lauantai 14. joulukuuta 2013

Hippolan klinikka & tonttuilua


Oltiin siis Lotan kaa kattomassa sunnuntaina sitä Hippolan kouluratsastusklinikkaa, kun Lotta voitti meille liput sinne! Tarkotus oli tehä tästä reissusta iha kunnon postaus, ja mullaha oli siellä koko ajan kamera kädessä, mutta Lotta kerkes tehä ensin joten aika moni on jo varmaa lukenu tästä meijän reissusta Helsinkiin, nii mun on varmaa turha tästä hirveetä romaania sepittää. Puolet kuvistaki jätin pois, mut aattelin silti minunki näkökulmasta tähä pienesti kertoa :)

Lauantaina lähettiin yöjunalla kohti Helsinkiä, ja myös takas tultiin junalla. Sunnuntai aamupäivä kierreltiin lähinnä Helsingin keskustassa, ja ootettiin että kello ois kaks. Sillon kahelta sitte suunnattiin bussilla kohti klinikkaa, ja ihmeteltii vähä aikaa missä mennään, ja kohta päästiinki sit maneesiin sisään. Ainut ratsastajista jonka tiesin entuudestaan oli Oona, eli lähinnä ootin sen ratsastuksen näkemistä. Myöhemmi käytiin sit myös moikkaa Oonaa ja vaihettiin siinä pari sanaa!
Kaikki ratsukot oli kyllä tosi hyviä, ja oli kiva päästä kattoo tällästä tapahtumaa! Eniten varmaa sai irti niistä nuorimpien heppojen menosta ja tehtävistä, kun itelläki sellane on.
Reissuun mahtu kyllä paljon kaikenlaista, bussilla ja taksilla matkustusta, kuvia, julkkiksia, liikaa ruokaa, vähän nukkumista, junailua, ja paljon muuta! Tais se klinikka kuitenki olla koko reissun kohokohta ;)

helsingin juna-asemalla!

bussilla menossa ruskeasuolle

jee viimein perillä!


kaikki kuvat heilahti, joten videosta otettu
Oona ja Unski :)

toinen valmentajistasitte ollaanki taas jo junassa, vaivaset 9 tuntia matkaa ouluun
tosiaa nukuttii sellaset reilu 4 tuntia :D

tosi pirteenä vähä jälkee viis aamuyöllä ku päästii kotiin

koira heti vastassa

tunnin nukkumisen jälkeen sit suhkuun ja reippaana kouluun!
 Tänään oltiin Lotankaa yhessä tallilla, ensi Lotta meni Roilla satulankaa, ja sen jälkee mää sit ilman, ja tonttuiltii vähä! Viimein kans kentälle on satanu sellanen kiva 'nihkee' kerros lunta, nii siinä voi taas ratsastaa. Roi oli tosi kiva, ja ollaa täs nyt pari päivää palauteltu vähä noita väistöjä mieleen, mut tänää lähinnä leikittii vaa tonttuja.
Kouluhommat on tältä vuojelta melkeen tehty, eikä kokeitakaa enää oo, nii voi taas keskittyy nyt tähä ratsastukseen ja Roihin iha kunnolla ku on aikaa. Luvataan myös Lotankaa tehä sittenku loma alkaa, videopostaus yhessä! Tänää ei viitsitty tehä ku oli nii kylmä ja rupes jo hämärtääkki.
No mutta, tässäpä kaikki tällä kertaa :) Tästä se Roin kunnon kohotus taas lähtee!kaunis hymy (irvistys) mullapahoitteluni taas kuvien samanlaisuudesta!


haha, taisin hieman lihoa ku tuommonen äitin jätti fleece ja vielä takki alla! :D


tässä vielä viimesin Roi video minkä oon tehny :)

10 kommenttia:

 1. Ihana video ja noi tonttukuvat :)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus? Mikä kamera sulla on, onko hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja kamerana toimii canon eos 600d. on hyvä kamera, mutta putki on vaan se perusputki mikä tulee mukana, ja siihen en oo kauheen tyytyväinen. tarkotus oiski nyt ostaa pitempi ja parempi putki, mutta kamerassa siis ei oo mitään vikaa :)

   Poista
 3. Millä muokkaat noi sun videot? :) Nimittäin tosi hyvä video! :)

  VastaaPoista
 4. JEE VIHDOIN ANOTKIN VOI KOMMENTOIDA !! Vähä tua klinikalla oli varmaa siistiä kattoo noin hyviä ratsastajia :) ja tottakai säki oot tosi hyvä ratsastaan ja Roi sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe jep, laitoin ne nyt taas käyttöön ;) ja oli kyllä tosi mukavaa ja hienoo päästä kattoo! kiitos (:

   Poista
 5. Upee toi video ja muutenki sun ratsastustyyli ! :o Oon aina tykänny kauheesti sun ja myös Lotan ratsastustyylistä (; oot kyllä tosi hyvä pari Roin kans ♥

  VastaaPoista