perjantai 19. kesäkuuta 2015

Kurssin onnistuneempi päivä!Eilen oli siis kurssin toinen päivä ja samalla ratsulla sain jatkaa tämänkin tunnin. Basse oli heti alusta alkaen rauhallisemman tuntuinen kuin eilen eikä sählännyt juurikaan. Aluksi tultiin taas pientä pystyä muutaman kerran, jonka jälkeen tultiin päädyssä oleva innari, siitä okserille ja toisessa päädyssä oleva pikku pysty. Tultiin myös yksittäisenä lävistäjällä olevaa sarjaa sekä sellaista käännöstehtävää. Siinä tultiin vasemmassa kierroksessa sisään, mahdollisimman pieni käännös vasempaan ja seuraava este suoraan edessä, josta taas vasemmalle voltti ja takaisin ensimmäiselle esteelle. Mentiin sillon Cayennen kanssa samanlaista tehtävää, joka ei hirveän hyvin mennyt meidän osalta silloin. Basse on kuitenkin paljon pienempi joten se myös kääntyi ketterämmin, mutta silti tuo tiukka käännös oli meille kaikista vaikein tehtävä. (hahmotatte tehtävät taas ehkä paremmin koosteesta.)

Kuvista ja videoista taas kiitos Tiitulle ja Lotalle! (:


Mulla on ihan kauhee ilme näissä kaikissa.. :D

Tälle tultii välillä vähän reunaan...Loppu tunti mentiin taas rataa, jossa oli yhdistettynä näitä aijempia tehtäviä. Siinäkin oli tää käännöstehtävä, ja käännöksen oli tarkotus tapahtua melkeen paikallaan, ja hyvin poni siitä suoriutui, ite en vaan meinannu pysyä aina mukana! Muutenki suurimman osan radasta poni meni yllättävän rauhassa ja hallitusti, ei lähteny vetämään estettä ennen eikä jälkeen missään vaiheessa niin paljon etten ois saanu sitä ennen seuraavaa estettä kiinni, ja lopputuntia kohden lähestymisetkin alko olee jo suoria.
Ihan mahtava poni tuo kyllä on, pakko myöstää! Ja niin ihana hyppytyylikin, että ei tuosta voi muuta kun tykätä. Tietenki ehkä välillä on kiva mennä vähän helpommillakin hepoilla, mutta näköjään nää haastavat on enemmän mun mieleen! Rakkoja vaan kädet täynnä, mutta en valita poni meni niin kivasti eilen. ;)

Bojoingg
Itellä lenteli jalat välillä missä sattuu...
Sitten vielä kooste, siinä näkyy mun mielestä aika hyvin tuo parannus eiliseen verrattuna, meno oli paljon varmempaa ja hallitumpaa! Hieno poni ♥
Miltä meno nyt näytti teidän mielestä? :)
+ Mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta? Muokkaus on tosin vielä vähän kesken..


29 kommenttia:

 1. toi on kyllä ihana poni, hyvältä näyttää (-: uu en malta odottaa uutta ulkoasua !

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvin sujui tälläkin kerralla! Poni omaa ihanan hyppytyylin! ❤

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi hyvältä ja ihanan ilmavia pomppuja ponilla :D♥ Tosi kiva postaus jälleen kerran!

  VastaaPoista
 4. Aika rajusti käännät välillä ohjalla...

  VastaaPoista
 5. Todella hienolta teidän meno näytti! eiliseen parannusta näkyi paljon, kun ponikin oli enemmän aisoissa. raa'alta ponilta tuollainen suoritus näyttää todella hyvältä, saa ihan ihailla teidän menoa :o oikein makea hyppytyyli ponilla ja hyvin näytät hallitsevan. ilmeistä huolimatta videosta välitty tunne, että oli kivaa ponin kanssa hypätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihan superkivasta kommentista! ja joo oli meillä kyllä hauskaa, niin mukava tapaus tää!:)

   Poista
 6. tämä näytti jo huomattavasti paremmalta kuin edellispäivän reenit! kiva postaus ja hyvin menitte :)

  VastaaPoista
 7. Ärsyttävästi käännät hirveesti ohjalla tossa kaikista tiukimmassa kurvissa:'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä asetan menosuuntaan. Opettaja olis kyllä maininnu jos oisin liikaa vetäny, ei muuta sanonu ko käski kääntää jyrkemmin. Jaloilla kyllä sen ponin käännän, et harmi jos sua ärsyttää :'DD

   Poista
 8. Olen vaikka miten monta vuotta sun videoita youtubessa katsonut, nyt eksyin tänne blogiinkin. Aivan ihana, liityin lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 9. Jälleen kerran aivan huippua menoa! <3 Sait musta uuden lukijan

  Oisko sulla kertoa miten/mistä saisi ladattua koneelle hyvää musiikkia videoita varten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tosi kiva kuulla! Ainaki lataayoutube on sellane mistä pystyy lataa ko laittaa vaa biisin linkin sit siihe :)

   Poista
 10. Mää en tajua näitä kommentteja jossa sanotaan että käännät vaan ohjalla, ite ainaki huomasin selvästi että jalalla käännetään myös eikä veetä sieltä ohjasta.. :) asettaminen ja ohjasta vetäminen on eri asia, vai pitäskö mennä kaula suorana tai kaula ulospäin asettuneena? :D turhaa tulla tänne pätemään asioista joita ei näköjään tiietä ja uskon että valmentaja ois siitä maininnu jos jotain tekis väärin siellä selässä :D mutta näytti kyllä paljon rauhallisemmalta nytten tuo meno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaula suorana siis sillon kun käännetään sinne minne ollaan menossa, vähä tyhmä selitys :D

   Poista
  2. Näin juuri :D muutenki poni yritti ite hirveenä kääntää päätä sisään varsinki ekana päivänä, et nyt just osasin korjata asiaa eikä opettajankaa tarvinu sanoa et oisin sisäohjassa roikkunu! Kiitos (:

   Poista
 11. Tosi hyvän näköstä menoa teillä! Uudedts ulkoasusta tulee varmasti kiva! :)

  VastaaPoista
 12. Kiva postaus ja ihania kuvia, ootte hyvä pari Bassen kaa! :) Toi uus ulkoasu on tosi hieno!

  VastaaPoista
 13. Hyvän näköistä menoa! Ja muutenkin tosi kiva postaus:)

  VastaaPoista
 14. En oo pitkään aikaan lukenutkaan sun blogia, kivan piristävä olo tuli kun pääsi näitä taas lukemaan. Hah, aivan tosi sulonen poni, ja hyvin meette!!:)

  VastaaPoista