torstai 10. huhtikuuta 2014

Uutta ilmettä!

Tähän väliin taas pikapika postaus.. Heppakuvioihin ei ole oikeastaan tullut mitään muutoksia, vain toukokuun heppailuviikonloppu varmistui ;) En ala sen enempää edes Roin kuulumisia kertomaan nyt, kun tuoreita kuviakaan ei ole. Sen verran kuitenkin mainittakoon, että mulla on oma motivaatio nyt tosi korkeella näin kevään ja ihanien säiden myötä, ja onhan tuo ponikin nyt toiminut. Ollaan tehty tässä parina kertana aika paljon laukanvaihtoja, vastalaukkoja sekä avoja ja sulkuja. On muuten onnistunut ihan super hyvin noi vastalaukat ja laukanvaihdot! Avoissa ja suluissa onkin sitten vähän enemmän tekemistä, kun Roi tuntuu niin huonosti väistävän pohjetta.

No mutta sitten tähän postauksen pääaiheeseen. Siispä, vähän keväisempää banneria ja värimaailmaa, bannerista kiitos Lauralle! Edelleenkään tuolta taustoista ei löydy mulle oikeen mieleistä taustaa, mutta kaippa tuo nyt menee. Banneriinkaan mulla ei ollut antaa hirveän monipuolisia ja hyviä kuvia, mutta tällähetkellä blogia edustaa sitten tuollainen banneri. Mun mielestä ainakin tuo on tosi kiva, vaikka kuvat ovat mitä ovat. Mitäs mieltä te ootte? :)



edelleen saatte katella näitä kuvia, kun pari julkaisematonta ihan kivaa kuvaa vielä oli ;)



Koulustressi painaa aika pahasti päälle, mutta onneksi ainakin huomenna voin olla aika huoletta, siitä eteempäin kuitenkin taas kiirettä pukkaa! Huomenna myös Helena ja Venla tulee mun mukaan tallille, ja tarkotus ois hypätä pitkästä aikaa niin, että kuvaajakin on mukana. Siitä sitten seuraavaa postausta, kunhan kerkeän koneen ääreen taas istahtaa.
Pari puhelinkuvaa voisin vaikka tähän loppuun laittaa, kun muut kuvat taitavat kaikki jo melko käytettyjä olla.


kaverukset paistattelemassa päivää viime loppu kesästä


nää viime syksyn maastot ♥

muutama viikko sitten, kun oli vielä vähän lunta pelloilla


viimeaikaisimpia otoksia





Tässäpä oli tämmönen pieni pikapostaus taas, jospa sitten viikonloppuna kerkeäisin rustata tänne vähän pitempää postausta siitä huomisesta. Kuulumisiin! :)

10 kommenttia: