perjantai 7. helmikuuta 2014

Bannerit! + muuta

 Nyt tulee seitsemän omaa lempparia kaikista niistä bannereista jotka mulle lähetettiin! Valitettavasti en voinut millään kaikkia laittaa, koska yhteensä bannereita tuli yli 30. Kiitos kuitenkin aivan hurjan paljon jokaiselle, joka näki vaivaa tehdäkseen minulle bannerin! Suuret kiitokset siis kaikille :)
Näistäkin minulla on aika selvä ykkönen, mutta katsotaan nyt, mitä te äänestätte. Kyllä, te siis saatte äänestää omaa lemppari banneria näistä seitsemästä, joten kaikki siis vaan jättämään kommenttia! Olen numeroinut bannerit, joten äänestyksestä tulee helpompaa.
Argh, haluaisin laittaa jokaisen noista banneriksi.. :D Liian vaikea päätös mulle yksin, joten...
Kaikki äänestämään!


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.


Jos ei kiinnosta lukea lätinöitäni viime tiistain ratsastuksesta, skippaa suoraan alas ja jätä kommentti, mikä bannereista oli mieleisin :)

Oon menny nyt Roilla su-ke, ja poni on toiminu iha hirmu hyvin! Etenki keskiviikkona oli kyllä niin hyvä, että aivan nautin siellä selässä! Laukkaki onnistu taas super hyvin ja Roi meni tosi rauhassa ja rennosti. En kuitenkaan sen enempää kerro muitten päivän ratsastuksista, mutta tiistaista kerron vähän reilummin kun sillon sain kuvaajan mukaan.

Tuuppailin taas kentällä koulua, ja alku verkan jälkeen jäin lähinnä pyörimään toiseen päähän pääty-ympyrälle, koska kenttä oli aika täynnä. On nyt pitänyt aluksi ratsastaa vähän kauemmin, ennenkun oon saanut sen rennoksi ja pohkeet läpi, mutta sittenkun se on onnistunut, niin Roi on mennyt tosi hyvin. Jatkoin ilman jalustimia ravissa ratsastamista ja Roi tuntu tosi hyvältä, ja olikin sitten jo ennen laukkoja hikinen, joka osittain kyllä johtui lämpimästä säästä.

Laukassa suurimmaksi ongelmaksi on osoittautunut varmaan nyt se, että Roi liiraa aika paljon ulospäin, ja haluaisi mennä vaan uralle. Kuitenkin ollaan laukassakin edistytty jo niin paljon, että ulkopohjettakin raskii käyttää reilummin, siis tarvittavan verran, eikä Roi enää juokse jalkaa pakoon. Muutenkin oon tosi tyytyväinen poniin, ja siihen miten hyvin se on mennyt viimeiset kerrat kun oon sillä ratsastanut. Enää vauhtikaan ei ole meille minkäänlainen ongelma! Ratsastaminen on muuttunut enemmänkin nautinnolliseksi ja mukavaksi, kun taas ennen se oli monesti aikamoista tappelua. Ainut huono puoli siinä tällä hetkellä on se, kun Roi menee niin hyvin, että lämpimien säiden ja vielä melko huonon kunnon takia poni tulee nyt helposti hikiseksi, eikä raaski ratsastaa ihan kamalan kauaa ja rankasti, jottei aivan läpimärkänä tultaisi jokaiselta tunnilta, vaikka tekisi mieli vaan ratsastaa ja ratsastaa.. :D

Oon tässä nyt ylistänyt ehkä turhankin paljon sitä, miten hienosti Roi nyt on mennyt, mutta olen vaan tosi ilonen, kun meillä menee nyt näin hyvin! Kai määki saan välillä iloita, kun kerrankin joku onnistuu ;) Toivon vaan että sitä lunta saatais paljon, kun hankireenejä mää aina ootan kaikista eniten talvessa.. Tai sitten vaan kaikki lumi sulais pois ja tulis jo kesä ;)


Nää kuvat ei nyt oikeen aja asiaansa, koska on aika pimeitä kun mentiin vasta kuuden aikaan ratsastaa, eikä siksi erityisen onnistuneita. Selkään päin Roi tuntui kuitenkin aivan super hyvältä, ja nyt on kyllä motivaatio mullakin korkeella! :)



huihui pitkä oon !



pomppii pomppii..


Tällä kertaa sain kirjotettua vähän pitemmästikin, mutta sen sijaan kuvia ei nyt olekaan kovin paljoa koska pimeyden vuoksi ei ollut niin montaa onnistunutta. Käykäähän kuitenkin vielä jättämässä kommenttia kommenttiboksiin mikä bannereista oli lempparinne! Tää kiittää ja kumartaa ;-)

54 kommenttia:

  1. 4, 5 ja 7 oli hienoimmat.

    VastaaPoista
  2. Nyt mua kyllä vähän harmittaa ettei mun banneria ollut, mutta ei se mitään!:) Jaa ehkä tuo viimeinen on mun lemppari!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mietin kyllä tosi pitkään, että laitanko sitä vai en, mutta oli niin monta hyvää vaihtoehtoa että se sitten jäi pois :/

      Poista
    2. Noo ei se mitään, muuten patista sitä sun siskoas tekemään sen postauksen missä se arvostelee ne blogit!!:D

      Poista
    3. joo se onki valittanu miten se ei jaksa tehä sitä, vaikka onkin jo ne blogit valinnu :D mutta kyllä se varmaa tässä tämän viikon aikana saa sen julkastua! :)

      Poista
  3. En ota osaa tuohon bannerijuttuun, kun omat mukana u know :D

    Mut on tosi kiva seurailla teidän kehittymistä, ootte menny iha tosi paljo eteenpäi! Sun istunta on aiva saakelin paljo kehittyny leiristä!(: Että mää ootan kans kesää, sillo on kaikki jotenki helpompaa xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah joo, noi sun on kyllä tosi hienoja ;) mutta hei kiitti paljon laura! (:

      Poista
  4. Minusta 5 ja 7 on ihanimmat!;) Mutta 5 vie ehkä voiton

    VastaaPoista
  5. Mie tykkään eniten 5 tai 7 :) mut kyl toi vitonen on kivoin!

    VastaaPoista
  6. Mun ehoton suosikki on tuo 5!(:
    Kaikki bannerit on kyllä hienoja!

    VastaaPoista
  7. Huomautan vaan että vitosessa lukee väärin "maasta se PIENINKIN ponnistaa", eikö sen pitänyt olla pienikin?:) Ihan vaan huomasin tuon ja ajattelin sanoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, huomasin sen itsekin mutten antanut häiritä :)

      Poista
  8. Elli, ainahan voi nimeä vähän muuttaa.
    Ja mun milestä toi on hieno toi 5 enkä kiinnitä kirjoitusvirheeseen niin paljon huomiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeps, itsekin huomasin, eikä mua haitannu kyllä yhtään koska banneri ite oli tosi hieno (:

      Poista
  9. ite en yhtään tykkää tuosta viidennestä!! viimeinen on paras!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa, se on ainaki mun yks lemppari, niiku näköjää monen muunki :) mutta kaikilla mielipiteensä!

      Poista
  10. 5 ! :) Etenki jos osaat muokata siihen hyvin ulkoasun nii tästä tulee aivan tooooosi upee :---) Ja jos ei vitone nii sitte viimene!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo voi olla etten saa ulkoasusta mitenkään erityisen mahtavaa, kun en tunnu löytävän hyvää taustaa mistään kuvista :d mutta pitää kyllä koittaa oikeesti panostaa!

      Poista
  11. Wau tosi hienoja bannereita kaikki! Erityisesti tykkäsin kyllä tosta vitosesta, ihan super hieno! :)

    VastaaPoista
  12. 5!:) Kaikki on kyllä hienoja bannereita mutta vitonen on heti mieleeni, kelpais mullekkin tollanen banneri jos vaan osais tehä ja ois blogi:)

    VastaaPoista
  13. kaikki on kyllä tosi hienoja bannreita, ja hups pahittelen vitosen kirjoitusvirhettä (sen siitä saa kun lukee tekstin liian epätarkasti ..) mutta lähetin korjatun bannerin taas s-postiin jos virhe haittaa !

    VastaaPoista
  14. kiitos hurjan paljon jokaiselle 'äänestäjälle'! :) tulos taitaa olla jo aika selvä, mutta vielä voitte laittaa oman mielipiteenne asiaan! vaihdan bannerin ja ulkoasun luultavasti nyt viikonlopun aikana (:

    VastaaPoista
  15. 5! Ja höpöhöpö et sä vielä oo pitkä roille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ku jotenki tuntuu nyt ku oon kasvanu hirveesti, et näytän kauheen pitkältä.. :D pitkät jalat kun omistan... mutta toisaalta tärkeempäähän se on, miltä se tuntuu ja onko mun vielä hyvä mennä Roilla, eikä se selästä tunnu kyllä ollenkaan liian pieneltä :)

      Poista
  16. 5 ja 6 oli ihan uskomattoman hienoja :0!

    VastaaPoista
  17. luuletteko et roi menee hyvin.. se menee kuolaimen alla. aika noloo laittaa tollasii kuvii, jos luulette et se menis muodossa XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se tunne ku facepalm ei riitä

      Poista
    2. Voi elämä nuita anoja! xD juu sinähän sen tiiät miten roi liikkuu ku oo livenä ees nähny?? :D Ja vertaa 1.5v sitte;)

      Poista
    3. Ite meet kuolaimen alla.

      Poista
    4. jep, en vaivautunu hänelle edes selittämään, kun tavasta miten hän kirjoitti, jo huomasi, että kyseessä on joku osaamaton tai tietämätön, sillä kaikki hevoset kulkevat koko ajan jossain muodossa.. :) roi on ratsastettu rennoksi eteen alas, eikä mene kuolainta pakoon tai ole sen alla.

      Poista
  18. Kaikki upeita mut 5 oli suosikki :) muutenki kiva blogi ja ihania kuvia :)

    http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  19. 5 oli mun mielestä paras, ja muuten ihana blogi sulla! :)

    Mimmi/Elämäni valttikortti

    VastaaPoista
  20. Ääh ! 5 ja 7 kummatkin ihania ♥ Mutta äänestän kyllä 5 :) Meri sulla on niiin ihana blogi !♥ Ootte parhaita Roin kanssa !♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, vitosen taijan tässä banneriksi vaihtaa heti kun kerkeän :) ja kiva että pidät, kiitos kovasti! (:

      Poista
  21. uuet postaukset oikeesti piristää! nää on tosi kivoja, varsinki tälläset 'erikois'postaukset! :-) ♥

    VastaaPoista
  22. 5. banneri oli tosi kiva niiku muutki, mutta se erottu joukosta (: Ja kiva lukea, miten hyvin Roi menee nykyään!

    VastaaPoista
  23. 5 oli aivan upee! :)

    VastaaPoista
  24. Mun mielestä 4 ja 7 oli tosi upeita! Liityn muuten lukemaan tätä blogia, tosi kivan olonen:)

    VastaaPoista