sunnuntai 10. marraskuuta 2013

hyppyjä pitkästä aikaa! kooste + paljon kuvia

Pitkästä aikaa pääs kunnolla hyppäämään! Tai no.. kunnolla ja kunnolla max 50cm edelleen :D Tää tais olla toinen kerta saikun jälkee ku hyppään Roilla, aika paljo vielä oli hakemista. En oo muutenkaa oikee koskaa osannu hypätä Roilla, en tiiä mite se on nii erilaista.. Koska mulla itellä on aina hirveet ongelmat tuon kevytistunnan kanssa, ko en tunnu oikee löytävän käsille oikeeta paikkaa. Tiedostan siis täysin kamalan kevytistuntani, joka kerta sitä oon yrittäny parantaa ja laittaa niitä käsiä etteenpäin, muttaku ei vaa onnistu...
Roi oli tosi rauhallinen alkutunnista, niiku oli viime estetunnillaki. Sillon se tosin vaa räjähti jossain vaiheessa, enkä päässy sit oikee hyppäämään ku katoin parhaaksi lopettaa ennenku menee ihan mahottomaksi. Nyt kuitenki meni paremmin, mutta omalta osalta en oo kyllä yhtään tyytyväinen. Roi meni tosi kivasti, mitä nyt lopuks vaa oli pikkasen liikaa vauhtia. Pari hyppyä tuli kans liian pohjaan ja sen takia sit epäonnistuneitaki hyppyjä muutama tuli, mutta pääsääntösesti meni hyvin.

se katto Helenaa vähä epäillen :'D




aivan kamala ku painan nuo kädet tuohon niskaan :d



ainut onnistunu kuva mun osalta.. :D
Okseri meni kaikista parhaiten, siihe tuli lähes kaikki onnistuneita hyppyjä. Vasemmassa kierroksessa on ollu aijemminki ongelmia oikeen laukan kanssa, koska Roi vaihtaa sen melkeen aina vääräksi varsinki jos este on portin kohalla. Nytkin monta kertaa vaihto sen vääräksi, joten sarjalla oikeeseen kierrokseen meni paremmin! (koosteessa näkyy hyvin)






hupsis :D


 
tunnin jälkeen käytiin vielä kentällä tekee vähä maastakäsin juttuja :)






7 kommenttia:

  1. Tuo sun istunta on just hyvä! Kyllä ne kädetki aikanansa alkaa näyttää hyvältä varsinkin oksereilla tai isommilla esteillä ko sun pitää myödätä pidemmälle nii alat saamaa niitä varmasti paremmin (: Hienosti meette!

    VastaaPoista
  2. Miten laitoit noi ohjat tos ku hyppäsit ilman käsii? Sulla on ihana istunta ja teitä on niiin kiva kattoo! :)

    VastaaPoista
  3. Hieno video ja ootte roinkansa ihana pari. mikä ton videon musiikki muuten on?

    VastaaPoista
  4. Miten laitoit noi ohjat tos ku hyppäsit ilman käsii? Sulla on ihana istunta ja teitä on niiin kiva kattoo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sidoin ne vaa semmoselle solmulle, vähä vaikia selittää :D ja kiitos! (:

      Poista