maanantai 21. lokakuuta 2013

ehkä pieni mutten silti heikko

Eilisestä tallipäivästä pientä postausta :) pitkästä aikaa voi sanoa että Roi meni oikeesti hyvin! Aluksi tuuli aivan kauhiasti ja tuntu että poni lähtee lentoo.. mut onneks ei tuullu koko tuntia iha hirveenä nii Roi alko keskittyy paljon paremmin. Työskenneltii taas aika kauan ravissa et sen sai hyväksi, ja vasta lopuksi otin molempiin suuntii pari pätkää laukkaa.
Nii ja joku ehkä ihmettelee mite edellisessä postauksessa oli kuva missä oli jo paljo lunta ja tässä on pari vaivasta valkosta kohtaa maassa siellä täällä. Joo, nii määki ihmettelen :D tallille vaa ei oo tullu lunta, mut meijän piha on kyllä jo iha valkeena!


 
nää kuvat on aika samallaisia kaikki mut toivottavasti ei haittaa:d
 Kun nostin ekan laukan olin sillee whaaat mitä tälle on tapahtunu ! :D ..se laukkas aiva super rauhassa ja käytti välillä selkää hirveen hienosti! Kerranki sain nauttia siellä selässä. Vaikka pään ja niskan asento ei välttämättä ollu koko aikaa paras mahollinen, Roi meni alku säätöjen jälkee koko tunnin rauhassa! Siihe oon pyrkiny nyt monena tuntina, ja nyt se oikeesti toimi. Olin kyllä niin tyytyväinen ja ylpee ponista :3


 

tälläkertaa kuvaajana toiminut Helena :)
Tämmösillä kerroilla sitä taas huomaa, että ollaan me jotai tuon ponin kaa saatu aikaan ;) Kaikkien haukkumistenki jälkeen ollaan sinnikkäästi jatkettu eikä koskaa luovutettu. On se vaa hieno fiilis tuntee kerranki onnistuneensa jossai ees vähä (':

2 kommenttia: