keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Aika lopettaaOlen nyt tullut siihen päätökseen, että lopetan blogin pitämisen. Tosi pitkään tää on tuntunut hirveeltä pakkopullalta, ja jokaisen postauksen tekeminen on ollut kauheen työn takana jo pitkän aikaa. Kaikki teistä onkin varmasti huomannut että postauksia on tullut viimeisten kuukausien aikana vain muutama, joten ajattelin nyt viimein saattaa tän loppuun.
Kiinnostus kirjoittamiseen alkoi pikkuhiljaa hiipua Bassen lähdettyä, ja uusien hevosten tullessa kuvioihin blogin kannatus ja kommenttimäärät alkoi myös selvästi laskea. Huomasin itsekin etten saanut postausten sisällöstä enää niin kiinnostavaa, enkä oikeastaan jaksanut enää panostaakaan niihin. Kuitenkin yhdenkin postauksen teko vie aina tosi paljon aikaa, enkä enää vaan jaksa käyttää mun vapaa-aikaa näitä tehdessä. Myös moni mun lempiblogeista on lopettanut hiljattain, joten sekin on ollut ehkä osasyynä tähän, sekä muutenkin jotenkin tämä heppablogien kannatuksen vähäneminen, jonka itse ainakin olen huomannut.

Postauksen kuvat on kauan sitten olleelta valmennukselta Bertin kanssa, kaikki c) Venla
Tällöin oli vielä laukan kanssa tosi paljon vaikeuksia.. Hauska huomata näitä katsellessa miten paljon ollaan menty eteenpäin, ja miten kamalalta meno vielä tuolloin näytti :D... :D

En osaa sanoa löytyykö multa vielä joskus kiinnostusta tulla takaisin ja jatkaa, mutta ainakin nyt olen pitkän tauon tarpeessa. Jätän blogin kuitenkin julkiseksi, niin pääsette aina lukemaan mun vanhoja tekstejä jos joskus satutte haluamaan. Ja että pääsen edes johonkin päivittelemään mun heppajuttuja, tein tuossa vähän aikaa sitten heppaig:n, nimellä meriijahepat. Kannattaa siis käydä seuraamassa, jos mun heppailut vielä kiinnostaa! Sekä superisot kiitokset kaikille ihanille lukijoille, jotka on jaksanut kommentoida ja tsempata näiden vuosien aikana, ja ihan jokaiselle joka on mun juttuja täällä lukenut. :)


Heippa!


8 kommenttia:

 1. Mustakin tuntuu just nyt samalta, kun sulla.
  Harmihan se mullekin ja monelle muulle on, että jäät tauolle. Mutta usko tai älä, niin tauko tekee hyvää, oli se sitten miten pitkä tahansa! :)
  Jään odottamaan sua niin kauaksi aikaa, kunnes lopullisesti palaat, nähdään silloin! :>

  Kuulostin ihan kamalalta... :D

  Ihanaa jatkoa sulle ja hevosille ♥

  VastaaPoista
 2. Olen aika uusi lukija ja huomasin vanhoja tekstejä selatessani, että et ole panostanut uusimpiin postauksiin niin paljoa. Varmasti lähes jokainen bloggaaja tarvii joskus pienen, tai vähän isomman tauon koko hommasta. Toivotan silti hyvää taukoa, jos niin voi sanoa. Jään odottelemaan haikeana, jos joskus vielä palaisit<3

  enazupreme.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Harmi, mutta ymmärrän kyllä onneksi jätät sentään tän julkiseksi niin voin lukea vanhoja postauksia. Ja ootte Bertin kanssa hienoja! :)

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi, harmin paikka! Tää oli toinen mun ihan ykkössuosikkiblogeista, ikävä tulee sun postauksia! Ymmärrän kuitenkin sun tilanteen, bloggaamisen pitää tuntua kivalta. Onneksi teit tuon instan, ihanaa että pääsee kuitenkin jotain kanavaa pitkin yhä seurailemaan sun heppailuja! Aiotko jatkaa vielä videoiden tekoa youtubeen? :)

  Suurkiitokset että ilahdutit mua ja monia muita pitkään ihanilla kuvilla, videoilla ja mielenkiintoisilla teksteillä, ja hyvää jatkoa sulle! :) ♥

  VastaaPoista
 5. Voi ei :( Sun blogi oli mielestäni todella hyvä ja yksi harvoista joita seurasin. Mutta jos bloggaus ei enää kiinnosta niin ei sitä silloin kannata tehdä. Kaikki asiat kuitenkin tehdään pääasiassa itseään varten ei muita!

  Löysinkin tuon sun heppaig:n tossa pari päivää sitten ja on tosi kiva, että pääsee jossain vielä seuraamaan sun heppailuja! :) Paljon onnea jatkoon sulle ja Bertille!❤

  VastaaPoista
 6. Sun blogi on kyllä ollu ehdottomasti mun lemppari blogi, osaat kirjottaa kiinnostavasti tuntien kuluista ja sun ratsastusta on ollu ilo seurata! :) Tosi harmi, kun lopetat, mutta ymmärrän kyllä pointtisi, ei oo kiva tehä/jatkaa asioita jotka tuntuu pakkopullalta. :( Tsemppiä sulle jatkoon heppajuttujesi kanssa! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi harmi, että lopetat!:(Sun blogi on nimittäin mun lemppari blogi, koska osaat kirjoittaa jotenkin tosi kivasti ♡ Toivottavasti saisit jossain vaiheessa uutta intoa kirjoittaa :)!

  VastaaPoista
 8. We are very sorry to see you go, but are glad you have left us with lots of amazing posts throughout the years. Thank you for all your hard work. Have a wonderful day.
  World of Animals

  VastaaPoista