tiistai 24. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua kaikille!

Noni moikka vaan taas kaikille! Tänään tosiaa on se kauan ootettu Joulu, joka mun kohalla alko joulumaastolla. Ratsuna toimi taas Eppo, ja meitä oli nyt iha kunnon poppoo maastoilemassa, nimittäin kaheksan ratsukkoa. Kovin montaa kuvaa en itse maastossa muistanut ottaa, mutta on sentään pari. (kuvat pikkukameralla kuvattuja, joten laatu on mitä on)

kuski tais nukahtaa


Eppo ja Roi ♥
tallin pihassa otettiin ainoat kuvat mitä reissulta oli, ja lopuksi pellolla

isoveli vieressä ;)

tää on jotenki tosi typerän näkönen xd


Tässäpä tää mun joulu menikin, en mitään ihmeitä tehny, olin perheen kanssa. Toivottavasti teillä kaikilla kuitenki oli mukava ja antoisa joulu!
Lomaa on onneksi vielä melko kauan jäljellä, joten kerkeää rentoutua ja olla kavereiden kanssa sekä tallilla. Tarkoitus olisi päästä myös ratsastamaan eräällä toisella ponilla, jotain pientä postausta tulee varmaan siitäkin jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, sen näkee sitten ;)
Mun piti tehä Roista jonkunnäkönen jouluvideo, mutta yllättäen se jäi taas... Ei nimittäin löytynyt mitään kivaa jouluista biisiä, eikä muutenkaan inspannu yhtää, vaikka pariinki biisiin videoa alottelin. No mutta, tää ei vielä ollu mun viimenen postaus tälle vuodelle, joten palaillaampa. Loppuun vielä pari vanhaa kuvaa vähän värittämään lyhyttä postausta :)
6 kommenttia:

 1. meri ihana postauus :3 ja mikä päivä voisin tulla sinne :D ku et oo ikinä samaa aikaa fb :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti cata c: ja hehe no nyt ollaa jo juteltu ;D

   Poista
 2. Tee lahjoistas postaus? (:

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus!:) onks tulossa videopostausta lähiaikoina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) tarkotus oli nyt lomalla tehä lotan kanssa, mutta kelit on nii huonot ja joka paikassa liukasta, että roilla ei voi nyt edes ratsastaa muutakun käyntiä, joten videopostaus jää luultavasti tekemättä.. :\

   Poista