maanantai 23. joulukuuta 2013

Uusi poni kuvioissa + kooste!

Toivottavasti kukaan ei käsittänyt väärin otsikkoa, ainoastaan siis liikutusponi, ei oma.
Elikkäs viimein pääsin ratsastamaan tällä Epolla, josta kerroin jo vähän joskus syksyllä jossain postauksessani. Tarkoituksena oli sitä tänään vähän kokeilla, kun huomenna olen menossa sillä joulumaastoon!
Eppo on siis tallin pikkuponi, risteytys, noin 110cm, jolla luultavasti jatkossakin aina välillä menen. Hieman pitkä tosin sille olen, mutta en vielä niin pitkä että se kumpaakaan haittaisi, ja kuitenkin lyhin meidän tallilta (lukuunottamatta paria pikkutyttöä). Eppo on ollut meidän tallilla jo jonkin aikaa, joten tiesin aika hyvin näkemän perusteella, minkälainen se on ratsastaa. Omistaja sanoi että saattaa uusilla jännittää ja ruveta 'kipittämään', mutta ratsastuksen jälkeen sano et meijän meno näytti aika hyvältä. Huomasin kyllä ite miten aluksi se just vähä jännitti, mut loppua kohti se parani kuitenki, ja sain sen rennommaks.
Taivuttelin sitä aluksi ja vähän tunnustelin ja totuttelin siinä, ja oli kyllä yhtä reipas miltä oli näyttänykki! Oli tosi hassun tuntusta aluksi ravata nii pikkusella ja pieniaskelisella ponilla, mut nopiaa mää siihen totuin. Hyvin silti kuunteli pidätteitä ja apuja, vaikka reipas olikin. Ratsastin melko pitkällä ohjalla, ku omistaja sano että yleensä sillon rentoutuu paremmin, ja sen huomasin kyllä itekki!
Lopuksi käytiin vielä pellolla laukkaamassa, kun kenttä ei taaskaan iha priimakunnossa ollu. Tykkäsin aivan hirveesti tuosta pikkuherrasta, ja innolla ootan huomista joulumaastoa, ja tietenki muutenki joulua!

pitihä sitä vähä söpöillä Roinki kaa :DMeillä on kamerassa edelleen tosi huono putki (lyhyt ja huono valovoimakkuus), joten kuvien laatu on valitettavasti melko huono ja ovat pimeitä.. Joulupukin listalla tosin on uus objektiivi, jospa vaikka jostain lahjapaketista huomenna sellanen löytyis ;)

jee vesisade muuttu lumisateeksi päivän mittaa!kamala mitä tälle laadulle kävi :dTässä lähipäivinä tulee kans viimein se tallipäivävideopostaus, ja yritän muutenki nyt lomalla keretä postailla, jos vaan saan materiaalia mistä postata! Mutta munki puolesta vielä hyvää joulua kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. kiva postaus :) oli varmaa vähä outoo mennä yhtäkkii tollasella pikkuponilla, vaikka ei se Roikaa mikää suuri oo :D hyvin sillä menit, tosin Roilla viä paremmin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, koko tunti oli oikeestaa aikalailla totuttelua :D & kiitos! (:

   Poista
 2. tui tuoha on tommone pikkuRoi :3

  VastaaPoista
 3. Hahaa luulin eka että toi video on roista nii mä olin vähä sillee "ööö.. miten se on noin kutistunu :D" mut hyvin meet!

  VastaaPoista