sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Katrillia kolmella hevosellaAijemmin mainitsin että meillä olisi seuraavalla tunnilla esteitä, koska luulin niin. Kuitenkin näin joulun alla opettaja päätti pitää meillekin katrillia, kuten useilla muillakin tunneilla on ollut. Yllätyin kun listaan mulle oli laitettu Alastra, mutta ihan positiivinen yllättys kuitenkin, koska oonkin halunnut kokeilla sitä myös sileällä. Ajattelin että katrilli ei kyllä ole mun juttu, niinkun se ei oikeen ollutkaan, mutta tunnista tuli kyllä koko ajan vaan hauskempi, mitä pitemmälle tuntia mentiin.
Ensin verkattiin tavallisesti ravissa ja sen jälkeen laukassa molempiin kierroksiin. Alastra oli tosi kivan tuntuinen alusta asti, mutta harjotusravissa sillä on tosi vaikea istua. Tämä vaikeutti meidän menoa myöhemmin katrillissa, mutta kiva oli pitkästä aikaa kokeilla taas Alskuakin.

Mentiin koko reitti ensin käynnillä kokonaisuudessaan läpi, jonka jälkeen siirryttiin raville. Opettaja päätti parit ja kuviot, johon sisältyi voltteja, väistöjä, erilaisia käännöksiä sun muita, ja pääsin jonon hännille parijonossa. Kun oltiin kertaalleen menty koko homma ravilla, vaihdoin Bassen ratsastajan kanssa heppaa. Muutkin saivat sitten vaihtaa hevosia, ja lopputunnista minäkin pääsin vielä kokeilemaan Afrikaa. Unohtelin aina välillä mihin suuntaan piti lähteä, ja lopun suunnanmuutoksen unohdin joka kerta. (:D) Hirveän tosissaan en tuota tuntia ratsastanut, kun puksuttelin aina vaan jonkun perässä, mutta viimeisellä kierroksella kun mentiin homma laukassa, sain oikeasti ratsastaa Afrikaa. Väistöt meni vähän miten meni, mutta hevosesta huomasi että se kyllä osasi homman. Oli mulla kuitenkin hauskaa, vaikka ensin vähän arvellutti koko katrilli!

Kuvista ja videoista kiitos taas kerran Ankulle!

Ilme kertoo koko tunnin fiilikset.. hah no ei sentään ihan :DKoosteessa on pätkiä kaikista, Alastrasta, Bassesta ja Afrikasta. Siitä ehkä vähän näettekin, etten alkuverkkojen jälkeen aivan täysillä enää ratsastanut, kun vähän vaikea oli tuollaisessa tilanteessa alkaa hevosta hyväksi ratsastamaan, mutta olihan se tuollainenkin tunti ihan kivaa vaihtelua!
(En tiiä mikä tossa koosteen alussa on tai näkyykö se teilläkin, mutta loppuvideon pitäs toimia.)Tässä kuussa on vielä pari heppailujuttua mitä ootan tosi paljon, ja toinen onkin jo ihan muutaman päivän päästä! Niistä lisää myöhemmin, moikka!

16 kommenttia:

 1. Älyttömän kiva postaus & videostakin tykkäsin! :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon taas Sara, kiva kuulla että tykkäät! ❤️

   Poista
 2. Oi vitsi, ihan tosi kivan näköistä toi katrilli! Onko siis kuvissa esiintyvä hevonen Alastra vai Afrika? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja oho, ompa ne saman näköset tosiaan nois kuvis :D mutta kahessa ekassa on alastra, kahessa seuraavassa afrika (:

   Poista
 3. Kiva postaus:) Meilläkin on aina vika tunti katrillia

  VastaaPoista
 4. kivan näköistä tuo katrilli, mutta ratsastus järkyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDD ei saa tollasella käytöksellä anonyymit yhtää joululahjaa jouluna, ei toisille saa olla ilkee

   Poista
 5. Tuo katrilli näytti kivalta ja sitä se varmaan myös oli(?) ;D sulla meni hienosti kaikkien kaa ja tuo laukkaosuuskin meni hyvin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olihan se :) & kiitos paljon kivasta kommentista!

   Poista
 6. Kiva postaus, hyvin menitte Alastran ja muiden kanssa! :) toi heppa on kyllä niin ❤

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva postaus ja noi videot on aina nii kivoja! Hienosti meni :)

  Haha, olen kerran ratsastanut katrillissa ja toista ei taida tulla.. :D Ei ole kovin hyviä muistoja, kun muistot ovat luokkaa tätä: pelotti, että ratsastan jonkun päältä, hevoset alkavat potkimaan toisiaan, mun jalka jää kahen hevosen väliin tms. Ei oo kyl mun juttu toi katrillissa ratsastaminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Juulia! Ja joo, voin kyllä vähän samaistua :D

   Poista
 8. Olipas taas jälleen kiva postaus! ❤️ Aika kivaltahan tuo katrilli näyttää, itelläkään ei oo oikein se "omajuttu", mutta kivaahan vaihtelua tuo on välillä! Tosi kivan näköstä ratsastusta jälleen, tykkään tosi paljon sun istunnasta. Hyvät joulut sinne ja onnellista uuttavuotta näin "aikasessa" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti ihanasta kommentista! & hyvät joulut ja uudetvuodet myöskin sinne :)!

   Poista