perjantai 3. kesäkuuta 2016

Uuden vakkarin etsimistä


Tällä viikolla tuntien hinnat oli matalemmat kuin yleensä, toisen tunnin sai normaalihintaa halvemmalla, joten päätin mennä poikkeuksellisesti torstainakin ratsastamaan. Sain paikan C tasoiselta tunnilta, joten tehtävä oli melko helppo, mutta oli ihan kiva hypätä tuollaisia pikkuesteitäkin. Meillä oli siis estetunti, ja sain Gaspachon tällä kertaa ratsuksi. Aijemmin oon mennyt sillä vaan koulua muutamia kertoja, koska se ei oo ollut estekäytössä vielä sen saikkuilun takia. Nyt se on alkanut käymään kuitenkin myös estetunteja, ja olinkin jo pitkään halunnut kokeilla sitä myös esteillä!

Tunti itsessään oli taas melkoinen katastrofi, mutta lähdin kuitenkin paljon paremmalla asenteella tunnille kuin viimeksi. Alkuverkoissa huomasin taas Gaspachon vinouden, joka teki kaikesta tuplasti raskaampaa, mutta muuten alkutunti meni ihan kivasti.

Iso kiitos Lindalle postauksen kuvista ja videoista!


Suloinen otus ♥



Gaspacholla on aika vaikee laukka jos sitä ei saa kunnolla pyörimään, joten mun menoa helpotti huomattavasti, kun mentiin alkulaukat kevyessä istunnassa. Sen jälkeen alettiin tulla jumppasarjaa ja yksittäistä okseria lävistäjällä, ja siitä alkoi myös tunnin ongelmat. Aluksi tultiin jumppis ihan hyvin, mutta heti sen jälkeen Gaspacho alkoi vaihdella laukkoja miten sattuu ja pukittelemaan esteitten välissä. Välimatkat oli vielä tosi pitkiä, joten saatettiin mennä kokonaine pitkä sivu pelkkiä laukanvaihtoja ja pieniä pukkihyppyjä, vaikka kuinka yritin istua hiljaa. Muutaman näytteen näistä laitoin koosteeseen, jonka voitte katsoa alempaa.
Näitten hyppelyiden takia laukka jäi lähinnä pyörimään paikallaan enkä saanut sitä rullaamaan kunnolla, joten hypytkään ei sitten aina onnistuneet. Välillä taas tultiin niin reippaasti jumppikselle, ettei Gaspacho oikeen mahtunut väleihin ja sen takia mentiin esteistä räpiköiden yli. Muutama hyväkin pätkä sentään saatiin, ja joskus haluaisin ehkä kokeilla Gaspachoa vielä isommillakin esteillä.


Kieli keskellä suuta..



Heppa vähän jopa innostu alkulaukoissa











Tänään en mahtunut sille tunnille jolla yleensä olen, joten menin muutamaa tuntia aijemmalle koulutunnille. Siihen sain tallin uuden ponin Aapon, mutta valitettavasti en nyt ainakaan heti ensimmäisellä kerralla oikeen ihastunut siihenkään, vaikka ihan suloinen kaveri olikin. Siltä tunnilta ei myöskään ole kuvia, mutta jospa vielä joskus kirjottelisin siitäkin tänne ihan kuvien kera!


Onhan tuo ihan hauska hepo ♥

Ihanaa alkanutta kesälomaa vielä kaikille!

20 kommenttia:

  1. Ihana Caspacho ♥ Hyvää kesälomaa sullekin! :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti löydät mahd.nopeaa uuden ja kivan vakkarin, ei tuo teiän meno näyttäny pahalta minun silmään olleskaan:) hyvää kesää sullekki!:)

    VastaaPoista
  3. toivotaan tosiaan että löydät itelles uuden vakkarin, hyvältä näytti kuitenkin teidän meno! Ihana postaus jälleen ja oikein ihanaa kesää sulle ♥

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus, ja hyvää kesää♥ Kyllä sä vielä löydät sen oikeen! :)

    VastaaPoista
  5. Mukava postaus ja eihän ne suosikit heti ekojen kertojen jälkeen vielä löydy, olen varma että saat vielä jonkun hyvän suosikin joka sopii sulle;). Hyvää kesää sulle:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta joo :D eiköhän joku kiva löydy mullekki, kiitos paljon kivasta kommentista! :)

      Poista
  6. Kyllä sä vielä löydät sen oikean, jaksa vaan testailla :D

    VastaaPoista
  7. Oi, toi Aapo oli kokeilulla täällä päin :D

    VastaaPoista
  8. Teillä meni oikein hyvin molemmat tunnit;) nimittäin näin me kummatkin! Sulla jaAapolla meni paljon paremmin mitä mulla ja Faidolla:)) tsemppiä sulle uuden vakkarin etsimiseen!❤️

    VastaaPoista
  9. Gaspacho näyttää kyllä kivalta ja hyvä, että meni nyt paremmin tunneilla kun viimeksi :) Kyllä se sopiva heppa löytyy vielä!

    VastaaPoista