sunnuntai 24. marraskuuta 2013

winter's coming!

Tää viikko on menny Roinkaa lähinnä maastakäsin juttuja tehessä, koska on ollu sen verran liukasta ettei oo oikee uskaltanu missää ratsastaa. Tänään kuitenki oli satanu lunta! Muutenki oli aivan ihana ilma, aurinko paisto ja oli sopivasti vähä reilu viis astetta pakkasta.
Mun pittää nyt käyä riparia varten kirkossa, aamulla heräsin aikasin ja polkasin kirkkoon, sitte sieltä suoraan tallille! Käytiin Roinkaa ensi vähä aikaa kävelee kentällä iha maastakäsin ja ottaa pari kuvaa, sit nakkasin sille suitset ja satulahuovan ja takas kentälle. Siellä en vieläkää uskaltanu ku kävellä, mut pellolla otettiin pari ravipätkääki :) Ei oo ollu nyt ketää kuvaamassa ku en oo ratsastellu, mut aattelin kuitenki tämmösen pienen postauksen väsätä.

lehmä :D
 
Sitten vielä toine asia! Jeejee pitkästä aikaa oon tosi ilone :3 nimittäin varattii kavereitten kaa vuokraus helmikuulle, vuokraan siis viikonlopun Melindaa! Saattaa kuulostaa vähä hassulta et intoilen tollasesta nii paljo, ku voinha mää Roilla ratsastaa vaikka melkee joka päivä :D mut tää hevostelu on paljo muutaki ku ratsastusta, aholla voi tehä kaikkea kivaa kavereitten ja heppojen kaa, ja vuokraukset on ollu vaa aina niin parhaita! ..mitään tollasta harvoin voi meijän tallilla tehä ku siellä mulla ei paljo kavereita oo ja lähinnä aikusia kaikki. Kyllä käyn edelleen hoitaa aholla, mut onha se iha eri asia käyä vuokraa, ku tehä töitä ja ratsastaa pari tuntia.
Aattelin nyt tästäki vähä kirjottaa ku oon nii innoissani, vaikka tuoho onki vielä aikaa! :)
Pieni anteeksi pyyntö vielä tähän loppuun ku postailen näin vähän, mut mulla kertakaikkiaan ei oo aikaa.. saatika materiaaleja joista postailla. Ehotelkaa postauksia mitä haluisitte nähä !

tässä vähä vajaa kaks vuotta sitte olleelta vuokraukselta pari kuvaa :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti