lauantai 20. heinäkuuta 2013

pitkästä aikaa kunnolla ratsailla!

jep olen luova näitten otsikoiden kanssa xd
19.7. Olin eilen Lotan ja Linnean, myöhemmin myös Saran kanssa tallilla (: tarkotuksena oli että mää ratsastan Reinon, 5 vuotiaan lämppärin, Lotta Aatun ja Linnea Pertin. No, kuitenki sitte ku päästii kentälle nii vaiheltiiki heppoja ja mentii sillee kaikki kaikilla :D mentii aika lepsusti ensin kentällä, sitte siirryttiin pellolle jonne Sarakin tuli Lusin kanssa. Siellä mun ja Reinon yhteistyö ei oikee toiminu, mut sittenkun menin taas Pertillä nii meni oikee mukavasti! Aatusta ja Reinosta en kovi tykänny, ku Reinoha siis on vasta 5, eikä tajua kunnolla pohetta eikä sitte myöskää osaa oikee nostaa laukkaa, mut Pertti oli tosi kiva !
Illalla menin vielä aaltsikalle Empun ja Ellan kans, ja sitte Empulle yötä.

Tänää mentiin sit Empun kanssa sen vuokraponille, Nanalle. Emppu hyppäs sillä ensi ja lopuks määki pääsin vähä käymään selässä ja menee loppuverkat :) Myöhemmin käytiin maastossa kävelee ja Nana meni kivasti, tosi mukava poni!





 
 
 

Reino
 


Aatu


ei vissii oikee taupunu aluksi :D
Pertti ♥






hups vähä heilahtanu




Nana ♥








 



8 kommenttia:

  1. Ooooii aatuuu! <3 mutta kiva blogi Meriiii! c:

    VastaaPoista
  2. sun istunta on vaan niin perfekto :) eiko mikä xd

    VastaaPoista
  3. Millä tallilla aatu on nykyään?
    jaa sun blogi on tosi ihana ja sun istunta kansss♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se oli enne samalla tallilla roinkaa, eli junttilassa. mut nyt se aika vasta lähti toiselle tallille, en tiiä mikä sen tallin nimi on, mut vissii vieläki jossai oulun lähellä (: ja voi kiitos!

      Poista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista