lauantai 19. marraskuuta 2016

Esteitä, koulua ja tippuminenEdellisestä tuntipostauksesta onkin kerennyt vierähtää aikaa... Sen jälkeen olen kerennyt mennä Afrikalla, Zamirahilla, Paulalla ja Camilla esteitä, sekä Alastralla ja Elarilla koulua. Tunnit on mennyt tosi vaihtelevasti ja kaikilta tunneilta ei ole materiaalia, mutta lyhyesti kaikista voisin jotain mainita.
Afrikan kanssa tunti meni tuolloin aika penkin alle ja siitä jäi melko epätoivoinen fiilis. Seuraava tunti oli Alastran kanssa koulua ja siihen tuntiin olin erittäin tyytyväinen, tykkäsin Alastrasta tosi paljon ja meillä meni ihan hyvin. Zamirahin ja Paulan kanssa hypättiin melko samantyylistä tehtävää jossa esteet oli tosi matalia, ja Zamirah kyllä yllätti mut tosi positiivisesti. Sillä en ollutkaan mennyt sitten viime syksyn, ja tykkäsin siitä nyt oikein paljon. Paulankin kanssa alkutunti oli ihan hauska, mutta itse tehtävä ei oikeen onnistunut. Myöhemmin Camin kanssa epäonnistumiset myös jatkui, mutta siitä kerron alempana vielä vähän lisää kun siltä tunnilta on kuviakin. Viime viikolla menin sitten vielä Elarilla koulua, ja sekin tunti oli melkoista säätämistä. Eli viimeaikaiset tunnit näin yleisesti ottaen ei ole mennyt kauhean hyvin, tai menestys on ollut tosi vaihtelevaa. :D

Vanha kuva Alastrasta viime syksyltä, kun uusia ei ole.

Vanha kuva myös Zamirahista, tällöin en siitä vielä oikeen tykännyt mutta mielipide kyllä muuttui viimetunnin jälkeen!


Afrikan tunnista on jo melko pitkä aika enkä sen jälkeen sillä ole mennyt, mutta siltä tunnilta löytyi kuitenkin videomateriaalia, joten kasasin lyhyen koosteen siitä. Koko tunnin Afrika oli jotenkin tosi hidas ja toin sen aina hirveän pohjaan kaikille esteille enkä antanut sen edetä. Videoillakin meno on tosi vaivalloisen näköistä ja vain muutama hyppy onnistui ihan ok hyvin.

Tämän tunnin jälkeen ajattelin että olisi ehkä hyvä pitää vähän taukoa Afrikasta ja mennä muillakin, etten heti ihan kyllästy siihen ja vaivu hirveään epätoivoon jos tunnit ei enää onnistukaan. Afrikan kanssa olisi kuitenkin kiva päästä treenaamaan jossain vaiheessa ihan kunnolla kun sillä tuota kapasiteettia riittää, ja vähän nähdä omiakin rajoja minne asti taidot yltää. Nyt taukoa on tullut varmaan jo ihan tarpeeksi ja olen miettinyt yksityistunnille menoa Afrikan kanssa, joten piakkoin varmaan saatte taas uudempaa materiaalia tästäkin hepasta. Tosin tallin uusin tulokas houkuttelee myös melko paljon, mutta sekin on tultuaan saikutellut jo aika monesti, mutta ehkä mä silläkin vielä pääsisin menemään!
Cami oli melkoinen yllätys kun se oli mulle jaettu, eikä oikeastaan kovin positiivinen sellainen. Tunti lähtikin sitten oikein mahtavasti liikkeelle, kun kiellettiin heti kolme kertaa verkkaesteelle kun se vähän nousi, ja viimeinen kielto johti siihen että pääsin testaamaan tolpan kovuutta ja maneesin pohjaa. Tämän taidonnäytteen pääsette katsomaan alempaa koosteestakin, voin kertoa että kyllä vähän kirpas.
Tippumisen jälkeen mua oikeesti pelotti lähestyä esteitä jotka oli vähänkään polvenkorkuista isompia, ja tuli heti mieleen se aika kun mun estekammo oli pahimmillaan. Se myös näkyi sitten lopputunnin hypyissä, joten älkää tuomitko meidän menoa tuossa videolla koska olin itse oikeasti vain tosi epävarma.

Koosteesta näättekin aika hyvin tuossa lopussa radan jota mentiin oikeastaan koko tunti, ja tuohon viimeiseen suoritukseen olin myös ihan tyytyväinen. Melko sekavin fiiliksin tältäkin tunnilta siis lähdin takaisin talliin, mutta ainakin takareittä korsiti komeankokoinen mustelma.

Näistä kuvista kiitos Ankulle, ja molempien koosteiden videoista Venlalle!

Oisko lajinvaihto vaikka sukellukseen... No joo tää oli kyllä sen tippumisen jälkeen kun toin Camin tosi epävarmasti esteille ja lopputulos oli tässä


Ousan seuraavat estekisat on myös melko pian, joulukuun alussa nimittäin ja ilmoittautuminen niihin on jo alkanut. Afrikalla olenkin taas jo ilmoittautunut yhteen luokkaan, mutta tarkoitus olisi mennä myös jollain muulla tai sitten Afrikan kanssa kaksi luokkaa, katsotaan sittenkun pääsen näkemään ilmoittautumislistan ja kuinka täynnä se on. Mutta toivottavasti tälläinen monen tunnin yhteispostaus ei ollut liian sekava, yritin saada teidät jotenkin edes kärryille miten mun tunnit tuolla ratsastuskoulussa on mennyt vaikka laiska olenkin ollut blogin suhteen. :D Seuraavaksi yritän sitten jaksaa kirjoittaa jo melko kaukaisesta valmennuksesta Bertin kanssa, joten palaillaampa sitten niissä merkeissä!


5 kommenttia:

 1. Ei tää postaus mun mielestä ollut liian sekava! Ja kiva kuulla miten sulla on oulunsalossa mennyt :) Ratsastat mun mielestä niin nätisti, voiku osais itekkin! :D Hyvä postaus taas ja onnea kisoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon tosi ihanasta kommentista!! :)

   Poista
 2. Hyvä postaus :) hyvin meet ja hyvälaatusia maneesikuvia !! Kielteleekö cami usein isommille esteille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) ja siis ei se ehkä mikään tallin varmimpia hyppääjiä tosiaan ole, just esteiden noustessa se alkaa monesti kieltelemään, vaikka ponnua siltä löytyiskin!

   Poista
 3. Thanks for sharing this beautiful post. We love seeing the wonderful action shots and they were beautifully taken. The videos were also wonderful as well. Have a fantastic upcoming weekend.
  World of Animals

  VastaaPoista