sunnuntai 1. joulukuuta 2013

en oikeen tiedä itsekään mitä mä koitan selittää

En oikee tiiä mite alottaisin.. tuntuu et kaikki postaukset alkaa aina samalla tavalla. No, kuitenkin, tän päivän ratsastuksesta pieni postaus :) Kenttä on ku luistelurata lumen alta joten menin pellolla. Siellä oli ihan hyvä mennä, mutta en silti viitsinyt vielä laukata. Roi on ollu nyt vähän vähemmällä käytöllä, tai siis sillä on ollu aika rentoja päiviä kun ei ole oikein voinu ratsastaa, nii virtaa löytyy. Muutenkaa se ei oo koskaa oikee osannu mennä pellolla kauheen rauhassa. Meillä meinaa tulla koko ajan pieniä taukoja tässä reenaamisessa, nii Roi on taas vähän lihonut eikä jaksa kunnolla kantaa itseään edes sillä tavalla miten on jo välillä jaksanut, joten meinaa koko ajan valahtaa kuolaimen alle, tai 'linkkuun'. Tämän takia tosi monesti jouduin nostaa sen päätä ylös (näkyy myös osassa kuvista kun korkealla kädet). Mutta kyllä sieltä pari ihan hyvääkin pätkää tuli!
anteeksi kuvien samanlaisuus!oho kiva asento xd 

menin lopuksi vielä pelkällä satulahuovallaOon tässä myös miettiny, että lopettaisin koko bloggaamisen.. Kellään ei taida olla kiinnostusta näitä mun postauksia lukea, ja vaikka pari lukisikin, en oo kauheen vakuuttunut siihen että mun postauksiin kommentoi yleensä nollasta kahteen, ja lukijoita on yli 100 ? Tietenkin varmaan vaikuttaa sekin, että anonyymit ei voi kommentoida, mutta toisaalta jos ne ottaisin käyttöön mua vaan haukuttais.
Monesti olen myös kysynyt että onko jotain erikoispostauksia joita haluaisitte että toteutan tms, mutta eipä ole kommentteja tullut. Tää kaikki saa miettimään, että kirjotanko mää tässä parhaillaanki ihan turhaan, vai kiinnostaako teitä oikeesti? Mulla menee yleensä tosi kauan että saan ees yhen postauksen tehtyä, kun muokkaan kuvat, mietin kauan mitä kirjotan, sit toteutan sen. Helposti menee yli pari tuntia, ja joskus ois kyllä parempaaki tekemistä, mutta kirjotan silti, turhaan?

27 kommenttia:

 1. Et saa lopettaa! ite ainaki luen tyylii heti sun tekstit jos oot jottai tehny! :) tästtä blogista on tullu oikeesti tosi kiva näi lyhyessä ajassa :) täällä on tosi kivat kuvat, ja muutenki huippu blogi! mut voithan sää laittaa anonyymeillekki kommentointimahollisuuen, mut jos aletaa haukkuu nii voitha sää niitä poistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep oon tässä just miettiny että sallisin anonyymienki kommentoinnin, mutta aijemmin se on johtanu lähinnä siihen että mua on vaa haukuttu, eikä oikeestaa mitää positiivista.. mutta jaa pittää nyt kattoa :D kiitti paljon! (:

   Poista
 2. kyllä mä aina nää sun postaukset luen mutta oon liian laiska kommentoimaan :D mutta tää on kiva blogi ja olis harmi jos poistat tän :p!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii no myönnän kyllä itekki että en melkeen koskaa jaksa kommentoida mihinkään vaikka ahkerasti jonkun blogia seuraisinkin :D mut kiitti!:)

   Poista
 3. älä ihmeessä lopeta! tää sun blogis on tosi kiva ja on aina kiva huomata, että oot postaillu. :) itsellä ei ole pahemmin tapana vaan kommentoida mihinkään ikinä :|

  VastaaPoista
 4. eieiei saa lopettaa! (8 Ite ainakin luen joka postauksen, mutta oon harmillisen laiska kommentoimaan yleensäkkään :// Salli anonyymit ja kato miten menee? (: Tai sitte laita niin et sun pitää hyviäksyä kaikki kommentit, ennenku ne näky täällä? Mut joka tapauksessa, ihanan talvisia kuvia ja tekstiä oli jälleen sopivasti. Seuraavaa postausta odotellen (8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh voi kiitti! ja nii no voisinha mää vaikka salliakki, ja kattoo sit mitä sielt tulee :)

   Poista
 5. Älä ny lopeta!
  Sähä voisit laittaa anonyymeillekki oikeuden, laitat vaa kommenttien valvonnan, nii pääset suodattaa paskat kommentit pois ennen ku niitä ees julkaistaan? (:

  VastaaPoista
 6. Et lopeta! Sulla on nii ihana blogi! Luen postaukset mutta en vai aina kommentoi :)

  VastaaPoista
 7. Älä lopeta! Ite luen joka postauksen moneen kertaan mutta en vaan kommentoi :/ no, pitääpä rueta kommentoimaan :)

  VastaaPoista
 8. ite ainakin luen kaikki postaukset ja tykkään, mut yleensä kun luen kaikki blogit bloglovinilla, eikä silla voi kommentoida (tai en vaan osaa:D) ja muutenkin luen ne vaa kännykällä ja tällä on niin ärsyttävä kirjottaa ... :D mut tykkään lukea sun ja lotan blogeja ja roita ja teitä on tosi kiva seurata!:) oot oikeesti taitava ratsastaja, älä mieti niit anoja jotka on vaan kateellisia, varsinkin kun tulee nimettömänä;D! kaikkee hyvää teille jatkoon ja jatka ihmees bloggaamista, koitan alkaa kommentoimaan vähän seuraamiini blogeihin, mut tossa alussa olikin ne syyt ja oon vaa nii laiska:D mut loppukäsis se on sun päätös jatkatko!:) ups anteeks romaani lopetan nyt xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vooi kiitos paljon! :D kiva just ku kirjotit pitkästi, tuskin mää lopetan :)

   Poista
 9. mä luen aina sun kaikki postaukset, ja et saa lopettaa! Tee videopostaus sun tallipäivästä, vaikka Lotan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! ja joo joululomalla varmasti joku videopostaus tulee (:

   Poista
 10. Mäkin luen kyllä ja sun postaukset on kivoja ! :) Oon vaan huono kommentoimaan yhtään mihinkään blogiin, vaikka luenkin kaikki postaukses.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, ei sitä aina jaksa / muista kommentoija ;) kiitos!

   Poista
 11. Minäkin uutena lukijana luen postaukset, en ole itse kuitenkaan kovin hyvä kommentoimaan, mihinkään muuhunkaan blogiin : )

  VastaaPoista
 12. Samoin voin mäkin sanoo et oon tosi laiska kommentoimaan mutta ehottomasti luen aina sun postauksia! Ja et saa lopettaa kun teiän menoo on niin kiva seurata! :) mullekkin tuli haukkuja blogiin ja laitoin anoestot päälle joksikin aikaa, ja todellakaa tuo haukkuminen, se ei oo yhtää kivaa ja tosi tyhmää! Ja kommentteja ootan itekki blogiini enemmän, tällä hetkellä vain yksi aktiivinen kommentoija, muita ei kai kiinnosta.. mutta sun blogi on tosi ihana ja samoin te! :) ♥ kommentoin jatkossa enemmän jos haluat kommentoijia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, huomaa tosiaa miten kukaa ei viiti nimellä haukkua, ko nyt ku ei anonyymit voi kirjottaa nii haukkujiakaa ei oo ollu :D mut kiitti kovasti! :) voisinha mää tätä vaikka jatkaakki (;

   Poista
 13. Nouei nevö evö elä kuule haaveilekkaa!!! Myös minä kaikkien lukuisten muiden ihmisten tavoin todellakin luen jokaikisen postauksen ja ilahdun huomatessani että jahanss meri on postannut !!!! Tosiaan ei tuu aina kommentoitua ko luen niin montaa blogia niin ei jaksa ihan hirveenä rustailla kommentteja mutta luenluen tottakai :):):):):):):):):):) hihii meri postausta vaan tulemaan! Oho runo mut jooooo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitti anniina! (: + hups meijän hoitamiset vissii vähä jäi.. xd

   Poista
  2. Haha no mut aho on vissii jouluun alusta ainaki kii ko Jukka ja Tarja on ulkomailla (vissii, joku sano? :D) ja ei sinne varmaa iha joulunakaa voi mennä elieli tammikuussa sitte! :D

   Poista
  3. no tarja oli laittanu siellä aho ryhmässä että ne + ponit on lomalla ettei oo tunteja pariin viikkoon, mutta vuokraukset oli kuitenki, nii varmaa hoitokerratki sitte ois ollu :Ddd mutta joo pittää kattoa millo päästäs :D

   Poista