torstai 31. lokakuuta 2013

Aholla :)

Kirjotan nyt nopeesti tämmösen pienen postauksen tuosta viime viikonlopusta kun olin taas aholla. Kovin montaa kuvaa ei nyt tullut otettua, ja tosiaan kun kaikki ratsastaa samaan aikaan, ei ratsastuskuvia ole..
Tälläkertaa olin siellä Anniinan kanssa, sekä kolmen muun hoitajan. Minä ja Anniina hoidettiin pikkutalli ja ponit, joten hommia oli  hieman vähemmän kuin viimeksi. Muuten tehtiin aika samoja juttuja kuin viime kerralla. mm. aamu- ja iltatallit, putsattiin karsinoita, varusteita, harjakorit, kenttä, maneesi yms. Hoitotunnit oltiin kyllä ansaittu!



mää vähä vammaan mut hassu poni :3




 
 


Lauantain hoitotunnin menin Melindalla. Jes! Aluksi poni oli aika tahmee, mut vetristy parin laukan jälkee iha kivasti. Ekoissa laukoissa pukitti kerran ku joutuin vähä käskee enemmän etteen, nii huomasin sit heti että poni hermostu ja osasin varautua pariin pukkiin. Selässä pyssyin ja sen jälkee ei enää pelleilly. Ravissa kivasti taipu niskasta, ja lopputunnista oli muutenki hirveen kiva! Mentiin myös vähän puomeja. Oli kyllä ihana mennä melkeen vuoden tauon jälkeen tolla ihanuudella ♥
Sunnuntain hoitotunnin menin Lolalla ilman satulaa, seki oli ihan mukava :)

parempaa kuvaa ei ponista nyt tullut otettua, mutta tässä siis Lola (:

Mellu ♥

äiti ja vauva :)


Tästä nyt tuli tosi lyhyt ja tein pikasesti, mutta viikonloppuna tulee sitten kunnon postausta! Nää hoitokerta-postaukset voi olla vähän tylsiä ku ratsastuksesta en yleensä saa kuvia.. Mutta koitan ens kerralla jaksaa kuvailla vähän enemmän. Tää nyt oli vaa tällane pieni päivitys tänne ku en oo kerenny taaskaa mitää kirjottelee :)

4 kommenttia:

  1. Haha nolo tuo ko kaaduin tonne paskaan :D:D

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja kivoja kuvii! Saatteko jos käytte tuolla aholla ja teette nuita hommii ja sillee, niin päättää kellä sitten meette??:D Ja aiotteko te käydä siellä vielä vuokraa? Ratsastuskuvat ois ollu kivoi, mut ei voi mitää!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! ja joo saahaan, mutta pitää kuitenki aina kysyä tarjalta, mut yleensä saa kenet haluaa. joskus tarja saattaa sanoa hepat joilla voi mennä ja niistä sitten saa päättä, hieman aina riippuu paljonko ne on liikkunu ja näi :)
      minä tuskin käyn enää vuokraamassa nyt kun roi on meillä. ja jep itteeki vähä harmittaa ku niitä en tuolla hoitokerroilla saa :/

      Poista