perjantai 29. toukokuuta 2015

Estetunti ratsastuskoulullaOon jo kauan puhunut, että meen ratsastuskoululle tunnille, ja viimein saatiin varattua yksityisestetunti kahden kaverin kanssa Oulunsalon ratsastuskoululle. Toivoin tunnille Cayenne nimistä hevosta, jonka myös sain. Ei ihan nappivalinta itseltäni, sillä melkeen 165 senttinen hevonen oli aika haastava ratsastettava pikkuisten ponien jälkeen. Kuitenkin mielenkiinnolla ja hyvillä mielin lähdin tunnille!

Kiitos kuvista Elli, Annika, Joanna ja Ankku! (huomaa miten mun kamerassa ollu vähän huonot asetukset verrattuna muihin :D)

Nää superkivan väriset kuvat on Joannan käsialaa!

haha, hienosti laitetut hiukset ;)

Aluksi Cayenne oli tosi tahmea ja sitä sai kokoajan herätellä. Esteet se meni kuitenkin mukisematta yli, vanha estehevonen kun oli kyseessä. Tosin käännöstehtävä mikä oli osa rataa, oli melko vaikea isoliikkeisen hevosen kanssa. Nämä tiukat voltit olivatkin meidän heikkous, mutta muuten rata jota mentiin meni melko hyvin. Esteet oli korkeimmillaan noin 80-90cm.

Joku siinä Cayennen hyppytyylissä oli tosi haastavaa, lähes joka kerta se pompautti mut suoraan sanottuna taivaisiin, eikä mulla ollut yhtään painoa jalkkareilla ja olin tosi korkeessa kevytistunnassa. Myös esteen jälkeen könähdin lähes aina eteen, kun poni painoi aika paljon kädelle hypyn päätteeksi.Tälle sarjalle tuli onneksi ihan hyviä hyppyjä, ja mun istuntakin on ihan ok!


Tällä esteellä taas mun istunta oli yleensä pahimmillaan, varsinkin pienemmillä esteillä!
Tosiaan näin pääsi myös käymään lopputunnista.. Rataan siis kuului tiukka käännöstehtävä, joka tällä kertaa meni turhan pitkäksi, oltiin törmäämässä väärään esteeseen ja Cayenne teki äkkijarrutuksen ja väisti opettajaa, ja minä tulin ryminällä alas. :D Ei onneksi sattunut, kun osasin tulla taas jaloilleen alas.
Aikalailla ääripäästä molemmat ilmeet :D

Tätä ihanaa ponia aijon ehdottomasti toivoa ensi kerralla!

Mitä piditte postauksesta?
Oliko outoa nähdä mut ratsastuskoulun pollen selässä? ;)

38 kommenttia:

 1. Mulla tuli mieleen tosta et ku puhut koko ajan sun istunnasta(sulla on oikeesti monissa kuvissa tosi kiva ja hyvän näkönen istunta) niin mulle on sanonu mun valmentaja joka on siis ihan ammattilainen, että mieti vasta sitten istuntaa ku kaikki muu sujuu iha ilman ongelmia! :) mulla on kans nimittäin tosi huono istunta esteillä, mutta mulla se on vaa lähteny paranemaan kun en liikaa yritä tehdä siitä tietynlaista :) mää aina aattelen vaan että pidän jalat paikoillaan nii muu vartalo menee kyllä itsestään siihen oikeaan asentoon! :) sulla on oikeesti tosi hyvän näkönen istunta niin älä turhaaa ressaile! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihme kyllä mun istunta ei näissä kuvissa näytä edes kovin pahalta :D enkä tuolla hepalla kerennyt sitä oikestaan ajatellakaan, mutta ite huomasin miten en osannu ollenkaa hypätä tolla, nii oli vaikee ratsastaaki ku aina hyppäsin ite miten sattuu! Mutta joo kiitos paljon kommentista (:

   Poista
 2. Videoo ois viel ollu kiva nähä :) muuten kiva postaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oishan se ollu kiva, mut en oo itekään nähnyt yhtään videota tolta tunnilta.. :) kiitos!

   Poista
 3. Tosi kiva postaus ja kivalta näyttää tää hepo!❤:) ihanan kesäisiä kuvia ja hienot te:3

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana postaus! :) Ja hieno tippuminen! :D

  VastaaPoista
 5. Sun esteistunta näyttää just hyvältä! Ja hyvän kokoisia esteitä pääsit meneen ekaksi tunniksi, eli et voi olla kovin huono :)

  VastaaPoista
 6. Ompas ihanan värisiä nuo Joannan ottamat kuvat! Tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus! Olen itse mennyt Cayennella ja oli ihan kiva mutta hän ei ole ihan helppo ratsastaa:)
  Ketä muita heppoja teidän tunnilla oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut kyllä ihan helppo tosiaan! Ja tunnilla oli meijän lisäks cami ja fella (: + kiitti!

   Poista
 8. Tosi kiva postaus ja kivoja kuvia! Olihan se aika outoa nähä sut jonkun muun hepan selässä ku on tottunu näkeen sut Ellin ta Roin kyydissä, mä en oo mikään hirveen hyvä sanomaan mutta mun mielestä sun istunta näytti hyvältä! Hyvin menit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos paljon tosi kivasta kommentista! :)

   Poista
 9. KIva postaus! Olisi kiva lukea lisää oulunsalosta postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varmasti tulee jatkossakin oulunsalosta postausta! Kiitos (:

   Poista
 10. Onko tossa alimmassa kuvassa sama poni?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on alastra, eli eri heppaa aijon toivoa! :-)

   Poista
 11. Oli kyllä kivaa, sun pitää tulla joskus uuestaanki meijän kans yksärille! c: Teillä meni kyllä tosi kivasti Cayennen kans! Tosi ihana toi kuva Alastrasta♥

  VastaaPoista
 12. Vitsi miten kiva postaus, tätä oli superkiva lukee varsinkin, kun oli paljon ihania kuvia ♥

  VastaaPoista
 13. Catleen, Danitus ja Elari vois sopia sulle!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En hirveesti tykkää laiskoista, nii elari ei ehkä sen puolee oo iha mun mielee, mut kiitti ehotuksista! :D

   Poista
  2. Elari ei ees oo ollenkaan laiska, tosin riippuu ratsastajastakin! Siitä lähtee myös melkoisesti virtaa jos vain pyytää! Mutta elari menee tosi nätisti myös kokeneemmilla, kannattaa kokeilla! :)

   Poista
  3. Ai, no jos joskus alan enemmän tuolla käymään nii voisin kyllä kokeilla! (:

   Poista
 14. Alastra on kiva hepo esteillä, mutta se on kyllä tosi helppo et suosittelisin ottaa jonkun toisen kuin alastran jos haluat haastetta, etkä sellaista automaattia esteille joka tekee kaiken puolestasi:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks mulla pitäs aina olla joku hirveen vaikee heppa? :D alastra kuulostaa ja näyttää tosi kivalta, ja tuo tunti cayennen kanssa ei onnistunu yhtää nii haluisin kokeilla sellasta josta voisin tykätä oikeesti ja meil menis vähä paremmi :-)

   Poista
  2. Niin no onhan se totta, että sitten voi keskittyä esim omaan istutuntaan jne :)

   Poista
  3. Jep, pääsis keskittyy siihen omaan ratsastukseen sit enemmä :)

   Poista
 15. Hyvä postaus, tän tyyppisiä postauksia olis kiva lukea jatkossakin! Mielettömän hyviä kuvia ❤

  VastaaPoista
 16. Oooi Oulunsalossa on monta niin kivaa heppaa! :) Afrikasta tykkäsin kovasti, sekä esteillä ett koulussa - kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sekin vaikuttaa tosi kivalta! Siellä on kyllä monta heppaa jota haluaisin kokeilla :)

   Poista
 17. Muuten kiva postaus ja kivoja kuvia mutta oisit kertonu tehtävästi mitä teitte ja niistä tarkemmin. Jos olis ollut videoo nii sitten ei mutta en oikeen saanu irti mitään et meni iha ok mut haluun jonku muun hepan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tykkää kirjottaa hirveen pitkää tekstiä, ku tuntuu et kukaa ei jaksa sit lukea :D ensi aijoin kirjottaa tehtävänki mut se oli vähä vaikee selittää enkä jaksanu piirtää, mut kyllä noi kuvat antaa jonki verra suuntaa ku kaikki on radalta, ja kerroin kuitenki siitä volttitehtävästä jne. Mutta harmi jos ei ollu iha sun mielee :)

   Poista