tiistai 1. lokakuuta 2013

aho-viikonloppu kuvina!

Moikka taas pitkästä aikaa! :) en oo tosiaa viikkoon kerenny kertaakaan koneelle ku on menny nii paljo aikaa tallilla ja koulujuttuihi.. mutta sitten asiaan! Olen aloittanut ahon tallilla hoitamisen, eli käyn joka toinen tai joka neljäs viikonloppu parin kaverin kanssa tekemässä erilaisia tallitöitä kyseisellä tallilla, ja palkaksi siitä saa ratsastaa kaksi tuntia.
Herää ehkä kysymys, miksi ihmeessä käyn taas aholla vaikka minulla on omakin poni? No, oma asianihan se on missä talleilla käyn, koska Lottakin käy Roilla nii mää kerkeän aivan hyvin kerran pari kuussa käydä muualla. (Ratsastan Roita silti ihan tavallisesti!)

mun ruuat :D
 
Perjantai-iltana mennään tallille ja sillon ei tarvi oikeestaa tehä muutaku iltatalli (: tällä kertaa siellä ei sitte ollukkaa muitaku minä, Ninnu ja Netta. Yleensä on enempi porukkaa, mut nyt tehtii sit kaikki työt kolmestaa.

eka ilta meni herkkuja syödessä ja telkkaria katsoessa :D


mun karkit loppu heti :(

Aamulla tehtii aamutalli joskus kaheksan jälkee ja putsattiin kaikki karsinat. Sit siivottii kans tiet talleista maneesiin ja kentälle, tasotettiin maneesista urat ja putsattii myös ite kenttä ja maneesi.


nessi näyttää iha koiran kokoselta xd
 

 

isotalli valmis

pikkutalli valmis


Kun on ekaa kertaa hoitamassa ei oikeasti saisi ratsastaa, mutta Tarja käskiki mun liikuttaa Sylvian, koska se on pitkää ollu sairaslomalla ja ontunu, nii mun piti kattoa ontuuko se nyt. Menin iha vaa käynti ravi juttuja noin puol tuntia.


 
 

otettii ensi pari kuvaa musta ja mellusta ja sit haettii sysse (:ponin maha päässy kasvaa :'D


Sysse meni iha kivasti, mut ei sen liikkumine mitenkää kauheen miellyttävän tuntusta ollu ku nii kauan seissy, mutta ei silti ontunu :) loppua kohti rupes vertyy pikkase eikä ravaaminenkaa ollu enää nii vaivalloista :D
Seuraavaks rakennettii kisarata, koska sunnuntaina oli siis kisat. Ninnu ja Netta meni hoitotunnin ja illalla tehtii iltatalli.
Sunnuntaina meijän ei tarvinu tehä paljo muutaku aamutalli ja putsata karsinat, sitte hoitaa kisat. Haettiin kisoihin osallistuvat hepat sisään, katottii et kisaajat tuli ajallaa verkkaa ja oltiin nostelemassa puomeja. Sit tietenki siivottiin ruokala ja hyrskylä ennen hoitotuntia.


tässä pari kuvaa kisoista :)

purettiin rata mut jätettiin kaks estettä (; ..


..koska oltiin tehty kaikki nii hyvin, Tarja anto meille bonusta ja saatiin hypätä hoitotunnilla! (oikeasti siis saisi mennä vain koulua) ja määki pääsin ratsastaa (:
Niillä joilla oltiin menty kisoissa enemmän kun kaks rataa ei saanu mennä, eli en päässy ratsastaa Melindalla, joten menin sit Komeetalla :) Esteet oli korkeimmillaan 60cm, hypättiin pystyä ja okseria. Kome on sellane vähä laiskahko, ja viimeks ku hyppäsin sillä reilu vuos sitte oli tosi tahmee, mut nyt liikku iha hirveen kivasti ja tykkäsin aivan sikana!

happy c:
Mitä mieltä ootte, jaksatteko lukea näin pitkiä postauksia, ja teenkö jatkossa jotain tän tapasia noista hoitokerroista? :)

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja ihanan paljon kuvia! :) Toivottavasti pääsisit Mellullakin menemään joku kerta, teistä ois niin kiva lukea lisää kun vaikutatte niin kivalta parilta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! :) ja joo ois kyllä tarkotus mahollisimman paljo mennä mellulla noita hoitotunteja (:

   Poista
 2. Tee ihmeessä lisää! :) Jaksoin kyl lukee kokonaan, ja kuvat oli hyvälaatusia joten niitä oli kiva kahtoo!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus ja ehdottomasti lisää tämmösiä ! (:

  VastaaPoista
 4. haha nauroin itelleni tuolla:DD joomut tee tälläsiä lisää ku näitä ois kiva lukea!:)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja lisää tämmösiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ! ja joo voisin vaikka tehä ens viikonlopusta taas jonkunlaisen :)

   Poista