lauantai 30. tammikuuta 2016

Ilman satulaa hyppyjä ja hevosjalkapalloa


Taas on päässyt vierähtämään pari viikkoa edellisestä postauksesta.. Tosin nyt kun ratsastan vaan kerran viikossa, ja viime viikolla en päässyt tunnille, niin ei ole ollut mitään postattavaa. Tarkoitus olisi kuitenkin taas hankkia vuokraponi / hevonen, niin tulisi mun blogiin vähän lisää eloa, ja sellainen olisi mahdollisesti jo tiedossakin... ;)
Mutta sitten eiliseen tuntiin! Mulle oli taas laitettu Basse, ja tietysti olin yhtä innoissani kuin aina. Päätettiin porukalla käydä kysymässä saadaanko mennä ilman satulaa, joten tiedossa oli ilman satulaa hyppyjä. En ole koskaan nähnyt tai kuullut että joku olisi hypännyt Bassella ilman satulaa, joten tunti oli melkoinen arvoitus vielä. Basse osoittautui kuitenkin tosi mukavaksi, ja olinkin jo pitkään odottanut pääseväni menemään sillä ilman satulaa.

Opettaja rakensi kentän keskelle jumppasarjan, jonka viimeinen este oli okseri. Muut esteet pysyi matalina, mutta loppua kohden viimeinen este nousi noin 90cm korkeaksi. Kerran oli erimielisyyksiä suunnasta esteen jälkeen, mutta pysyin onneksi selässä. Tosin ilman tippumisia ei taaskaan selvitty, sillä viimeisellä kerralla Basse kielsi aika jyrkästi, ja minä tietysti lennän suoraan päin tolppaa ja kolautan pääni vielä ponin niskaan. Pakko myöntää, tuo ilman satulaa hyppääminen vaatii kyllä ihan jonkun verran tasapainoa! Tunnustelin siinä sitten että sattuiko mua vai ei, jonka jälkeen nousin hiekasta ja tulin koko homma uudestaan. Basse rupesi sitten pelleilemään kun oli kerran mut saanut alas, ja kielsi vielä kahdesti. Jumppis otettiin pois ja tulin esteen yksittäisenä, ja sitten päästiin siitä yli.
Vaikka lopputunti meni vähän penkin alle, oon tosi tyytyväinen poniin ja mulla oli hauskaa! Nyt on vaan naama ja nenä kipeänä, sekä turvonnut jalka kera mukavan mustelman, joka ryminässä osui aika lujaa tolppaan. Mutta tekevälle sattuu, vai mitä..


Kiitos kuvista ja videoista jälleen Ankulle!



Olin varannut oman tunnin jälkeen vielä heppafutiksen, joka kesti 45min. En oo koskaan aijemmin päässytkään pelaamaan sitä kunnolla, mutta oli kyllä hauska päästä kokeilemaan. Siihen olin saanut Alastran, joka oli myös tosi kiva ja hyvä pelaamaan. Pelattiin kolme vastaan kolme, ja meidän joukkue tietysti voitti. ;) Tallilla vierähtikin mukavasti koko ilta, ja oli kyllä kivaa!

Oli vissiin hyvä juttu kesken.. :D





Nyt mulla alkaakin koeviikko, joten toivotaan että kuitenkin kerkeän ratsastamaan ja päivittämään blogia, ettei tulisi taas näin pitkää taukoa. Elikkäs palaillaan mahdollisimman pian, moikka!

19 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus jälleen. (: Hevosjalkapallo näytti hauskalta ois kiva päästä joskus kokeilemaan sitä ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) ja joo se oli kyllä hauskaa, kannattaa kokeilla!

      Poista
  2. Tosi kiva postaus, etenkin tuo video! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia & videopätkiä ♥♥

    VastaaPoista
  4. Tuo hevosjalkapallo näyttää kyllä kivalta! :D Ja kukahan onkaan tää mahdollinen vuokrahepo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kans oli, kiitos kommentista! Ja hehe kukahan ;)

      Poista
  5. Aivan ihana video, ja kivoja kuvia:) Onneksi sulle ei sattunut pahemmin:O

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sen verran moni paikka kolahti että onneks vaa mustelmilla selvittii! Kiitos paljon sulle :)

      Poista
  6. Haastoin sut mukaan kuvahaasteeseen mun blogissa!

    VastaaPoista
  7. Oii tosi kiva postaus! Olisipa meilläkin tuollaisia ratsastustunteja - arjesta irtiotto olisi nimittäin paikallaan näin reenien keskellä. Mutta hyvin jälleen ratsastat ja pysyt tuolla heppojen kyydissä. Itse olisin varmaan jo lentänyt tuossa vaiheessa, kun Basse meinasi lähteä oikeelle ja sinä vasemmalle... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehheh ;) ja joo, tollane on kyllä kivaa vaihtelua! Kiitos paljon tosi kivasta kommentista juulia! (:

      Poista
  8. Teillä oli varmasti hauskaa pallolla pelatessa, kivan näköistä! Huh en kyllä tajua miten onnistuit pysymään noinkin hyvin selässä. Ite olisin lentänyt joka kiellolla alas :D Tsemppiä koeviikoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :D oli kyllä tosiaan hauskaa & kiitos paljon! (:

      Poista
  9. Samaa mieltä kuin Emilia, mäkin olisin varmaan lentänyt joka kiellolla alas :'D Tosi kiva postaus taas!

    VastaaPoista
  10. Kiva postaus ! Kivoja kuvia ja tuo futis näytti kyl tosi kivalle,olisi mukava kokeilla itekki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ja kannattaa kyllä kokeilla!:)

      Poista