torstai 1. lokakuuta 2015

Ponit kentälläOlin viime viikolla tavalliseen tapaan ratsastamassa Ellillä, ja menin ihan perus koulujuttuja taas. Tunti tosin jäi vähän vajaaksi koska Jatalla oli kiire valmennukseen, mutta ihan hyvin me kerettiin tuuppailla ja ponikin pääsi tekemään kunnolla hommia.
Tein aika paljon temponlisäyksiä, pysähdyksiä ja väistöjä, ja kokeiltiin myös muutamat laukanvaihdotkin. Poni oli tosi kivan tuntunen ratsastaa, ja ehkä vähän turhankin energisellä tuulella, mutta ainakin liikkui omalla moottorilla. Muuten vauhdin kanssa ei oikeastaan ole ongelmia, mutta Elli lähtee helposti laukassa vaan juoksemaan, eikä siltä voi sitten oikeen pyytää mitään. Muuten tunti meni oikeen kivasti, ja ravissa työskentely toimi tosi hyvin.

Lopputunnista Patu päästettiin vielä kentälle irti, kun se oli niin energisen oloinen. Kaikki kuvatkin ovat ihan lopputunnista, kun muun ajan Jatta oli valmistautumassa lähtemään omaan valmennukseen.
Pystyttiin ihan hyvin Ellin kanssa menemään loppuverkat samaan aikaan kun Patu juoksi, ja otettiin me muutama "juoksukisakin" Patua vastaan. ;)

Kaikki kuvat c) Jatta! :)


Jatta sai kyllä hyviä kuvia Patusta ;)
Kisailua Patun kanssa ;)Ellillekki tuli ihan kunnolla lämmin :D

Tais olla mullakin ihan hauskaa, heh!
Moikka!

10 kommenttia:

 1. Näyttääpä hauskalta! ihania kuvia ja kiva postaus jälleen ♥

  VastaaPoista
 2. Vähän hauska, että päästitte pikku ponipalleron samaan aikaa kentälle :3 Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Tosi hauska & kiva postaus jälleen kerran ja ihania poneja! ❤️

  VastaaPoista
 4. aww paljon pikkusia poneja! Hyvä postaus ja nää kuvat oli tosi kivoja - niin kuin aina.. :D

  VastaaPoista
 5. Ompa kivan näköistä ja hyviä kuvia❤ ihanat❤

  VastaaPoista