torstai 12. maaliskuuta 2015

Viimeistä viedään



Moikka! Nyt sitten ollaankin jo kotona toipumassa leikkauksesta, ja kerkeän viimein tätä blogiakin päivittää ja kertoa alkuviikon tapahtumista. Lotta ei ole tällä viikolla kotona, joten minä hoidin ja ratsastin Roin maanantaina sekä tiistaina, ja keskiviikkona olikin jo leikkaus.

Palataampa maanantaihin vähän tarkemmin, jolloin Pirpa pääsi mun mukaan tallille, ja ihanan sään myötä kuvista tuli tosi keväisiä! Roi oli ihan super ratsastaa, ja oli mukavan rento heti alusta asti. Takajalkoja oisi saanut aktivoida vähän paremmin, kun nyt Roi jäi vähän sipsuttamaan eikä venyttänyt askelta. Muuten tunti meni kivasti, ja poni oli tosi rauhallinen ja hyvä kaikissa askellajeissa.







Aluksi laukka ei oikeen lähtenyt pyörimään, mutta loppua kohden alko menemään ihan super hyvin!












Tässä välissä kamerasta loppui akku, joten kävin viemässä sen hetkeksi latautumaan. Päätin myös että loppuverkat teen maastakäsin, joten vaihdoin jo kengät ja laitoin mukavempaa päälle. Tällä välin Pirpa kävelytti ponia, ja ajattelin että olisi mukava lopettaa muutamaan hyvään hyppyyn, kun yleensä estetunneista on jäänyt niin paha maku suuhun. Rakensin sitten yhden pienen esteen tuoleista, ja tulin sen pari kertaa ja lopetin kun tuntui hyvältä. Loppuverkat tein kokonaan maastakäsin, tehtiin muutamat temput ja ravailtiin ympäri kenttää. Poni oli tosi hieno ♥


ensin tuli vähän hassu hyppy :D


loppuravit maastakäsin



Mutta entäpä tuo postauksen otsikko?
Kuten olen jo aijemmin täällä blogissa kertonut, jätän Roin kokonaan Lotalle. Nyt kun leikkaus on ohi, mulle tulee taas pitkä tauko ratsastukseen, niin päätettiin että tää on hyvä hetki lopettaa kokonaan, ja Roi siirtyy siis Lotan omistukseen mahdollisimman pian.
Tiistaina kävin vielä viimeisen kerran tallilla, menin rennosti ilman satulaa, ja poni oli aivan super. Siihen oli mun mielestä hyvä lopettaa meidän yhteinen matka, joka kesti melkeen kaksi ja puoli vuotta. Mutta älkää säikähtäkö, varmasti pääsen vielä joskus Roin selkään, vaikkei se enää olisikaan mun! Ollaan mun mielestä tehty hyvää työtä yhdessä, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan...




Leikkauksesta on nyt siis selvitty, ja ajattelin vielä kertoa siitä vähän tarkemmin tulevassa postauksessa, ja miten tää bloggaus taas jatkuu.

Roista on tulossa vielä varmaan ainakin muutama postaus lähiaikoina, sekä pari videoa. Kiitos kaikille jotka on tsempannu meitä täällä blogin puolella, mun heppailut jatkuu taas kun päästään vähän pitemmälle kevääseen!

Kiitos ponille ja teille ihanille lukijoille, moikka ♥

27 kommenttia:

  1. Ihana postaus, ja musta teitte hyvän päätöksen jos se on sulle parempi vaihtoehto!:) parane pian!❤

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja ihania kuvia! Rupeetko käymään nyt siis tunneilla vai onko asia viä ihan auki? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kerenny vielä käydä kokeilee sitä ratsastuskoulua, mut sitteku paranen ja jos se on hyvä nii alotan tunnit! kiitos kovasti (:

      Poista
  3. Ootte/olitte tosi hyvä pari! :)

    VastaaPoista
  4. Selvisit leikkauksesta siis ;) no nyt äkkiä parane ni mennään yhessä käymään siellä ankkurilahessa! :) olitte Roin kanssa super pari :,) ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hengissä ollaan ;) tosin aika kivuliasta on edelleen... Mutta joo tosiaanki mennää ja kiitos paljon jatta! <3

      Poista
  5. Onko Lotalla blogi? Mikä osoite? Mutta siis tietty jään seuraamaan tätäkin blogia!

    VastaaPoista
  6. Voi, teidän menoa oli niin kiva seurata tän blogin kautta! Vaikka päätös oli tälläinen niin päätös oli varmasti myös hyvä, omaakin kehitystä miettien. Tsempit jatkoon ja pikaisia paranemisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläsiä kommentteja on tosi ihana saada! Kiitos paljon :)

      Poista
  7. Olitte kyllä ihana pari! Uskon että oli todella vaikeaa antaa Roi kokonaan Lotalle.. Ja pikaisia paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, eihän se koskaan oo helppoo luopua ponista josta on tullu sulle tosi tärkee.. Mut ehkä nää asiat helpottuu ajan kanssa, kiitos paljon!

      Poista
  8. Tää oli aivan ihana postaus ja hyvin kirjoitettu! Kuvat olivat oikein keväisiä ja menitte tosi nätisti :) Paljon tsemppiä tulevalle!

    VastaaPoista
  9. Iso päätös luopua ponista, tsemppiä! Ratsastuskoulussa on kyllä kivaa käydä, voi käydä silloin kun huvittaa ja ilman vastuuta ja vaivaa :) Oulunseudulta kun olen niin muuutes suosittelen Oulunsalon Ratsastuskoulua - tasokas paikka! Ja pääsee kisaamaan melkein joka kuukausi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, tarkotus olis käydä myös siellä kokeilee! Kiitos paljon kommentista (:

      Poista
    2. Itse en menisi oulunsalon ratsastuskoululle parista syystä :/

      Poista
    3. Aijaa, miksi niin? Mulla käy pari kaveri siellä ja he pyysivät mua kokeilee sinne, mutta edelleen ankkurilahti on ykkösvaihtoehtona :)

      Poista
  10. Äimäraution valmennus tunteja suosittelen !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on aika kalliita, muute vois ollakin ihan hyviä ja tasokkaita :)
      Kiitos kuitenkin ehdotuksesta!

      Poista
  11. Upee postaus! Kaikkee hyvää sulle tulevalle, tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  12. Etkö siis ratsasta roilla enää säännöllisesti? Oon seuraillu sua youtubessa mutta sun blogista en ollu kuullukkaan! Tää on tosi pirteä ja kiva blogi! Ulkoasu kuvat ja banneri ovat tosi hienoja. Paranemisia polvileikkauksesta!!:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti :/
      Mukava kuitenkin että löysit tän bloginki nyt, tänne päivittelen mun asioita paljon aktiivisemmin :) ja kiitos kovasti!

      Poista
  13. Jos tsut ratsastuskouluja vielä niin aaltokangas ja Saaran talli on mukavia paikkoja :)

    VastaaPoista