keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen viettoja

Moikka!
Kerron nyt nopiaa kaikkien näitten koulukiireiden keskellä vähän meijän kuulumisia, kun viime postauksesta onkin jo tosi pitkä aika. Kertakaikkiaan mulla ei ole ollut aikaa, kun en pääsiäisenäkään ollut kotona.

Elikkäs, mun pääsiäinen ei mennyt ihan sillä tavoin kuin olisin sen halunnut viettää, ystävien ja heppojen parissa. Nimittäin jouduin raahautumaan perheen mukaan Ylläkselle asuntoautoilemaan. Siellä sitten laskettelin pari päivää ja kävin jopa hiihtämässä, en tehnyt oikeastaan mitään mainitsemisen arvoista.
Kuitenkin torstaina, ennen perjantain reissuun lähtöä, ratsastin Roin. Menin ilman satulaa kentällä koulua, en oikein muista mitä tein, luultavasti en mitään ihmeempää. Roi ei kuitenkaan ihan parhaimmillaan ollut, mutta ihan ok ainakin ravissa. Taija sattui olemaan samaan aikaan tallilla, ja räpsäsi siinä sitten pari kuvaa meistä.



kuvat otettu fbstä, joten laatu on aika huono, enkä siksi viitsinyt kuin pari kuvaa laittaa


Kuvasin mun puhelimella vaikka mitä tuolla reissussa, kun tarkotus oli iha kunnon postausta siitä tehdä. Mutta mites kävikään, jostain syystä mun puhelin ei suostu siirtää niitä kuvia tähän koneelle, joten saatte tyytyä pariin vaivaseen kuvaan mitä äitin puhelimessa oli..


näinkin hyvin meijän hiihdot suju :D


tässä vähän esimakua meidän terveellisistä ruuista :D


Eilen oli vähän ratareeniä Eppo ponin kanssa. Tosi hienosti poni hyppäs isompiaki esteitä, pikkasen oli vaan pidätysvaikeuksia ja kaikkia piti ensin vähä kyttäillä. Tarkoitus ois vielä perjantaina ja lauantainakin reenailla. Kukas arvaa että mitä varten? ;)



Minipostaus oli nyt siinä, toivottavasti seuraavaan saan sitten tuoreita kuviakin ja vähän enemmän sisältöä. Palaillaampa taas.. :)

6 kommenttia:

  1. Ootteko menossa Epon kans kisoihin?:)) mikset kisaa Roilla? Mut kiva postaus! Ja hyvä sä oot varmasti hiihtämään verrattuna muhun ku en pääse pientä kukkulaakaan ylös/alas kaatumatta xD

    VastaaPoista
  2. No siihen ei sinäänsä ole mitään kunnollista syytä, Lotta enemmän haluaa kisata ja sen takia ei mulla oo niin hinku ollut roilla päästä kisaa. varmasti joskus sillä kuitenkin kisaan! ja joo kisoihin ollaan menossa ;) kiitos!

    VastaaPoista
  3. Ai millon oot menossa kisoihin epolla?:o miks mää en oo tienny mitään😂 -linnea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sunnuntaina :D tarvisin vaa turvaliivin lainaa joltai ku pakolline niissä kisoissa.. xd

      Poista
    2. Aa okei xd meil on muutama vissii x) mut missä ne on? Onko saraki tulossa legolla? :D

      Poista
  4. turkalla :D ja ei tuu, se tulee vaa meijän mukaa hoitaa epoksia:)

    VastaaPoista