perjantai 22. elokuuta 2014

Fiiliksiä ennen ensimmäisiä kisoja!

...Roin kanssa meinaan ;)
No mutta mennäämpä nyt sitten suoraan asiaan. Viimeiset estereenit ennen tulevia kisoja olivat siis tiistaina, jolloin oltiin Lotan kanssa yhessä tallilla että molemmat pääsevät ottamaan muutaman hypyn ennen viikonlopun kisoja. Mää ratsastin ensin, niinkuin tulevissa kisoissakin kun menen pienemmän luokan, ja voin sanoa että jäi kyllä kaikkea muuta kuin hyvä fiilis! :D Lotta "neuvo" mua alkuverkoissa, ja olin jo siinä vaiheessa ihan hiilenä... Kenttä oli täynnä ratsukoita ja kun muut menivät koulua, eivät he kyllä väistäneet meitä yhtään. Tuntu etten saanu yhtäkään hyvää hyppyä, ihan vaan senkin takia kun olin niin stressaantunut kaikesta ympärillä tapahtuvasta, ja kun kaikki tuli koko ajan eteen.

alkutaivutteluja


kärsiväface


tarkotuksella olin tolleen kevyemmässä istunnassa että laukka alkais pyörii vähän paremmin



jotain sotahuutoja vissii


tätä luokkaa oli mun ilmeet kokoajan..

Aloin tulla muutamaa estettä pienellä korkeudella, ja tarkotus oli just tulla ihan vain pari kertaa kaikki esteet, ja sitten pieni radanpätkä. En olis ikinä uskonu sanovani että Roi ei etene, mutta nytpä tuli sekin koettua. Se ei siis tosiaankaan ollut laiska, mutta ei vaan jostain syystä liikkunut eteempäin. Osittain johtu varmasti pohjasta, ja kun oli niin monta ratsukkoa pyörimässä tiellä, mutta en tiiä miks ei nyt onnistunut sitä vähääkään miten on tässä jo välillä sujunut.
Hoen kokoajan että mitä mää myötään, jos ei oo mitään myödättävää? En oo oikeen ikinä osannu myödätä Roilla, kun se välillä, niinkuin juuri tuona tiistainakin, hyppää tosi selättömästi ja kaula lyhyenä, niin niihin hyppyihin on tosi vaikee ja ärsyttävä mennä mitenkään mukaan. Kun vauhtia on enemmän, Roi hyppää paremmin ja selkää käyttäen, mutta mää en tykkää mennä niin lujaa, ja vaikka nyt yritin niin ei onnistunut.


oi mikä ihana tarkennus ja hyppy ja istunta ja... jatkanko vielä?

XD tosiaan tultiin ihan pohjaan nii lensin suunnillee naamallee ponin niskaan, mutta oli pakko laittaa vaa tää kun seuraava kuva kun tulin uudestaan oli epätarkka..


oikeesti itken verta


ampukaa mut siis mikä mun istuntaa vaivaa? :--D (ja en tosiaan tarvi keltään mitään neuvoja, tiedän täysin virheeni esteillä, mutta niitä on vaikea korjailla kun niin harvoin pääsee mitään hyppelemään Roilla)

tämmösiä oli suurin osa hypyistä tälle esteelle, koska en ikinä saanu hyvää paikkaa ensimmäiselle sarjan esteelle, niin tän jälkimmäisen esteen hypyt oli hirmu huonoja enkä oikeen päässy niihin mukaan..


kerranki ku olis ollu onnistunu hyppy mun ja ponin osalta, nii kuvaajalla ollu vähä hukassa tää tarkennus :D

ja tässä tunnin ainut onnistunut kuva meitsin osalta! tai siis ei ainakaan niin järkyttävä kun kaikki muut..

Mutta eikös se oo niin, että mitä huonommin edelliset reenit menee, sitä paremmin itse kisat? ;) no, ainakin toivon niin...
Kisat on siis jo huomenna, hui! ja meen luokan 50cm, koska ekat meijän yhteiset kisat. Toivottakaapa mulle onnea, sitä taijetaan tarvita, heh! :)

18 kommenttia:

  1. Pöh sun kans, ei sun istunta oo kauhee! Niin siinä monesti käy, että pitkän hyppytauon jälkeen istunta on vähän hukassa, mutta se nyt on ymmärrettävää (: Vitsi kui siistiä, onnee huomisiin kisoihin, teillä varmasti menee hyvin! (: Tulkaapa joskus uudestaankin täällä päin Roilla kisaamaan, kun en viimeksi Oulaisissa kerennyt käydä kattoon Lottaa ja Roita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah joo kiitti Laura! :D se vaa alkaa pitkän päälle vähän ärsyttää kun ei oo kohta kahteen vuoteen nuo esteet onnistunu ;) no joo, ehkä vielä joskus! ja mepä yritetään tulla käymään sielläki päin :--)

      Poista
  2. Kannattaa kokeilla tohon selättömyyteen, niin gramaaneja pikkuesteillä. Oon kuullu että ne saattais auttaa. Ja hypätä sianselkää ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis osaa se hypätä selkääkin käyttäen, mutta jos yritän koota sitä ja tulla rauhallista tempoa niin ei onnistu. Tarvitsee siihen vielä reippaan vauhdin että ottaa selän mukaan, kun ei oo vielä lihaksia jolla koota itteä niin paljon esteillä.

      Poista
  3. Munkaan silmään sun istunta ei näytä mitenkään kauheelta! :D No mutta onnea kisoihin, eiköhän ne hyvin mene! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah, mun vaa pitäs saaha kunnon tuntuma tuohon hyppäämiseen taas, ja saaha siitä paljo luonnollisempaa ja oppii tykkäämään siitä Roinki kanssa, ku aattelen aina iha liikaa :D ku itestä näyttää kuvissa aina niin kauheelta, ja siltä kyllä tuntuuki... mutta joo siis kiitos paljon! (;

      Poista
  4. Tosi hienolta näyttää ratsastus! :) osaat mennä hyvin! :) Tsemppiä kisoihin, menkää voittamaan! XD (noeijj menkää vaan hyvällä mielellä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo puhasta rataa lähen tavottelemaan :D kiitos paljon! :)

      Poista
  5. onnee teille tosi paljo kisoihin, kyllä ne varmaan hyvin menee :) munkaa mielestä sun istunta ei näytä ollenkaa pahalle!

    VastaaPoista
  6. Onnea kisoihin, toivottavasti menee hyvin! :)

    VastaaPoista
  7. aika epäreilua ponia kohtaan että se ei pääse käyttämään selkäänsä hypyissä kun ratsastaja sanoo "mää en halua mennä tarpeeksi hyvässä ratatemmossa" kannattaisiko lopettaa tuo esteratsastus jos noin pelottaa, olet aika epäreilu ponia kohtaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XD mitä mää just luin? En halua rällätä pitkin kenttää, eikä se vauhti mua millään lailla pelota? Nyt kun kentällä oli muita niin en voinut kovin reippaasti tulla kun olivat edessä ja niillä on muutenkin tapana puuttua meijän asioihin jos 'mennään liian lujaa'. Eli siis juu mua pelottaa ihan hirveesti pitäs vissii lopettaa! Jos vaikka olisit vaan hiljaa asiasta niin paljon tietävänä :)

      Poista