sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Aika päästää irti14. päivä tätä kuuta olin viimeistä päivää ponin omistaja. Sillon tehtiin sopimus ja ponista tuli epävirallisesti pelkästään Lotan. Kauanhan tää oli jo tiedossa, mutta silti tuntuu oudolta että nyt se oikeasti tapahtui, mulla ei oo enää omaa ponia.
Vaikka annoinkin Roin pois, toivon sille pelkästään hyvää. Nää yli kaks ja puol vuotta opetettiin toinen toisiamme, ja valehtelisin jos väittäisin ettei se ois mulle aivan tosi tärkee. Oli enemmän kun hienoa olla osa sen elämää nää vuodet, mutta pitää osata lopettaa ajoissa, kun homma ei tunnu enää oikeelta. Sen aika oli nyt, ja tää oli varmasti hyvä päätös niin mun kun poninkin kannalta.
Kiitos aivan mahtavalle ponille, kaikesta mitä opittiin ja koettiin yhdessä ♥
Koulutuuppailut.Esteet.Peltoilut.Juoksutus.Varusteetta ratsastus.Pellolla hyppelyt.Yhdessä oleminen.Uitto.Temput.Kuvailut.Maastoilut.Hauskanpito.Kisat.
Ja kaikki muu, kiitos
48 kommenttia:

 1. aivan ihana postaus ja vielä ihanampi video!♥ nyt vain kohti uusia haasteita ja heppaystäviä!

  VastaaPoista
 2. voiii ei mul jäi tosi surullinen fiilis täst postauksest, mut toivottavasti tää sit oli oikee ratkasu :/ tsemppii jatkoo ihana Meri ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii onha se tosi outoa vaihtaa taas ratsastuskouluun, kun oma poni on ollut aina unelmana. ja tietenki tää on haikeeta mut toivottavasti tosiaan tein nyt oikein :-/ kiitos paljon ihana ♥

   Poista
 3. Tosi ihana video ja rakastan noita sun rippukuvia Roin kanssa! Olitte kyllä upeita yhdessä ♥ Onneksi se pyysyy teidän perheessä! :3

  VastaaPoista
 4. millon alotat rats.koulussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisimman pian, kunhan pääsen kokeilemaan ja löydän hyvän tunnin itelle :)

   Poista
 5. Mulla alko silmät kostuu ton videon aikana♥

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo video <3 En voi muuta sanoa kuin että olitte mahtava pari ja tuun kyllä kaipaamaan teidän treenipostauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla että oot tykänny seurata meijän menoa! (':

   Poista
 7. Voi eii :( Ihana video ja oli niin kiva seurata teidän menoa!♥

  VastaaPoista
 8. Voi eiih! :( no joo, oli kiva seurata teitä! ♥

  VastaaPoista
 9. Miksi sä vaihat ratsastuskouluun?😮

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monia syitä, oma poni ei tällä hetkellä oo mulle se oikee juttu :/

   Poista
 10. Ihana postaus ja tsemppiä jatkoon! Oli kiva seurailla teidän menoa :')

  VastaaPoista
 11. Voi ei! Sain kylmiä väreitä videosta,ja rupesi silmät kostuun. Ootte kehittyny paljon, ja harmi että se nyt loppuu. Tsemppiä paljon sulle jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tosi ihana saaha tällasta tsemppiä! :)

   Poista
 12. Aivan ihana postaus ja video! Teidän menoa oli kyllä niin kiva seurata mutta toivottavasti löydät uuden heppatuttavuuden :)

  VastaaPoista
 13. Ihana postaus <3 teidän kehitys on ollu kyllä hurjaa! :) mutta kuitenkaa roi ei oo sun elämästä pois ja pääset sitä kattomaan varmasti sillon ku haluat, kyllä se siitä :) tsempit jatkoon!

  VastaaPoista
 14. Voi kun ihana video, sun postaukset on aina hyviä❤

  VastaaPoista
 15. alkaa itkettämään, tulee ittellekkin vanhat hyvät ajat mieleen tärkeiden ponien kanssa ❤ ne kaikki teidän hyvät ajat ei katoa vaan jää muistoihin ja niitä on ihanaa muistella ... mutta onneksi roi ei kuitenkaan katoa mihinkään. toivottavasti löydät jonkun kivan uuden heppatuttvuuden :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau tälläsiä kommentteja on aina tosi mahtava saada! Näinhän se on, kiitos hurjan paljon! :')

   Poista
 16. Millä tallilla aiot aloittaa? Suosittelen oulunsalon ratsastuskoulua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ankkurilahtea oon aatellu :) mutta aijon käyä kokeilee myös oulunsalossa!

   Poista
  2. ankkurilahti on kyllä kans kiva paikka!! :)

   Poista
 17. Roo tulee kaipaamaan sua! Teistä näki että roi oli sulle paljon enemmän kuin vain poni!

  VastaaPoista
 18. eeii :(((( te olitte nii kivsu pari

  VastaaPoista
 19. Höh olitte niin hyvä pari ja roi sopi sulle mielestäni enemmän sekä kulkee paljon paremmin... :( voimia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla et oot tota mieltä! Kiitos paljon :'/

   Poista
 20. hienoja kuvia ja aivan ihana video! kyllä roi on teijän kanssa niin paljon kehittyny; teillä on niin ihana tarina<3 mutta tsempit jatkoon! milloin muuten aattelit kirjottaa postausta? sitä odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suuret pahoittelut että ei oo nyt tullu postauksia.. En oo päässy ratsastaa oikeestaan ollenkaa nii ei oo ollu materiaalia mistä postata, mut hyvällä tuurilla viikonloppuna tulee postausta!
   Ja kiitos tosi paljon ihanasta kommentista :)!

   Poista
 21. olitte aivan ihana pari ja roi näytti pitävän sinusta kovasti! se kaipaa sua varmaan paljon mut miks luovuit siitä ja oliko se sun oma niinku ainoastaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roi oli mun ja mun siskon yhteinen, ja nyt siis vaan lotan. Monta kertaa oon kertonu syyn miks siitä luovuin :) mutta kiitos tosi paljon!

   Poista
 22. Voisitko tässä kertoa miksi luovuit Roista? Mutta ää ihana postaus ja video :(♥ Kai saat vielä käydä katsomassa ja ratsastelemassa ponilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syitä on tosi monta, mutta ainakin se, ettei yhdestä ponista riittänyt meille molemmille. Katsomaan pääsen sitä joskus, mutta kovin harvoin enää ratsastamaan.. Kiitos paljon kuitenkin ♥ ja anteeksi vastaus näin myöhässä!

   Poista
 23. Tästä on tosin aikaa, mut mul tuli tosi paha fiilis. Oliko sulla joku tietty syy kun annoit roin pois? Hyvä video ja postaus, vaikka tuli tosi paha fiilis. Osaat kirjoittaa tosi hyvin vaikka onkin surullinen aihe kyseessä:)

  VastaaPoista