaan sekä tehää maastakäsin juttui, ja se ratsastus voi olla monipuolista vaikka meniski vaa koulua. ja hei, yleensä se koulu ja esteet on ne ratsastuksen perus lajit.. :D sen lisäksi kerron täällä monesti maastakäsin jutuista, mutten yleensä juoksutuksesta tms kun oon yksin tallilla enkä jaksa kuvata.

      Poista
    4. Kyllä, ne on ne peruslajit mutta se ei meinaa sitä että pitää mennä vaan kouluq ja esteitä. Sanot mitä sanot yleensä hevinen (Roikin) kyllästyy jos vääntää vaan koko ajan koulua. Ja nytki sun viime postauksissa olet mennyt vaan koulua.

      Poista
    5. Hei sun on aika turha enää väittää vastaan, kirjotan tänne yleensä yhestä tunnista viikossa, nii sä et voi mitenkää tietää mitä mä sen kans kaikki muut kerrat teen :D ja nii oon menny koulua nyt nää pari viimestä kertaa mitä tänne oon kirjottanu ku Pihla on ollu mun mukana, koska Roi on pitäny liikuttaa rennommin sen rokotuksen takia. teen sen kanssa paljon maastakäsin juttuja, joista myös monesti tänne kirjotan, mutta se ei riitä Roin liikuttamiseksi, joten sen lisäksi myös ratsastan lähes joka kerta. Että älä huoli, meijän poni on kyllä ihan ilonen ja tyytyväinen sen tän hetkiseen tilanteeseen.

      Poista
    6. Hih :'D ihana ano. Hevonen ei kyllä ajattele silleen että plääh tylsää taas koulua. Kouluhan ja sielällä työskentely on ylipäätään asia joka pitää olla hallussa myös esteillä ja siksi sitä treenataanki enemmän. Mun mielestä on vaan kunnioitettavaa että Meri jaksaa niin paljon sitä reenata,vaikka omien sanojensa mukaan onki enemmän puskailija. Ja tosiaan, kouluakin voi ratsastaa erittäinkin monipuolisesti. Jos sulla on tapana tai sulla on koulusta semmonen kuva että siinä mennäänvaan kenttää ympäri samaa uraa koko tunti nii se ei tarkota että muut tekee niin. :) ja mistä sinä mitään siitä tietäsit jos Meri vaikka joka tunnin jälkeen tai ennen tekiski vaikka maastajuttuja? Ja se on totta että nuori poni kuitenki tarvii monipuolista tekemistä kehittyäkseen ja että mieli pysyy virkeänä ja tyytyväisenä. Mutta laiskaksi se ei siitä tuu :D ja mun silmäään poni näyttääkin tyytyväiseltä! On niitä kuule pahempiaki ;)

      Poista
    7. näimpä! :D tuo just, että vaikka menis pelkästää koulua, sitä voi mennä tosi monipuolisesti ja niin erilaisia tehtäviä! tuossa sun tekstissä taiski tulla kaikki olennaine nii mitäpä mää tässä enää lisään :D

      Poista
  2. miten sä se polves loukkasit?? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pyörän kanssa, polvi naksahti ja petti kokonaa alta, ja sen jälkee ei oo toiminu ja sattuu ihan sairaana :d tulin just lääkäristä eikä selvinny vielä mitää, huomenna magneettikuvauksii..

      Poista
  3. Tää oli tosi kiva videopostaus! :-) Mikä kamera sulla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoos :) mulla on canon 600d, mutta nää on kuvattu pihlan 1100dllä ku siinä on tosi hyvä putki, en vaa muista mikä :D

      Poista
  4. XDDDDDDDDDDDDd kiva noi mu vammaukset hei

    VastaaPoista
  5. Ei kuulunut sanaakaan mitä te puhuitte ): vink vink älä laita musaa taustalle jos ei muutenkaa kuulu hyvin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no sit on kyllä kuulossa jo vikaa :D tuo musiikki ei sitä kuuluvuutta kyllä yhtää vähentäny, ku oli nii mitättömän pienellä ainaku puhuttii. kamera ei ota ääntä ton paremmi, mutta kyllä siitä kuulee ku kuuntelee

      Poista
  6. Heeeei meri mullaki on huomenna estevalmennus mutta en loukannu mun polvea XD mutta tää on tosi kiva postaus! Ja mistä tuo ano mitään teijän liikutuksista tietää... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no äläpä.. :D mut kiitos emmi! ja pitäs muute nähä taas (:

      Poista
  7. Jee tosi kiva toi videopostaus ja aivan ihania kuvia taas! Just kiva, ku oot nyt saanut kuvaajan useammin mukaan ja postauksiakin on tullut nyt useammin.. :)

    VastaaPoista