perjantai 11. lokakuuta 2013

things don't always happen like they should

Torstaina Ninnu pääs mun mukaan tallille, eli pitkästä aikaa oli taas kuvaaja! Tarkotuksena oli mennä Roilla jotai rentoja koulujuttuja, mut kentällä alko heti sen jälkee ku aloin ratsastaa, puomitunti kolmelle hepalle, nii mää jouduinki sitte vaa väistelee niitä ja suunnillee kiertää kenttää ympäri... Kaiken kruunas vielä se, että Roi oli aivan hermona. En tiiä johtuko siitä ku oli monta muutaki ratsukkoa samalla pienellä kentällä vai mikä oli pielessä.. Kyllä se vielä varsinki aluksi kulki iha hyvi ja rauhassa, mutta välillä sitte taas tuntu että poni juoksee alta. Ei vaa löyetty yhteistä säveltä. Roi oli jo enne laukkoja melko hikinen, selvästi stressas jotain.



aluksi ravattiin iha pitkillä ohjilla, siinä meni vielä iha kivasti



joittenki kuvien laatu on huono ku järkkärissä lyhyt putki nii pitää koneella tsuumata aika paljon

roi vetää ittensä heti iha linkkuun ku ottaa vähä lyhempää ohjaa.. (tässä ei vielä paha)
se oli aijemminki ongelma jota ollaa nyt yritetty korjata

Sit ku päästiin ottaa laukkaa pitkän ravityöskentelyn jälkee, Roi totaallisesti räjähti.. Ei saatu yhtäkään onnistunutta laukkapätkää, joten jätin laukkaamiset tosi vähäksi ku ei siitä tullu mitään, poni vaa juoksi. Siinä vaiheessa tuntu että hyppään alas selästä ja nakkaan ponin tarhaan! :'D ..oon oikeesti tosi kärsimätön, ja se on aikas huono juttu tommosen nuoren ponin 'kouluttamisessa'.. Noh, en kuitenkaa luovuttanu vaa jatkoin. Muutenki laukassa tuo ittensä linkkuun vetäminen on Roilla vielä pahempi ongelma kuin ravissa.
Seuraavaksi jouduttiin pellolle ettei oltas tiellä, ja tiesin että siellä ratsastamisesta ei ainakaa tulis mitää, ku Roi ei kertakaikkiaan pysty keskittyy pellolla. Yritin ottaa siinä pari pientä laukkapätkää ja sit menin loppuverkat. Oli kyllä multa ja Roilta molemmilta aika huono päivä.. :D



kamala laatu koska oli jo aika pimeää ja tätäki tsuumattu hirveesti!

laukassa oli pakko ottaa vähä tiukempaa ohjaa, mutta yritin välillä antaa ohjaa ettei vetäis itteään iha linkkuun.
tosin tää näyttää kyllä aika hassulta x)


tässäkin huomaa miten vetää kaulan tommoseen asentoon vaikka löysä ohja..

haha melekone liitokavio :D


pari kuvaa vielä tunnin jälkeen :)



Tämmösiäki kertoja tulee välillä, mutta aina niistä oppii jotain! Tästä ei oo ku suunta ylöspäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti