torstai 1. toukokuuta 2014

Lisää Eppoilua

Heti alkuun pyydän anteeksi, että lupaamani postaus tulee vasta nyt, eikä sunnuntaina jolloin sen olisi pitänyt tulla! Syynä oli siis muistikortin hajoaminen, eikä koneeni lukenut sitä, niin vasta eilen sain kaverin kanssa värkättyä sen kuntoon, ja kuvat saatiin tallennettua mun muistikortille.
Eli postauksen aiheena viime lauantain ratsastus Epolla, jolloin oli tarkoitus vielä reenata seuraavan päivän kisoihin, joihin ei sitten kuitenkaan päästykään. Menin alkuun ihan koulua, ja jossain vaiheessa aloin sitten tulemaan puomia ja myöhemmin kavalettia ja pikkupystyä.


aika kuvapainotteinen postaus tulossa!


Eppo oli tosi mukavana, ja on tullut huomattua että esteet on todellakin enemmän meidän laji kuin koulu. Vaikka enhän mää nyt kunnolla mitään esteitä mennytkään. Taijetaan molemmat nauttia vähän enemmän siitä esteitten hyppimisestä ja vauhdin huumasta. Varsinkin kun toi poni on tollanen tykki!
Tälleen kun kirjotan monta päivää myöhässä postausta taas, ei kyllä tuu mieleen oikeen yhtään tuosta tunnista, muutakun että mukavaa meillä oli! Tultiin siis vaan yhtä yksittäistä kavalettia, kun tarkotus ei ollut nyt enää mitään rataa mennä kun alkuviikosta olin ponilla jo hypännyt ihan kunnolla.

Ja tosiaan niihin viime sunnuntain estekisoihin ei päästy, mutta tällä viikolla vois olla uus yritys, ja tarkotuksena ois tänä sunnuntaina sitten mennä kisoihin. Toivottavasti onnistuu tälläkertaa!

voi kamala mikä ilme :D

Käytiin taas ottaa loppuverkat pellolla ja otettiin yks vähän reippaampikin pätkä kun Epolla oli sen verran paljon menohaluja ollut koko tunti.
nyrkit pystyyn!

en tosiaa tiiä mitä ite tuolla värkkään, mut vitsi mikä ravi ponilla!

tää maahan jääminen ei oikee meinaa onnistuu :D
ehkä pitäs opettaa se istuu ;)Hyvää myöhäistä vappua vielä kaikille!

4 kommenttia:

 1. tosi kiva postaus! meet kyllä Epolla ihan sika hyvin, niinku meet Roillakin :) oli kans kiva ku tuli vähä toistaki ponia tänne blogiin.
  mun on ihan pakko kysyy, et miten se ylläpito juttu kesällä? tai miks aattelitte ottaa jonku ponin ylläpitoo, jos teillä on jo omaki poni? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! :)
   ja siis *hevosen ;) koska meitä on kaks ja meillä on vaa yks poni, niin kesällä ois aikaa toisellekin hepalle. ja mää ainaki haluaisin myös enemmän sellasen estehepan, ja koska ei oo varaa ostaa toista nii ylläpitoheppa ois ollu just hyvä:) mutta se ois pitäny löytää viime kuun aikana, joten ei me sitä nyt saada..

   Poista
  2. aijaa, no harmi :/

   Poista