perjantai 1. toukokuuta 2015

Ensimmäinen treeni!



Mukavaa vappua ja toukokuun ensimmäistä päivää kaikille!

Mun toukokuu alkoikin tosi kivoissa merkeissä, kun pääsin tänään ensimmäistä kertaa yli seitsemään viikkoon takaisin hepan selkään. Viimeisen viikon oon ollu vähän sairaana, ja oon kerennyt käydä ambulanssikyydillä sairaalassakin tässä välissä, mutta nyt oon onneksi jo melkeen terve.

Mentiin siis Lotan kanssa tänään yhdessä tallille, tehtiin tallihommat ensin tavalliseen tapaan ja napattiin pari kuvaa tarhassa. Sitten otettiin Roi sisään ja laitettiin se ratsastuskuntoon. Minä pääsin tällä kertaa ratsastamaan ensin, ja tarkoitus oli vähän tunnustella miten polvi kestää ratsastusta, ja tosi hyvin pystyin jo menemään vaikka vähän jalkaa särkikin.







Ratsastin ihan vaan kaikki askellajit läpi ja yritin saada ponin hyvin kuulolle. Muuten onnistuin ihan hyvin, mutta täysin en saanut pohkeita läpi kun ei oma jalka kuitenkaan ihan kunnolla vielä toiminut. Alkuun menin jalustimien kanssa, mutta yleensä tykkään mennä enemmän ilman kun se on mulle helpompaa, niin otin ne melkeen heti pois ja ponikin toimi heti paljon paremmin. Tyytyväinen voin kyllä olla tän päivän treeniin, koska pitkä aikahan siitä jo on kun ollaan viimeksi päästy Roin kanssa touhuilemaan!

Tosi lämmin sää sattui myös tälle päivälle, mutta oli ihan kamala tuuli, joka hiukan häiritsi treeniä. Koko ajan lens hiekkaa kasvoille, ja ponikin säpsähti muutaman kerran kun pensaat heilu sen verran kovasti.



Uusi kypärä pääs myös ekaa kertaa kokeiluun, on kyllä hyvä päässä!


Aluksi ei laukka lähtenyt oikeen sujumaan, mutta toiseen suuntaan meni paremmin.



Haha, oon kaikissa kuvissa ihan järkyttyneen näkönen.. Piti keskittyä! ;)





Hieno poni ♥



Mitä tykkäsitte postauksesta?
Entä miltä meno teidän mielestä näytti? :)

35 kommenttia:

  1. Meette tosi hienosti ja oli superkiva päästä lukee pitkästä aikaa postausta sunkin heppailusta! Ihania kuvia ♥

    VastaaPoista
  2. Ihanan keväisiä kuvia! kiva että tuo kypärä on ollut hyvä, mä tykkään siitä ainakin tosi paljon! :) ihania ootte, hienosti meette & superkiva postaus! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jatta tosi ihanasta kommentista! ♥ c:

      Poista
  3. jatkaks sä sitki Roil? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Een, pitää vaan alottaa tän jalan kans ihan rauhassa ja sillee niiku itestä tuntuu hyvältä, niin Roin kanssa oli järkevää alottaa kun se on tosi luotettava ja voin edetä miten ite haluan :-) ja tietenkin kun se jää silti Lotalle, niin voin sillä välillä käydä ratsastamassa!

      Poista
  4. Hyvin te meette eikä huomaa yhtää, että sulla on noinkin kauan ollut taukoo ratsastuksesta :)! Toi 4. kuva on ihana :3

    Viä sen verran kysyn, et mitä objektiivejä sulla on ja mitä mieltä oot tosta kamerasta mikä sulla on? Itse ku oon miettinyt, et voisin ostaa jonkun vähän paremman canon eos 1100d tilalle, mutten tiedä vielä minkä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti!
      Tuo objektiivi mitä käytän on canonin 55-250mm, niin se ja tuo 600d kamerana toimii tosi hyvin yhessä, mää ainakin tykkään! Että tosiaankin suosittelen tätä canon eos 600d, tosi hyvä jos siihen hankkii hyvän putken, eikä ole kovin kalliskaan :)

      Poista
    2. Okei kiitti! Unohdin viä kysyy, et millasii kuvii maneesissa tolla kameralla tulee? :-)

      Poista
    3. Tällee keväällä ja tietenki kesällä ja muutenki jos valotus on hyvä nii tulee kyllä tosi hyviä! Toki asetuksia vaihtelemalla saa pimeemmässäki maneesissa ihan suht hyviä kuvia, vähän vaan laatu meinaa olla välillä aika heikko :D mutta yleisesti maneesikuvatki on hyviä jos löytää hyvän asetuksen tai osaa niitä säädellä!

      Poista
  5. Wow o.o Ihan super ihanan näköstä menoo! :o Noi kuvat on todella kivoja, niin keväisiä. Tää oli kans tosi kiva postaus ja ihanaa oli saada sulta pitkästä aikaa ratsastuspostauksia. Ei kyl huomaa, että sulla ois ollu jotain taukoo ratsastuksest - päivastoi haha! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauu kiitos paljon Juulia! :o tosi ihana saaha tälläsiä kommentteja ♥

      Poista
  6. Kivoja kuvia ja hienon näköstä menoa! :) Oon niin ihaillu jotenki sun istuntaa, varsinki yläkroppaa ja käsiä kun itellä tahtoo mennä kädet välillä liianki suoraks.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon, tosi kiva kuulla! Istunnan kans oonki tehny tässä tosi paljon töitä viimesen vuoden ajan varsinki :)

      Poista
  7. Hyvin heppailu näyttää onnistuvan tauosta huolimatta :D tsemppiä jatkoon :)

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus ja hienon näköistä menoa. :)

    VastaaPoista
  9. Ihan super kivoja kuvia:3 Ihana kuulla pitkästä aikaa sun heppailuista :) Ei kyllä ratsastuksessa oo mitään moitittavaa eikä kyllä huomaa, että oot ollut niin kauan ratsastamatta :D Mäkin tykkään tosi paljon tosta sun uudesta kypärästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos paljon superkivasta kommentista! (:

      Poista
  10. Kiva postaus!
    Mutta minulla olisi sinulle postaus ehdotus, elikkäs sellainen että mitä aiot tehdä kesällä, oletko menossa leirille ja jne.
    Mutta tämä on vain ehdotus=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämmöstä oon miettiny, vois olla ihan kiva toteuttaa! Kiitos :)

      Poista
  11. Hienosti menee tauosta huolimatta! :,) Tuo uus kypärä sopii sulle tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
  12. Kiva kun polvi on jo aika hyvässä kunnossa !! :-) Hyvin menee teille kyllä tauosta huolimatta, ei oikeasti edes huomaa, että taukoa on! Kypärä on myös tosi hieno ja sopii sulle. Tosi kivan keväisiä kuvia kans, tuli ihanan keväinen fiilis, kun kuvia katseli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi kiitos paljon tosi kivasta kommentista! :-)

      Poista
  13. https://www.youtube.com/watch?v=8dRZch3lKo8
    mikä tossa videossa ton musiikin nimi onn siinä kohassa missä ratsastat? :)

    VastaaPoista
  14. tee joku 10 hauskinta/parasta kommenttia? (: tai muuten joku hauska aihe video ??

    VastaaPoista
  15. Mitkä noi sun ratsastussaappaat on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mää ees tiiä, ostin ne joskus reilu vuos sit hööksiltä, enkä kauheena edes tykkää :D

      Poista
  16. Miksi jouduit ambulanssikyydillä sairaalaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli joku vika ilmeisesti munuaisiin, keskellä yötä rupes sattuu hirveen paljon mahaa ja selkää enkä pystyny olemaa, nii sit soitettii ambulanssi jos se ois ollu jotai vakavaa mut iha hengis oon nyt vaik ei sille kivulle kunnon selitystä saatukaa :D

      Poista