sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Hyppyjä Roilla + kisat!

Tänään meillä oli siis Epon kanssa kisat, niistä lisää alempana, mutta sen verran paljastan että yksi ruusuke lähti mukaan ;)
Kuva runsas postaus tulossa, toivottavasti jaksatte myös lukea.
Tiistaina sitten hyppäsin Roilla, ja sattumalta taas estekerralle pääsi kuvaaja mukaan. Roi meni tosi kivasti siihen nähen, miten se yleensä mulla menee kun hypätään! Se oikeesti maltto keskittyä, ja meni melko rauhassakin. Tyytyväinen oon todellakin tuohon kertaan! Alan jo pikkuhiljaa tykätä Roistakin esteillä ;)hupsista mihi me hypitää :D
Mentiin jonkun näköstä rataa, joka onnistu aika hyvin. Roi oikeesti hyppäs hyvin ja pysy rahallisena, niin että kontrolli pysy koko ajan ja muutenki tuli onnistuneita hyppyjä. Toki pari huonompaakin tuli, kun tullaa joskus aika pohjaan, mutta positiivisesti yllätyin, miten hyvin meillä meni!
Mulla itellä vaan on ollu hirveitä ongelmia oman istunnan kanssa, mutta on se talvesta mun mielestä ainakin parantunu, ku oon oppinu myötäämään. Sen seurauksena vaan saatan välillä hyökätä silleen liikaa kaulalle, en oo tosiaankaa tällä hetkellä tyytyväinen mun istuntaan.. Mutta reeniä reeniä!

nää kuvat ei nyt oikeen aja asiaansa, ku mää sähellän tuolla selässä, mutta hienosti poni meni!


tässäki oon tosi paljon kaulalla, mutta eipä oo tullu pitkää aikaa hypättyä ees tuon kokosta estettä!Estereenin jälkee päätettiin vielä irtohypyttää Eppoa, ku se ei päässy meijän mukaa hyppimään, nii aateltii liikuttaa se sitte tälläkertaa näin. :)


hieno!


hassu :D
ois tuolla loikalla päässy kyllä korkeemmastaki päästä ;)Sitten niihin tän päivän kisoihin! Oltiin siis kisoissa äimärautiolla, luokat ristikko ja 60cm. Hui, kyllä pelotti tuo 60! Eppo kieltää nii helposti jos on joku uus tai hirveen pelottava este, tai ite jää vaa matkustaa eikä rohkase ennen estettä. Kotona kyllä päästään 60-70cm pätkiä, ja viime reeneissä laitettiin vielä kaikkia pelotteitaki esteisiin, ja poni meni kaikista yli. Kisat on kuitenki nii jännää vielä mullekki, nii tuntu ihan mahottomuudelta tuollanen korkeus noin pienellä ponilla, sen tutun ja turvallisen ristikon rinnalla.
Mutta mites kävikään! Eppo oli tosi hienosti verkassa, sekä ristikon että 60cm verkassa hyppäs jokasen esteen ilman mutinoita. Ja radatki meni melkeen nappiin ;)
Ristikko lähti tosi hyvin käyntiin, mutta toisiks viimenen este oli aivan liian pelottava ylitettäväksi, ja melkeen tipahinki. Jatkettii silti rata loppuun, mutta siitä ei ruusuketta saatu. Vähän jäi se kielto harmittaa, kun siihen asti rata meni nii hyvin, mutta nooh.
60cm lähti myös hyvin liikkeelle, ja olin koko ajan tarkkana ennen estettä ja vähän rohkasin sitä aina. Neljänneks viimenen este ylitetty, kolmanneks viimenen este ylitetty, toisiks viimenen este ylitetty! Ja vielä viimesestä päästiin puhtaasti yli, vaikka siihen tulikin tosi huono hyppy. Ite unohin vaa hengittää ja olin aivan hengästyny radan jälkee :D Melkoset paineet oli, mutta jee, meijän eka ruusuke!
Jep, tiedän että vauhtia on ihan liikaa, mutta Eppo oli ihan liekeissä, ja sitä oli tosi vaikee pidättää ku vauhtiin oli päästy. Varsinki molemmille viimesille esteille tultiin hirmu lujaa, ja niihin tuliki sitten huonot hypyt. Mutta oikeesti, vois kuvitella että tommonen pikkuponi pysähtyy ku vähä tekee puolipidätteitä, mutta ei, ei todellakaan ainakaa kisaradalla. Yritin parhaani sitä pidätellä, mutta en halunnu hirveenä repiä ettei rytmi katoa ja tuu kieltoja. Hienosti se kuitenki meni, vaikka vauhtia oli melkosesti!

verkkahyppy :)

:d en tajua oikeesti miten tää laatu meni näin huonoksi, vaikka sähköpostista otin!
kiitos kuvista lindalle!


kiellon seuraus.. :D


miks tää laatu kuoli...
niin tyytyväinen poniin!


meijän ruusukehait ;)

13 kommenttia:

 1. Kiva postaus oli kyllä monta hyppy kuvaa. :) Tiputko tuon kiellon jälkeen? No aika taitava pitäis olla ett pääsisi takaisin kyytiin:) ja hienosti meni kisat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kovasti! ja kuten videolta näkyy, taiteilin itteni takas selkää, eli en tippunu :)

   Poista
 2. Hienosti meettte!:) mun mielestä toi vauhti on varsinkin pikkuponille just hyvä,jos ajattelee et sen pitäis voittaa isommat :D ja menee paremmin yliki jos on vauhtia!(entsrkota kiitolaulkaa)ehdottomasti ristikon tilalle jo 50cm! Teillä onnistu kisat kyllä hyvin,lisää vaan!!:)

  VastaaPoista
 3. jep, jos aikaa ratsastaa nii hyvähän se on reippaasti mennä! ja joo nyt vaa aattelin vielä mennä ton ristikon vähä niinku harjotuksena, että kuuessakympissä tietää ettei tee samoja virheitä :) kiitos paljon!

  VastaaPoista
 4. Meni tosi hyvin teillä, varsinki tuo 60cm ! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvin meni ja Eppo on hirmusen söpö:D! Pikkuponeilla tuo laukka pitääkin olla melko luja, mutta tietenki sellasta että voi kontrolloida sitä itse:) Hyvin korjaat noita virheitä!
  Vinkkinä, että jos laukat olis useemmin oikeet, niin hypyistä tulis parempia, kun laukka oli välillä ristilaukka (muistaakseni toiseksi viimeiselle esteelle tms) ja vääriälaukkoja oli kans ainaki 1:) Et jos laukat on aina oikeet nii hypyisytä tulis ehkä vähän parempia:)! Tsemppiä teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä, tuossa ristikossa se korjas ite hyvin noita laukkoja, mut 60 oli tosi paljo vääriälaukkoja :D ehkä ens kerralla kerkeis vähä kiinnittää niihinki huomiota, ku nyt vaa piättelin ponia ja katoin että esteistä mennää yli :D kiitos tosi paljon rakentavasta kommentista! (:

   Poista
 6. https://www.youtube.com/watch?v=SGJTg_yaqIE mikä kappale? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en pysty painaa tosta linkistä ainakaa puhelimella, nii mitä videoa siis tarkotat? :)

   Poista
 7. Haha vähän oot apina ku rimpuilit ittes takas kyytiin :'D noei, hyvä vaa. Tommosella ponilla pitääki olla vähän apina kuski ;) Mut hyvinhän se meni ja tulihan se ruusukekki! Molemmilla radoilla tuolle viimeselle esteelle kauhiaa vauhtia :D mut ei onneksi tippunu! Ja ei muutaku seuraaviin kisoihin, sun pitää vähän pohjustaa ponia sitte Adelelle! Nii etköhän sä voi vielä muutamat kisat Epolla mennä vaikka sun käskettiinki jo vaihtaa isompaan :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah :D joo aiva hirvee lujaa tultii siihe, kyllä vähä itteäki hirvitti! mutta joo kiitti sara (: ja heh, alan nyt kans tuolla roilla kisaa kunha lotta ei motkottais vastaa, mut vielä ehkä parit kisat menee epollaki ;)

   Poista
 8. Ja tosiaan t. Sara xd

  VastaaPoista