lauantai 9. tammikuuta 2016

Roilla ratsastamassaViime kerrasta onkin aikaa, kun oon päässyt kunnolla ratsastamaan Roilla. Tänään kuitenkin pääsin pitkästä aikaa kipuamaan ton karvapallon selkään, kun tälle päivälle sille ei ollut vielä liikuttajaa tiedossa. Lottahan on nyt itse melko pitkällä "saikulla", joten jatkossakin pääsen vielä liikuttamaan Roita. Olin oikein innoissani päästessäni pitkästä aikaa Roin selkään, mutta ulkona ratsastaminen ei oikein houkutellut maneesin jälkeen. Pakkohan se tietysti oli kentällä mennä, kun ei muuta vaihtoehtoa ollut, vaikka pakkasta olikin noin 20 astetta. On täällä sentään nyt 10 astetta lämpimämpää, kuin vielä vaikka muutama päivä sitten. Kuitenkin sain hyvin jäädytettyä itseni ratsastuksen aikana, vaikka kävin kesken kaikenkin pukemassa lisää vaatetta päälle.

Roi oli huomattavasti heikompi ratsastaa, kun viimeksi kun sillä menin, onhan sillä kuitenkin pitkä saikku takana. Se piti ns. säätää Lotan asetuksille, ja saada toimimaan se niillä konsteilla, millä Lotta sitä ratsastaa. Ihan hyvin tässä onnistuinkin hetkittäin, kun Lotta oli tietysti neuvomassa, mutta varsinkin alkuun meno oli vähän nihkeää.
Alun säätämisen jälkeen alkoi sujua ihan hyvin, vaikka olisi Roi voinut vielä paljon paremminkin kulkea, mutta ihan ymmärrettävää kun sen kunto ei ole vielä parhaimmillaan enkä mä oo sillä nyt ollenkaan mennyt. Sain sen kuitenkin suht hyvin takaa aktiiviseksi, mitä tavoiteltiinkin, ja se kuunteli hyvin apuja.


Mun ryhti ei näytä olevan oikeen parhaimmillaan näissä kuvissa, kun yritin piiloutua huivin alle pakoon kylmää.. :DMentiin melko paljon uralla, kun sen kohdalta kenttä oli kaikista paras. Otettiin muutamat ravipidennykset ja yritin saada askelta pitenemään, ja sitten vaan hyvä rytmi menoon. Laukka on vielä vaikeaa Roille, joten sitä ei voinut ratsastaa kauaa yhteen putkeen. Vauhti sai olla melko kova, kun ei voi lähteä liikaa kokoamaan vielä laukkaa, mutta oikeaan kierrokseen saatiin kuitenkin ihan hyviä pätkiä, ja hetken Roi malttoi mennä tosi rauhassa ja tuntui oikein kivalta.
Loppuravit poni meni sitten tosi hyvin, ja oli muutenkin mukava ratsastaa koko tunnin, vaikka vähän haastava ja outo se olikin tosi pitkän tauon jälkeen. Aina se kuitenkin yrittää miellyttää ratsastajaa, ja toimii tosi hyvin jos löytää oikeet nappulat!
Roi on kyllä niin sulonen tolla hirveellä määrällä paksua karvaa :D

Hyvä poni!Seuraava postaus tulee varmaan eilisestä tunnista, joten palataampa sitten niissä merkeissä.
Kertokaahan mitä tykkäsitte tästä, ja oliko outoa nähdä mut pitkästä aikaa Roin selässä? :)

18 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja hyvin näyttää menevän :)♥ Ja kivan väriset noi sun "uudet" hiukset!:D

  VastaaPoista
 2. Älyttömän kivoja kuvia! Roi on kyllä niin nätti poni, meette tosi hienosti ♥

  VastaaPoista
 3. Onpas nätti poni! Ihan järkyttävän hienoa menoa<3 mulle Roi ei oo blogin kautta tuttu, kun oon seuraillu vasta vähän aikaa. Kiva postaus kuitenkin!

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roihan on siis mun entinen poni, nykyisin vaa mun siskon :) harvemmin sillä enää pääsen ratsastaa, mutta nyt siis poikkeus kun lotta ei itse pysty.
   Kiitos tosi paljon ihanasta kommentista! ❤️

   Poista
 4. Wautsi kuinka hienoa menoa! Ihana ponipallero :3

  VastaaPoista
 5. tosi kivasti meette Roin kanssa! :)

  VastaaPoista
 6. Uu, hyvälle näyttää! Ihana kuuraponi :'D

  Ja oi tuttu tunne tuo ulkona ratsastaminen 20-25 asteen pakkasessa. Harrastan itsekkin sitä miltein joka päivä ja odotan sitä päivää kun joudun oikeasti amputoimaan jonkun raajan, koska jäätyminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis en tajua mite oon enne pystyny tohon, ihan kauheeta! :D varsinki ku jalat jäätyy, ku ne ei vaa enää liiku eikä jaksa kantaa sua.. Mutta hah, kiitos paljon juulia!

   Poista
 7. Ihanaia kuvia ja oot hyvä ratsastamaan :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa että vielä välillä ratsastelet Roilla! Sä ja Lotta ootte sille ne parhaimmat ja oikeet ihmiset,vaikka Roi onkin Lotan oma nykyään. Oot tosi hyvä ratsastaan,tällasia postauksia lisää!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi harvoin sillä saan kyllä nykyään ratsastaa :-/ mut onneks nyt tulee aika monta kertaa käytyä ponin luona kun lotta on vielä toipilaana!
   Mutta siis kiitos paljon, tosi ihana kuulla! ❤️

   Poista