keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Hyvä kestää vain hetken

Just smile and hide the pain


Muistatteko kun kesällä olin poissa pelistä melkeen kuukauden, kun mun polvilumpio lähti paikaltaan? Sillon oli helppo hoitaa jalan kuntoutus sekä ponin hoito, kun lomalla oli aikaa niin minulla kuin Lotallakin. No, eipä ole nyt.
Kuten kuvasta voi päätellä, ne jotka eivät vielä tienneet, mun polvi meni nyt uudestaan viime sunnuntaina. Eli taukoa tulee nyt jokatapauksessa ratsastuksesta, ja oikeastaan vähän kaikesta, vaikka ei ihan vapaaehtoisesti. Mutta saampahan aikaa miettiä ja käsitellä kaikkea.


tämä on kyseisestä paikasta, jossa jalkani nyt satutin, mutta ei samalta kerralta eikä sama liike mitä tein.




Olin siis superparkissa (vain Oulussa tai lähellä asuvat varmaan tietävät), ja siellä permannolla yritin opetella erästä liikettä. Siitä sitten tulin kerran huonosti alas, ja polvi napsahti samantien. Sen jälkeen lähdettiin lääkäriin, mutta ei vielä kummoista tietoa saatu, vain kyynersauvat lähti taas mukaan. Toki itse olin varma että polvilumpio taas lähti paikaltaan, kun sama napsaus ja kipu tuntui. Siellä lääkärin kanssa puhuttiin leikkauksesta, ja että millon se olisi järkevää tehdä, jos tehdään ollenkaan. Ensimmäisellä kerralla kun polvi meni, samalla jotain repesi niin, että polvi löystyi. Luultiin jo että polvi alkaisi olla taas kunnossa, kun se niin harvoin mua on enää vaivannut, ja ajateltiin että ei tarvisi enää toista kertaa kärsiä tätä kaikkea, mutta väärässä oltiin...
Heti kun polvi alkaa olla siinä kunnossa että sitä voi taas käyttää, alkaa ahkera reenaus, koska mun on pakko saada lihasta sen ympärille että se pysyy kasassa, muuten edessä on leikkaus. Onneksi se on nyt parantunut paljon nopeammin kuin ensimmäisellä kerralla, ja pystyn jo melkeen kävelemään ilman tukea.


1.

kun tuulee ja yrittää silti poseerata.. :D

..ja kun tuuli pilaa sun hiukset

2.

3.

4.


5.

6.

7.

8.

Onko teillä ideoita miten jatkan nyt tätä bloggaamista? Ratsastukseen tulee taukoa varmaan pari kolme viikkoa, niin pidänkö blogissakin taukoa sen aikaa, vai kiinnostaako teitä yhtään lifestyle -tyyppiset postaukset sen aikaa, tai muut pohdinnat tai mielipidepostaukset yms?
Antakaahan ideoita, ja kertokaa ihmeessä jos näistä kuvista löytyi lemppari! :)

23 kommenttia:

  1. voi harmi :( toivottavasti se nyt paranee mahdollisimman pian! mua ainakin kiinnostaa ifestyle postaukset, pääasia että kuitenkin jollain tapaa postaat :D joku mielipidepostaus esim. sahaamisesta tai lämminverisistä olis musta kiva, toki tuo lämppäriaihe on aika sellainen joka jakaa monia mielipiteitä varmaankin myös siellä kommenteissakin... tuo 6 kuva on musta tosi kiva ja oot hirmu kaunis :')!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla että kiinnostaa! kiitos paljon :)!

      Poista
  2. Harmi kun polvi taas meni, toivottavasti se paranee ihan oikeasti nyt ja pysyisi kunnossa :D mää ainaki luen mielelläni myös lifestyle - postauksia, ja jotain erikoispostauksia ois kiva saada! vaikka joku kuvauskaluston esittelypostaus tai muu :) mutta paranemisia polvelle, ja hirmu nätti oot!♥ ilmotteleppa kun voin tulla käymään Roilla ratsastaan! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä määki toivon! Ja kiva kuulla, kiitos paljon Jatta :3
      Pitää koittaa nyt täällä kotona sopia että mite onnistuu, ja sit kattoa mikä päivä sopis jos tulisit (:

      Poista
  3. Harmi tuo polvi juttu, parane! lifestyle postauksia ois kivoja :)

    VastaaPoista
  4. 3, 7 ja 8 mun lemppareita, oot super kaunis! :) paranemisia!

    VastaaPoista
  5. No voi harmi.:/ no ehkä nyt tämän tauon ohella innostusta tulisi edes jonku verran ;)
    Mutta joo, lifestyle postauksia vaan tulemaan! Ja mää toivoisin et tekisit semmosen postauksen, missä kerrot eri hevosroduista oman mielipiteen, tai millaisen vaikutelman oot tietyistä roduista saanut :) voi olla vähän hankala tehdä, mutta ehdotimpa kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva vaa saaha ehotuksia!
      Ja niin määki toivon, kiitos Elli :)

      Poista
  6. Mun valmentajalla meni polvi pois paikoiltaan kans n. vuosi sitten ja sillä meni siinä paljon muutaki hajalle, niin sille tehtiin leikkaus. se ei saanu ratsastaa yli puoleenvuoteen tai hypätä vuoteen. :/ toivottavasti sulla kävis vähän parempi tuuri ja ei tarvis mennä leikkaukseen! tsemppiä ja nyt sulla on aikaa miettiä sun harrastuksen jatkoakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaa toivon että polvi saatas nyt kuntoo, ilman sitä leikkausta!
      Jeps, kiitos kovasti! (:

      Poista
  7. 6 ja 7 olivat mielestäni tosi kivoja! :) toivottavasti sun polvi paranee nopeesti ja pääseet taas postaileen :/

    VastaaPoista
  8. todellakin jatkat blogia! lifestyle ja kuulumisia ja ihn mitä vaan keksit, en muista ootko tehnyt mutta jos et, niin tee ronastakin postaus! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii, nyt ehkä olis aikaa Ronastakin viimein tehä se postaus! Ja okei, kiva että sellanen kiinnostais :)

      Poista
  9. tee jotai lifestylejuttujaki :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista anniina, mää koitan tehä! (:

      Poista
  10. niiin voi hitsi sullla nyt meni polvi ja oot pois kaikesta hauskasta okei nii ja masennut vain kotona :((( kuitenki paraneha äkkiä!! Jaja tee jotai videopostauksia sun normipäivästä jos teet jottai ja muutenki jotai vlogeja :) ja kuvista lemppari 6

    VastaaPoista
  11. No voihan harmi�� mutta ois tosi kiva jos tekisit lifestyle postauksia, ku mulle on ihan sama miten postaat, sun postauksia on aina kiva lukea, kun osaat niin hyvin kertoa asiat. Ja oot tosi kaunis!

    VastaaPoista
  12. Ainii ja mä tykkäsin kyllä kaikista kuvista, mut ehkä eniten nelosesta, vitosesta, ja kutosesta

    VastaaPoista