lauantai 12. huhtikuuta 2014

Esteitä!

Varoitan, kuvia tulee taas todella paljon + kooste!
Noniin elikkäs moikka vaan kaikille! Nyt siis postausta eilisen hypyistä, jota lupailinkin aijemmin. Viimeksi tosiaan joskus marraskuussa mua ja Roita on päästy kuvaamaan esteillä, joten oli jo aikakin saada tänne blogin puolellekin estemateriaalia!
Mulla loppui koulu jo aikaisin, joten lähdin tallille hieman etuajassa, että kerkeän tehdä tallihommat ennen Venlan ja Helenan tuloa. Raahasin kentälle myös neljä estettä, sekä hain ponin tarhasta ja laitoin sen kuntoon. Juuri kun olin lähdössä kentälle tytöt tulivat ja pääsin heti aloittamaan ratsastuksen.
Verkkasin normaalisti ravissa ja laukassa, ja tulin pari kertaa ravissa kavaletteja, jonka jälkeen aloin tulla yksittäisiä esteitä laukassa. Olin siis rakentanut molemmille pitkille sivuille esteet, sekä toiselle lyhyelle sivulle ja lävistäjälle. Myöhemmin tulin jonkunnäköistä lyhyttä radan pätkää.
Sekä ponilla että kuskilla taisi olla melko hauskaa, vähän vaihtelua ainaiseen koulutuuppailuun!



nauratti




Yleensä en ole Roista pahemmin esteillä tykännyt, mutta eilen se oli ihan huippu! Suurin ongelma meidän menossa esteillä on ollut se, että en pysty myötäämään kunnolla, kun Roi hyppää ns. "linkussa". Eilisen tavoitteena olikin juuri harjoitella tuota myötäämistä.
Saatiin ihan mukavasti onnistuneita hyppyjä, mitä nyt välillä tultiin liian pohjaan, tai vähän turhan kauas etten päässyt oikeen hyppyyn mukaan. Mutta tunnista jäi kuitenkin tosi hyvä fiilis, ja nyt tuntuu että jaksaa panostaa noihin esteisiinki, kunhan päästään reenaamaan kunnolla!


tähän suuntaan etenkin tuli juuri niitä "linkku" hyppyjä, kuten tässäkin,
joten tältä esteeltä tähän kierrokseen ei hirveän montaa onnistunutta kuvaa ollut.

tässä taas ihan päinvastainen kuva, ja Roilla on tosi hyvin selkä mukana hypyssä





XD näille kuville naurettiin vaikka kuin kauan
vasemmassa tultiin jotenki huonosti, joten annoin vähän ohjaa etten repäse suusta,
mutta myötäys tais olla hieman liioteltu :D
oikeessa Roi hyppäs jotenki tosi hassusti, ja annoin taas ohjaa, ja tuossa lopputulos.. :D

aurinkokin rupes paistaa taas tunnin aikana, aijemmin oli niin synkkää ja pilvistä













hupsista :D tosiaan kerran tipahinkin,
laitettiin toi etupuomi liian kauas ja Roi otti sellasen minilaukan ja tässä lopputulos.
koosteesta näätte


Roi aatteli et tämmöset pikkuesteet mennään vaikka unissaan ;)

pitihä sitä vähän söpöillä Eponkin kanssa (;


hieno poni ♥

Vähän pikasesti tämänki postauksen nyt kirjotin, ei oikeen aivot raksuta tällähetkellä. Kai te kuitenkin jonkunlaisen käsityksen saitte tästä tunnista, ja toivotaan että kuvat kertoo sen, mitä en varsinaisesti tähän kirjoittanut. Mukava päivä kuitenkin oli, joka jatkui myöhemmin Helenalla.

Loppuun vielä se kooste :)


28 kommenttia:

  1. Aika mahtava toi sun myötäys :D mut kiva postaus!

    VastaaPoista
  2. :DDD en ainakaa revi suusta ;) ja kiitti!

    VastaaPoista
  3. vauhtia vähemmäksi! Näyttäis heti paljon paremmalta varsinkin ku esteet on nuin pieniä ei niissä tarvi kaahailla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei olla pitkään aikaan sillä hypätty edes tuon kokoisia, ja tarkoituksella tullaan reippaassa tahdissa. aijemmin on ollut suuria ongelmia esteillä vauhdin kanssa, nyt ei, poni oli koko ajan hallinnassa, mutta annoin sen tulla reippaasti koska tällöin se hyppää paljon paremmin. aina kun tulin hitaasti se hyppäsi tosi selättömästi ja juuri niin etten pystynyt myötäämään. reippaalla tahdilla saadaan hyppyyn parempi paikka. ja jos roilla tulee hitaasti, se räjähtää esteen jälkeen koska ei pysty vielä niin paljon kokoamaan itseään esteillä. toki hitaampaan tahtiin pyritään myöhemmin, kun sillä on lihaksia koota itseään niin paljon myös esteillä, ja että hyppääminen on silloin mukavaa eikä täysin selätöntä. mutta tässä vaiheessa olen tuohon aivan tyytyväinen.

      Poista
    2. Toiset hepat hyppäävät pyöreämmin ja muutenkin paremmin.
      Omaan silmään vauhti ei näyttänyt yhtään liian reippaalta ja niin kuin meri sanoikin myös näyttää siltä että poni on koko ajan hallinnassa. Kivan näköstä menoa :)

      Poista
    3. jep, munkin mielestä tässä vauhti ei ole edes kovin lujaa. kiitos paljon! :)

      Poista
  4. älä ota tätä loukkauksena vaan vinkkinä: pienemmillä esteillä sun ei tarvis mennä nuin paljon kaulalle este istuntaan, koska ne on pikku hyppyjä. :) myöskin varo sukeltamista ja sukeltamisen voit estää siltä että oot jo lähestyttäessä pikkasen kevyemmässä istunnassa. :) hyvältä näytti teidän meno muuten! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tässä tosiaan mun kevytistunta oli välillä hieman liioiteltu, kun harjottelin sitä myötäämistä :) mutta kiitos rakentavasta kommentista!

      Poista
  5. Hyvin hyppää tuo teidän pouni :)

    VastaaPoista
  6. Hienosti meette :) Hyppääkö sun sisko sitten enemmän Roilla, kun sä hyppäät noin harvoin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! ja no joskus ku sillä on kisoja ja sen pitää reenata yms, mut koitetaan kuitenki hypätä suunnillee saman verran sillee joka toinen viikko minä ja joka toinen viikko se (:

      Poista
  7. Hei älä vaan luule et oon matkinu sun blogias!:D Jos käyt kurkkaamassa mun blogia niin se on aika samannäkönen ku sun, mutta oikeesti ihan vahingossa tuli samanlainen! Mää otin vahingossa saman taustankin blogiin, kun ekan kerran näin puhelimella ton sun blogin uuden ulkoasun, se ei ollut samanlainen mitä oikeasti. Ja sillä aikaa olin jo muuttanut omaa ulkoasuani ja sitten harmikseni huomasin et sullahan on samanlainen!:D Haittaako sua jos mulla on samanlainen tausta kun ehdin jo sovittaa tuon uuden bannerinkin tuohon taustaan?:/ Voin toki vaihtaa jos se ärsyttää sua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah no ei nyt sama tausta mua haittaa, kun ei tuolta edes löydy mitään kovin keväisiä taustoja jotka olisi kivoja :D niin ei tosiaankaan tarvitse vaihtaa!

      Poista
  8. Hei apua mä en oo aikoihin lukenut paljoa blogeja ja teijän ponielämää en oo moneeeen kuukauteen seuraillutkaan! nytpä oli aikaa jee :) Helpon näköstä touhua molemmille, pääset jotenkin tosi kivasti noihin hyppyihin mukaan, silleen simppelisti! :D super kivoja nää kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, tosi kiva että nyt kerkesit tätäki kurkkaamaan! kiitti kovasti :)!

      Poista
  9. Hienolta näytti teidän meno! Roi on kyllä kehittynyt parempaan suuntaan! :) Hienosti teillä meni! :)

    VastaaPoista
  10. Hienon näköistä menoa! Aivan ihania kuvia ja niitä oli kivan paljon, teijän menoa on ilo seurailla!:)

    VastaaPoista
  11. Sinut on haastettu! Tarkemmat ohjeet löydät blogistani: http://toivoaelamaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Wauu, meettepäs komeesti !!
    Söpö toi tippumine XDD kunno apinailu XDD

    VastaaPoista
  13. tekisit sääki semmoisen "Linkkaa blogisi" postausken, niinkuin Lotta. Olis kiva myös tietää millaisia blogeja tykkäät lukea yms!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon tosi huono arvostelemaan blogeja, oikeesti.. :D mut voisin mää tässä joskus ehkä tehäkki (:

      Poista
  14. Kiva postaus, hyviä kuvia ja toi video:) ! Hah ihania noi kuvat mis sul on toi ylimyötäys, mut siis kyl se o parempi ettei repäisis suusta.:D

    VastaaPoista