perjantai 6. joulukuuta 2013

itsenäisyyspäivän talleilut

Melko samoja juttuja ollaan nyt Roinkaa tehty nyt jo jonku aikaa, ku kelit ei oo mitkää kauheen hyvät. Pelto ei onneks oo enää liukas joka kohasta, nii on uskaltanu ottaa jo kaikkia askellajeja, tosin laukkaa vasta parina kertana pari pikku pätkää. Nyt kans ku ollaa vaa peltoiltu Roi on alkanu menee siellä jo paljo kivemmin! Ei sitä silti iha yhtä hyväksi saa ku kentällä, mutta edistystä jo tämäki :) Varsinki eilen illalla Roi meni tosi kivasti! (siltä kerralta ei oo materiaalia) mutta tänäänki iha hyvin.
Mentii tallille jo nii aikasin, että oli vielä vähä hämärää, joten ei ollu kovin montaa onnistunutta ratsastuskuvaa, ja niistä parista käyttökelposestaki melkee kaikista meni laatu. Eipä mulla tässä ookkaa oikee mitää järkevää kerrottavaa tästäkää päivästä, sitä samaa vanhaa. No, toivottavasti tulis pian sitä lunta lissää että päästäis kentällekki kunnolla tuuppailee.. (: siihen asti nää postaukset on aika samallaisia, peltoilua.


tää on oikeestaa ainut ratsastuskuva mistä ite tykkään :D


heheh tunnin jälkeiset fiilikset :D


Tunnin jälkee ku oltii tarpeeks kauan lämmitelty satulahuoneessa käytiin ottaa vielä pari tonttukuvaa, joten toivottavasti ne korvaa sitte nuo vähäiset ja huonolaatuset ratsastuskuvat! Mun mielestä ainaki noi tonttukuvat onnistu kivasti :) Näihin tunnelmiimpa nyt lopettelen, kaikille hyvää joulun odotusta! (:tais ärsyttää ku poni ei laittanu korvia hyvi xd


näistä tuli vähä hassun värisiä mutta noo :)
10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja kiva postaus! :) Todellaki sitä lunta sais tulla ::)

  VastaaPoista
 2. Ompas kiva blogi, minullakin on blogi: Iitafani.blogspot.com
  Liity ihmeessä lukijaksi jos blogi on kiva :D

  VastaaPoista
 3. otte vaa nii hyvä pari <3 mun on kyl pakko kysyy mikä oli sun reaktoi ku sait tietää et teille tulee oma poni? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti <3 ja no siis, oikeestaa noi ei missää vaiheessa luvannu ostaa meille ponia, mutko lotta kysy et voijaako ostaa roi, ja etittii tallipaikka ja määki kävin testaa sitä, nii yhtäkkii siin oltiiki sit paperit käessä ostamassa ponia ja pia se tuliki jo kotii, et ei sitä kerenny ees oikee tajuu :D mut kyllä siinä ku talutin roin sieltä trailerista tallin pihaa nii olin varmaa onnellisempi ku koskaa, vaikka ei siinäkää vaiheessa sitä vielä tajunnu, et nyt oikeesti on oma poni :)

   Poista
 4. Moi:) en saa näkyvii ku tän postauksen mut haluisin kysästä vaa et se eppo mist jossai kohtaa puhui, nii onks se mahollisesti lappeenrannasta: ) jos on ni terkut ponille :) ps. En sitte tiiä kuinka vanha blogi on mut toivon et vastaat: )

  VastaaPoista