torstai 29. toukokuuta 2014

Paljon kesäisiä kuvia!

Jes, viimein sain Roillekin kuvaajan matkaan, kiitos Helena!
Elikkäs oltiin tänään tallilla Helenan kanssa, ja sain ensimmäiset tämän vuoden kesäiset kuvat myös Roin luota. Tarkotuksena oli että alkuverkat teen kentällä, ja sen jälkeen siirryn sitten pellolle.
Paljon kuvia taas luvassa!
"korvat höröön poni!"
tää on musta niin ihana kuva!


Kentällä ensin siis ihan vaan kouluiltiin, ja Roi oli tosi mukavana siinä. Se meni juuri sopivaa vauhtia, ei kiirehtinyt mutta liikkui kuitenkin hyvin. Sitä oli tosi mukava ratsastaa siinä tempossa, ja etenkin ravi oli tosi hyvä. Rennon letkeällä meiningillä oli hyvä mennä ja Roi toimi oikeesti tosi hyvin, ja siinä samassa oli helppo kokeilla vähän vastalaukkaakin. Poni oli niin hieno!
argh tuo mun pää vaan roikkuu tuossa eessä vaikka kuin yritän saaha sen hyvin!Ja kyllä muuten ärsyttää, kun kerkesin vahingossa poistaa muistikortilta kaikki videot mitä Helena meistä otti tuosta kentältä, ennenkun olin siirtänyt ne koneelle... Olempas idiootti.
No mutta, siirryttiin siitä pellolle kun olin hetkisen menny ja ottanu laukkaa molempiin suuntiin pienen pätkän. Ite en oo oikeen koskaan tykänny Roilla mennä pellolla, kun se on ollu siellä aina turhan hätänen eikä sillä oo oikeen voinu tehä mitään. Nyt pari kertaa se on kuitenkin ollu ihan super sielläkin, kun kentällä en oo kovin tykänny mennä kun se on niin upottava. Pellollahan meijän lemppari puuhaa on ravissa pidennykset, kun Roi niin upeesti venyttää askelta pellolla, kipitys loppuu ja se alkaa oikeesti lentää, ihan mahtava tunne! Tosin tänään se pari kertaa rikko laukalle siinä ja oli vähän palaa päreet, eikä yhteistyö sujunu enää ihan niinkuin kentällä, mutta tyytyväinen pääosin kuitenki oon :D

takakeno
tälläkertaa kuvat on vähän enempi muokattuja, ja eri tavalla. kokeilin saaha näitä värejä vähän paremmiksi

hups, tällanen pieni välikohtaus..
Roi ilmeisesti säikähti jotain, ja aika kovasti otin sitä vahingossa kiinni. (herkkä poni joten reagoi tosi paljon)
enkä jaksa lukea yhtään valitusta tästä, koska ensimmäisenä kun heppa lähtee käsistä ei tuu mieleen aatella että "äläpä sitten vetäse liian kovaa suusta, ettet varmasti saa sitä pysäytettyä, ja ettei anot tuu valittaa"

en ees oo ihan varma miten tuollaseen asentoon siitä sitten jouduin, mutta takas satulaan kuitenkin pääsin :D
älkää pliis ottako näitä niin tosissaan, haluan kuitenkin saada tänne realistisen kuvan meidän tunnista, sisältäen epäonnistumiset jos sellaisia sattuu tulemaan.

tää on kans jotenki tosi kiva kuva :)


kattokaa nyt, ah!

Tähän mennessä en ollut mennyt kovinkaan rankasti, eikä poni ollut juurikaan edes hikinen. Muutamat laukat ottanut, ja vähän pellolla päästelty ylimääräiset virrat. Aattelin siinä sitten vielä mennä kentälle vähän köpöttelemään ilman satulaa, ja Roi meni siinäkin kivasti. Menin siis ihan vain hetkisen, ja loppuverkat käytiin ottaa takapelloilla.tosi ihana toi pressu kyllä :DTässäpä oli meijän kesäinen tallipäivä, ja kesälomahan alkaakin jo kahen päivän päästä! 
Huomiselle onkin sitten ihan erilaisia suunnitelmia, minkähän kumman hevosen selkään pääsenkään ;)

18 kommenttia:

 1. Ompa kyllä kivoja kuvia! (:
  Käyhhä kysäsemässä multa pari kysymystä? (: http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia ja huomaa kuinka paljon paremmin Roi menee pellolla askeleenpidennystä ravissa! :) sulla on muutenki ihana istunta ja saat menee Roin tosi hyvin :3 jopa ehkä vähän paremmin kun Lotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon sulle!! :) vaikka tuo vertailu onkin aika turhaa ;)

   Poista
 4. XDDDDDDDDDDDD Mikä monkey säki oot

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia taas ja kivan näköistä menoa teillä!:)

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia ja Roi menee tosi kivasti (:

  VastaaPoista
 7. Tosi upeita kuvia, hyvältä näyttää teiän meno!:)

  VastaaPoista
 8. Vautsi mitä kuvia! Tosi kesäsen pirteitä :) Ja hienosti meette ! :)

  VastaaPoista