perjantai 16. toukokuuta 2014

Eletään hetkessä

Tällähetkellä olen parhaillaan pakkailemassa, tunnin päästä olisi nimittäin lähtö Ahon tallille. Toukokuun heppailuviikonloppu siis toteutuu, ja vuokraan viikonlopun Komeetta nimistä ponia. Siitä saatte sitten myöhemmin postausta, kun olen kotiutunut ja kerkeän koota postauksen.
Viimeisten koulutöiden parissa vielä aherretaan, mutta miettikää, kohta on kesäloma!

1.

Äitienpäivän jälkeen vietettiin Roin synttäreitä, pikkupoika täytti jo 7! Käytiin sitten ottamassa tallilla pari kuvaa, ja niitä voisin muutaman tähän laittaa. Muutenkin tää postaus on aikalailla taas vaan kuvapostaus, kun ei ole ratsastuskuvia, niin en jaksa sen tarkemmin alkaa kertoa ratsastuskerroistakaan.

2.

3.

4.
5.
hups nauratti

7.

6.






















8.
9.

Lemppari kuvaa saa taas kertoa! :)

Yks päivä tässä irtojuoksutin hetken ponia, ja samalla nappasin pari kuvaa. Niitäpä sitten seuraavaksi!

pari kuvaa otin poneista tarhassakin





siitä lähtee spurtti


:D




isommatki pojat vähä riehu tarhassa




Sain kuulla tässä pari päivää sitten hieman ikäviä uutisia, erästä tallimme heppaa koskien. Vaikka en ole koskaan kovinkaan paljon ollut tekemisissä kyseisen hevosen kanssa, se on silti tullut tutuksi, ja ollut jollain lailla erityinen. Life goes on...
Noh, kuulumisten parissa jatketaan sitten kun oon aholta tullut, toivottavasti siitä saisin aikaiseksi taas pitkän postauksen kera monen kuvan. Palaillaan!

8 kommenttia:

  1. Suosikkejani ovat 1, 4, 7 ja numeroimattomista nuo juoksukuvat! :) mitä sille hevoselle sattu? Kuoli vai sairastui...?
    Hyvää vuokrausviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! ja en ehkä kovin saa täällä asiaa levitellä, mutta vielä ihan omassa tarhassaan viettää päivänsä, mutta ei enää viikonlopun jälkeen..

      Poista