sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ei mitään oikeaa asiaa

Noni, nyt on ulkoasu vaihdettu! Mitä mieltä ootte?
Voin kyllä sanoa itsekin, että lopputulos olisi saanut olla parempi, koska upean bannerin lisäksi pitäisi saada taustasta hyvä ja mielenkiintoinen, mutta mielestäni se on enemmänkin tylsä ja väritön.. Mutta ei voi kyllä oikeen mua syyttää tästä, koska ei noissa valmiissa kuvissa ollut yhtäkään mieleistä minulle! Saa nyt kuitenkin kelvata. Jos jollain olisi tausta ehdotuksia, otan niitä kyllä mielellään vastaan :)

Kuten sanoin, palkinto ei ole kummoinen, mutta bannerista löytyy siis voittajan blogiosoite. Käykää ihmeessä kurkkaamassa hänen blogiaan! Ja suuri kiitos vielä hänelle mahtavasta bannerista, sekä vielä muillekkin bannereita tehneille!
Eipä mulla nyt oikeen muuta tärkeää asiaa ole, kun en oo koko viikonloppuna päässyt ratsaille. Tänään tosin olin äimiskällä koulukisoja katsomassa ja niin sanotusti Lotan kisahoitajana. Aamulla myös hoidin Roin kisakuntoon kun Lotta meni jo paikanpäälle talkoo hommiin, eli me tultiin sitten Roin kanssa vinkalla myöhemmin perässä.

Oon iha menettäny toivon siitä, että tulis vielä kunnon hanget ja lunta.. Ainut juttu mitä ootin talvessa!
Ja muuten, mun vuokraukseenki on enää pari viikkoa, jee! Sitten ainaki luvassa kunnon jättipostaus ;)
Tähän loppuun vielä voisin laittaa pari kuvaa viime talvelta, kun tämän talven kuvat taitaa kaikki olla ihan loppuun kulutettuja. Pahoitelen myös suurimman osan kuvien laatua, lähes kaikki facebookista otettu.








ah, tätä mä kaipaan !

viime talvi
tämä talvi



love my pony so much ♥

Ja niikun mulla tapana nyt on ollu, niin laitan nytkin tähän loppuun vielä uusimman Roi videoni :)



25 kommenttia:

  1. miten koulukisat meni?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no Lotta varmaan kertoo blogissaan tarkemmin sittenkun kerkeää postauksen tehdä, mutta sen verran voin määki kertoa, että reilu 55% ne sai :) Roi selvästi jännitty joutuessaan yksin kisapäätyyn, mutta ihan hyvin ekoiksi koulukisoiksi kuitenkin!

      Poista
    2. Aika paskasti meni :D

      Poista
    3. Tosi hyvä suoritus ensimmäiseksi kisoiks!

      Poista
    4. ensimmäinen ano, en aivan ymmärrä pointtiasi? hyväksytty suoritus, johon lotta tähtäsi. roin toiset kisat, ja ensimmäiset koulukisat, joten nuori poni yleensäkkin jännittää uusia juttuja, tai ainakin roi. kotona c-merkistä selvittäisi varmasti paljon paremmin kun ei tarvitse jännittää, mutta muutenkin, kun en minä selässä ollut niin mitä tulet tänne haukkumaan?

      Poista
  2. Kiva postaus. Banneri on hieno! Minun makuuni bannerissa on liika kuvia ns. "päällekkäin", mutta hieno! (Ei todellakaan pahalla, koska kaikki ovat erilaisia ja kaikilla on oma maku!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sen lukijat äänesti kivoimmaksi banneriksi, ja oli kyllä munkin lemppari :) mutta en kenenkään mielipidettä tuomitse! kiitos (:

      Poista
  3. Ihan kiva tää uus ulkoasu!:) Ja ihana video<3

    VastaaPoista
  4. Hyvä kehitys tapahtunut teillä ratsukkona :) Roi on hieno poni, siitä on varmasti piiitkäksi aikaa teille iloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, ku muistelee kaikkia vanhoja aikoja nii tajuaa itekki miten paljon ollaa kehitytty, ja varsinki roi! kiitos paljon, ja toivotaan (:

      Poista
  5. Vastaukset
    1. ainii tosiaa voi tulla vähä puskista toi jos ei oo aijempia postauksia lukenut niin tarkkaa :D niin siis ennen ku roi tuli meille ratsastin ahon tallilla, jossa myös lempiponini asuu. sillon parin viikon päästä oon menossa vuokraamaan sitä viikonlopuksi :)

      Poista
  6. Vaau te ootte niin hieno pari ja tosi ihania kuvia ja video :)! Ja tosiaan blogini oli rempassa siksi yksityinen nyt taas julkinen .. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii kiitos! :) aijaa, no määpä kirjotan tuohon jotai muuta heti ku kerkeen :D !

      Poista
  7. alatko ikinä kisaamaan roilla

    VastaaPoista
  8. oon enempi puskailija, että kisaaminen ei oo mikään mun tavote :) mutta varmaan tuun joskus joitain pieniä kisoja käymään.

    VastaaPoista
  9. Oho, suuri muutos kun vertaa tämän ja viime talven kuvia. Roista on kyllä tullu teiän ansiosta tosi hieno poni (: Ulkoasuki on tosi kiva, ei yhtään liian väritön kun postauksessa kuvia mukana!

    VastaaPoista
  10. Banneri on kyllä hieno, ja oi että ois nytkin tommosta mikälaista noissa viimesissä kuvissa! Ja näytät niissä jotenkin pieneltä :D siis ei pahalla! :D Mutta oot kyllä parantunu kuvaajanakin! Eikä tää tausta oo tylsä, vaan just hyvä tuohon banneriin, ei liian värikäs blogi ja tätä on kiva lukea. Hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooh tullut vähän kasvettua tässä vuoden aikana (vähän liikaa.. :D). oisimpa vielä noin lyhyt! mutta kiitos kovasti (:

      Poista
  11. Tosi kiva postaus ja hienoja kuvia, ootte super hyvä pari!:) Harmi vaan kun videon äänet ei kuulu:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, huomasin äsken itsekin ettei äänet enää kuulu :\ mutta kiitos kovasti! (:

      Poista
  12. On tosi kiva katsoa kuinka paljon ootte Roin kanssa kehittynyt, ja kuinka paljon toi poni teistä välittää! Ootte tehny upeaa työtä ponin kanssa, saatte olla ylpeitä itestänne! :) Tausta on sopivan rauhallinen, kuitenkin kuviot tuo kivaa pirteyttä + banneri on upee! :) Tsemppii teille ja Roille!! jossujahilda.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tällaset kommentit piristää kyllä aina! kiitos super paljon :)

      Poista