perjantai 25. huhtikuuta 2014

Viikonloppu Epon selässä

Nyt ei mennyt ihan niin pitkään kun sain postauksen taas tehtyä! ;) ja sama tahti luultavasti jatkuu nyt viikonlopulta. Postauksessa tulossa aika paljon asiaa! Huomatkaa myös luova otsikko...



Jeps, kuten aijemmin kerroinkin, tää viikonloppu menee sitten Eppo ponin selässä. Tänään menin sillä koulua, ja näin kun lämpimät ilmat on tännekin asti yltänyt, myös vaatetusta on vähemmän ja sen seurauksena mulle talvella tullut ongelma tulee esiin. Nimittäin kamalan notko selkä. En ymmärrä, miten mun istunta on yhtäkkiä mennyt sellaiseksi, ennen olin jopa aika tyytyväinen istuntaani. Ja ei, ongelma ei ole tullut Epolla ratsastaessa, koska olen mennyt sillä niin vähän ja ongelma ilmeni jo talvella jolloin en vielä Epolla mennyt, mutta eihän sitä paksun toppakerroksen alta näe. Taistelin tämän vaivan kanssa koko tunnin, joka todella häiritsi minua. Tuntui luonnottomalta istua siellä mitenkään muuten, koska se ei tuntunut mitenkään väärältä, vain näytti. Nytpä sitten saan taistella tämmöisen ongelman kanssa, saa nähdä mihin tää tästä kehkeytyy.

tässä hyvä esimerkki..

Loppu tunnista mun istunta ei näyttäny enää nii kamalalta, ainoastaan tuntui. Toivottavasti saan sen nyt kuriin!
Vielä toinen asia jonka tänään jouduin nielemään. Näitä kuvia ketsellessa sitä taas vaihteeksi huomaa, kuinka pitkä oon. Mun jalat on aivan luonnottoman pitkät ja niitten kans on välillä tosi vaikee ratsastaa, oli hevonen minkä kokonen tahansa. Tuntuu melkeen pahalta mennä Epolla, mutta sen omistajat saa mut aina vakuutetuksi siitä, että vielä voin sillä kuitenkin mennä. Ja kenenkään ei tarvitse tähän tulla kommentoimaan mitään että "hyvä kun viimein tajusit itekkin olevas tolle ihan liian pitkä, se kärsii ku meet sillä" tms.. Tämän hetkinen tilanne nyt on se että ponilla vielä meen.
Mielelläni menisin kyllä isommilla hevosilla, jos siihen olisi mahdollisuus. Sama kai se on täälläkin nyt kertoa, että ylläpitohevosta ollaan etsitty tulevaksi kesäksi, mutta vielä ei ole löytynyt, ja enää tää kuukausi aikaa ettiä... Luultavasti jää sekin vain haaveeksi.





Mutta ei mun ollut tarkotus tässä nyt vaan valittaa! Eppo oli aika mukava ratsastaa ja ihanan lämmintä oli tallillakin. Mentiin ihan kunnon koulutuuppailuja, Eppokin pääs kunnolla töihin ja tulikin sitten tosi hikiseksi. Eppoon on hirveen vaikee saaha hyvä tuntuma, kun se on tosi herkkä pohkeelle ja suusta. Jos yhtään jää vetämään se alkaa heti kipittää ja jännittyy, sitä pitää oikeesti ratsastaa et siihen sais jonkunlaisen tuntuman. Muuten meillä meni aika kivasti, lukuunottamatta sitä mun istuntasessiota. Lopuksi käytiin vielä hetki pellolla.


"no näinkö mun sit pitäs istuu?"

en vaan tajua miten nyt näytin sille niin pitkältä, kun en mää oo edes kasvanut..




yritys istua oikein oli kyllä kova



hei kattokaa tän ponin askelta!



Sunnuntain kisoista sen verran, että voi olla ettei päästäkään sinne, koska vinkka mikä meidän piti saada lainaan onkin muiden käytössä. Joten saa nähdä päästäänkö vai ei.
Ratsastan silti huomenna Epon ja Pirpa tulee kuvaamaan, joten siitä taas sitten postausta kunhan kerkeän taas koneelle istahtaa.


"istu"



se söi mun paijan
Eppo vähän söpöili ennen tuntia

12 kommenttia:

  1. Sul on oma poni jonka kans voisit kehittyä mutta sitten hommaatkin ylläpitohevosen. Ei mitenkään pahalla ja omaasiasi tietty on mutta eikai sulla kuitenkaan sit Roille ihan niin paljon aikaa jäis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin? mun mielestä siinä ei olisi mitään outoa kun Roikin on ollut meillä jo sen verran kauan, ja meitä ihmisiä on kuitenki kaks:D olisi molemmille oma jolla voi mennä, ja sopivamman kokoinen. tarvitsen siis isomman hevosen, ja koska ei ole varaa ostaa toista heppaa niin ylläpitohevonen on oikein hyvä vaihtoehto meidän tämän hetkiseen tilanteeseen.

      Poista
  2. En tarkota millään pahalla mutta miks ostitte Roin jos sanot itsekkin tarvitsevan isomman? Ja hei muuten siinä viime kisa postauksessa jossa menit epolla sanoit siitä satula ongelmasta niin se voi ehkä johtu myös siitä että oot sille nyt aika pitkä niin sun on vaikeempi pitää hyvää istuntaa ja tasapainosta kun esim Roilla kun se on kuitenki isompi.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en jaksa selittää sitä asiaa kunnolla, mut siis jos ei oltas ostettu roita ei oltas saatu hevosta ollenkaa. ja sillon roi tuntu aivan sopivalta omaksi poniksi, vasta nyt oon alkanu miettii hevosta kun ennen en edes oikeen hevosista tykännyt, enkä mää roille pitkä ole. ja ei oo mun pituudesta kiinni tuo satulan keikkuminen, se on hieman huono sille muutenkin, ja sen omistaja (siis se pikkutyttö) joka menee sillä eniten, niin senkin kanssa satula ei pysy suorassa.

      Poista
    2. Joo ei Epon satulan keikkuminen johdu mistään Merin tasapaino-ongelmasta :D Se on muutenkin Epolle vähän epäsopiva ja keikkuu ihan sama kuka kyyissä. :) -Sara

      Poista
    3. Joo ei Epon satulan keikkuminen johdu mistään Merin tasapaino-ongelmasta :D se on muutenki ponille vähän epäsopiva ja keikkuu ihan sama kuka on kyyissä :)

      Poista
    4. Ohops tuli kahesti xd

      Poista
    5. jep, siinä tuli omistajan vastaus :)

      Poista
  3. Et ole Epolle pitkä! Minun mielestä näytät juuri sopivan pituiselta Epolle! :) Kiva, että olet etsimässä ylläpitohevosta! Onko Eppo shetlanninponi? Ja mikä Epon säkäkorkeus on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on aika varmasti shettis, voi myös olla jokin risteytys :D ja kiva kuulla, kiitti! Eppo on vähän yli 110cm :)

      Poista
  4. Ettekö meekkään epon kans kisoihin? ku ei ollu lähtölistassa :(

    VastaaPoista
  5. vinkan lainaus ei onnistunutkaan, joten ei päästy näihin kisoihin sittenkään :\

    VastaaPoista