perjantai 16. elokuuta 2013

tunti Pylleröllä + Roilla

Olin taas keskiviikkona aaltsikalla tunnilla, mut nyt vasta kerkeän postailla! Menin siis Pyllerö nimisellä ponilla :) ja meillä oli puomi- kavaletti tunti. Meni mahtavasti! eiku siis.. aivan surkeasti... Alku verkassa (ravissa etenkin) Pyllerö meni tosi nätisti ja pyöreenä! Mutta kun päästiin puomitehtävälle, vaikeudet alko. Ravissa vielä suht hyvin, mutta siinäkin välillä askeleet tuli huonosti tms, ja laukassa hienosti polettiin puomeja ym..
Tehtävää on tässä hirmu vaikea selittää järkevästi, toivottavasti koosteesta tajuaa jotain. Ensin tultiin tehtävälle oikeasta kierroksesta ravissa, sitten sama toisin päin. Laukassa piti aina puomien jälkeen vaihtaa laukka ravin kautta, jossa meillä oli ongelmia. Jouduin ottaa tosi isoja pidätteitä, että Pyllerö laski raviin. Muutenkin painoi aika paljon kädelle, ja oli pohetta vasten. Selvittiin tehtävä lopuksi kerran epäonnistumatta totaallisesti! Mulla ei oo varmaa koskaan menny tunti niin huonosti :D
Loppuverkassa Pyllerö pyöristy taas hienosti, tykkäisin varmana siitä koulussa, mutta nää kavaletit ei selvästikkää ollu meijän juttu :D
tässä meille selitettiin tehtävää

ei sitte tietenkää ollu yhtään kuvaa tai videoa missä Pyllerö ois kulkenu nätisti..
 


ilmeestä päätellen olin tosi tyytyväinen tuntiin :D
 
Olin kans tässä jokunen päivä sitten Roilla Millan kanssa, joten siitä pari kuvaa (: työskentelin käynnissä, menin noin 15min. Tarkotuksena nyt on alkaa taas kasvattaa Roin lihaksia, eli ei edes yritetä ratsastaa sitä pyöreäksi, ettei mene liian alas ja väärät lihakset kasva. Mutta kivan rentona se jo välillä kulkee (: Myös eilen hoidin Roin ja tein aika samoja juttuja, tosin menin ilman satulaa, mutta siitä ei ole kuvia.
Olen nyt sallinut anonyymienkin kommentoinnin, ja aikalailla kritiikkiä on tullut. Tosin osa voi olla ihan aiheellistakin, ja nyt koitin tässä postauksessa korjata jotain. Kritiikki on siis tervetullutta, ellei ole täysin aiheetonta ja pelkkää haukkumista :) toivottavasti kuitenkin tulisi myös positiivisia kommentteja!
määpä näytän iloselta.. :D
 

16 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana varsinkin tuo toiseksi viimeinen kuva! Ootte kyllä söpö pari Roin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mikset mee aholle?

   Poista
  2. miks menis ku sillä on omaponi?

   Poista
  3. meenki varmaa joku päivä (: ^^ ja nii tuoha on se syy miks en siellä ennää käy

   Poista
 2. Jeejjeee teit sääki sit tän blogin ! ♥ :) Kiva postaus !

  VastaaPoista
 3. Miks sää vedät niitä hevosia aina muotoon? nyt on ainaki hyvä ku roi loukkaantui nii et voi enää vetää sitä muotoon, mutta oikeesti opettele ratsastamaan hevosta rennoks eikä vaan käyttää sitä voimaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDXD en nää tässäkään postauksessa yhtään kuvaa tai videoa missä pyllerö kulkis muodossa, nii et voi sanoa noi. ja sinähä se vasta hevos rakas ihminen oot ku sun mielestä on hyvä, että roilla meni sillon jalka.. + et tainnu koko postausta ees lukea ku tässäki jo meen roilla? ja hei, tuuppa ens kerralla iha nimen kanssa sanomaan, nii katotaa sitte kui täydelline ite oot enneku voit tulla toisia haukkumaan (:

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. miks sulla ei oo yhtään kuvaa siitä ku pyllerö pyöristy? eiku nii, eihä se menny pyöreenä..

  ps. Komppaan edellistä anoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. edelleenkää ei ollu kuvaajaa ku silloku mentii tota puomitehtävää, enkä aatellu sitä siinä 'kiskoa' pyöreeksi teijän anojen mieliksi :) varsinki ku oli iha tarpeeks ratsastamista siin et päästää se tehtävä ees puhtaana läpi, ja niiku sanoin se pyöristy lopuks ja aluks, ei tehtävällä, joten niistä ei oo klippejä. cmoon teille tärkein asia on se ponin pään asento XD ? nii en sinunakaa sanois mitää ku et tainnu olla kattomassa mun tuntia, ja hauku säki vasta sit ku tiiät ite olevas täydelline (:

   Poista
 6. miks sulla ei oo yhtään kuvaa siitä ku pyllerö pyöristy? eiku nii, eihä se menny pyöreenä..

  ps. Komppaan edellistä anoa.

  VastaaPoista
 7. voi ei, pyllerö ♥ Tää oli ennen palmun ratsutilalla, ja olin ite sielä leirillä. Pyllerö, oli ennen hertta. Mä olin eka ihminen joka sillä hyppäs ja sai nostettua laukan kunnolla :) Pyllerö Rules ♥

  VastaaPoista