lauantai 14. syyskuuta 2013

Roin kanssa touhuilua kuvien kera!

Hei vaan pitkästä aikaa! Mulla ei oo ollu yhtää aikaa postailla, mutta nyt viikonloppuna kerkesin istahtaa tähä koneen äärelle ja kirjottaa :D
Roilla voi nyt taas jo mennä kaikkia askellajeja, mutta laukkaa vasta vähän. Mua on tosi harvoin päästy kuvaamaan Roilla, nii siks mun postaukset on tähä asti ollu oikeestaa kaikesta muusta ku Roista.. Nyt asiaan kuitenki tulee muutos! Yritän tehä tästä vähä enemmä sellasen 'roiblogin' ja kirjotella meijän kuulumisia (:
On myös toinen syy, miksi en oo tänne niin paljon kirjotellu, enkä youtuben puolellekkaan julkaissut pitkään aikaan kunnolla mitään... Nimittäin se, että mua ja mun ratsastusta on haukuttu _tosi paljon! Se vetää oikeesti aika maahan.. joka melkeen johti siihen, että oisin halunnut lopettaa Roilla ratsastuksen, tai ainakin vähentää sitä. (tämän kaiken haukkumisen takia otin myös anonyymien kommentoinnin pois blogista) Mutta joku aika sitten erään ihmisen innoittamana päätin, että en luovuta! eli käyn siis roilla aivan tavallisesti niinkuin tähänkin asti.

Aluksi kun Roilla sai alkaa ravaamaan ja tekemään enemmän kaikkea, meillä meni tosi huonosti. En vain saanut sitä toimimaan. Yks päivä tässä sitte kokeilin mennä ilman satulaa, ja Roi meni aivan super hyvin! ja pääsin ottamaan ekat laukatkin silloin! siinä vaiheessa olin pitkästä aikaa onnellinen ton ponin selässä :') ..tosin miltään näiltäkään kerroilta ei ole materiaalia.Nyt parina kertana Ninnu on ollu mun mukana ja kuvannu, joten pitkästä aikaa kuvia meijän menosta! pari päivää sitte menin vähä pellolla (koska siis meijän kenttää uudistetaan, tai siis siihe laitetaa uus pohja, otettii kivet pois yms. nii se on vielä vähä kesken ja joistain kohti huono joten menin mielummin pellolle) ja sitte tein jotai maastakäsin juttuja :)


Eilen menin taas Ninnun kanssa tallille heti koulun jälkeen ja oltii siellä koko loppu ilta. Menin taas ilman satulaa, tälläkertaa kentällä, toisessa päässä pyörittiin ku sieltä ei ollu nii huono. laukkaamassa käytiin kuitenki tyhjässä tarhassa.
Tarkotuksena on nyt siis mennä vähä niiku puolipitkällä ohjalla että Roi sais venytettyä sen kaulaa, eikä kulkis iha linkussa ja jännittyneenä, vaa pääsis rentoutuu eteen alas, joka eilen ei niin hyvin onnistunut kuin edellisellä kerralla jolloin ei ollut siis kuvaajaa.
Illalla ku olin jo ratsastanu ja tehny tallihommat käytii vielä ottaa pari kuvaa pellolla (:tässä ollaan siis tarhassa. laukasta oli vaan videoita
 
7 kommenttia:

 1. en todellakaa tajua mite sun ratsastusta voi haukkua ku sun ratsastus on nii ylihienoo ja kaikkee o.o anot vois miettiä niitä omia ratsastustaitojaa enne ku tulee haukkumaa jos sellaset omistaa.
  Nää sun postaukset on niiin mukavaa luettavaa :)

  VastaaPoista
 2. Siis mitä vittuu nyt, mun mielest sun ratsitaidot on just parantunu sen jälkee, ku Roi tuli teille :b Mutta hei hienoo, kun kuitenkin jatkat ihan normaalisti, etkä anna periksi!
  Muakin on haukuttu blogissa ja youtubessa, mut mäkin annan asian vain olla (:
  Ootte Roin kanssa ihan huippuja!
  http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/ <- mun blogi jos et tienny :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa no omastaki mielestä oon kyllä ainaki jonku verra kehittyny roin kanssa ja oppinu muutenki hevosista nii paljon lissää. kateelliset ne vaa jaksaa jauhaa :)) mut hei kiitti laura kauheena! käyn kattoo kans sun blogin (:

   Poista
 3. Meri Roi on sun poni, sää et saa antaa joittenki kateellisten paska-anojen lannistaa sua! Ymmärrän että jos paljo haukutaan niin se tuntuu pahalta mutta oot ihan oikeesti aivan sairaan hyvä ratsastaja, sulla on ihan huippu istunta ja ne jotka sua haukkuu on ihan tasan kateudesta vihreitä.

  Nyt ku ootte antanu vähän pidempää ohjaa roille nii ainaki siinä sun uudessa videossa meno näytti heti paljon paremmalle ! :) näytti tosi hyvältä ennenkin mutta aina vaan paranee :> haha hyvä Meri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ensinnäki, oivoi kiitos anniina iha kauheesti! o: mutta siis nii.. muaha on haukuttu muuallaki ku täällä blogissa, iha kavereilta kuulee ja sit muualtaki. nii alkaa sitä sit itekki aattelee et on huonompi mitä oikeesti ois, ku kaikki antaa nii olettaa. mut mää en kyllä koskaa oo ollu luovuttaja (;
   ja jep ratsastamisestaki tuli yhtäkkiä paljo helpompaa! kiitti vielä :)

   Poista