sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Ilman satulaa tuuppailua

Palataanpa vielä hetkeksi tuohon bannerikisaan. Ensi viikolla loppuu bannereiden teko aika, mutta nyt siis vielä voitte niitä tehdä, ja yhä toivon että sähköpostiini ilmestyy uusia bannereita! Myös näitä tämän päivän kuvia voitte käyttää, jos löytyy hyviä, ja mikäli ette ole vielä banneria saanut valmiiksi asti, tai haluatte niitä vielä tehdä :)

Sitten postauksen oikeaan aiheeseen! Oon nyt menny aika monta kertaa ilman satulaa, niinkun menin tänäänkin. Aamulla olin taas ensin reippaana kirkossa, josta pyöräilin suoraan tallille ja tein tallihommat, jonka jälkeen äiti tuli tallille kuvaamaan ratsastustani. Roi oli tosi lepposella tuulella ja aluksi hölköteltiin vaan pitkin ohjin. Tämän jälkeen otin ohjat käteen ja aloin sitten kunnollisemmin ratsastaa, ja Roi oli koko tunnin tosi rento ja rauhallinen. Ratsastin askellajit läpi, ja tällä kertaa myös laukka onnistui super hyvin! Roi ei kertaakaan lähtenyt kiihyttelemään joka oli todella suuri ja positiivinen yllätys, poikkesi täysin aijemmista kerroista vähään aikaan. Poni keskitty hirveen hyvin koko tunnin, vaikka kentällä hypättiin samaan aikaan, joka yleensä vie Roin keskittymisen muualle. Tosi tyytyväinen oon poniin!
Kuvia on taas ihan kyllästymiseen asti, mutta en osannut valita vain paria parasta. Oli siellä miljoonan epätarkan kuvan joukossa pari ihan onnistunuttakin otosta onneksi ;)







:D




ääh, oon iha kamalan pitkä!!



tässä haettiin vielä oikeeta tempoa laukkaan.. :)


jee laukkakuviakin viimein!



mikä tää laatu on


hyvä poni!


Ollaa nyt kans viimeset kerrat harjoteltu vähä kaulanarulla menemistä, ku se on ollu nyt vähä hukassa. Oon menny sillee et mulla on suitset ja ohjat (löysällä), ja sitte naru kaulalla. Pohkeita, painoapuja ja narua käyttäen oon sitä ohjannu, mutta ohjat ollu kuitenki vielä varalta. Nopeesti poni on kyllä ton homman taas tajunnu! Helpottanu on varmaa myös se, ku Roi tottelee nii hyvin ääntä. Ja että poni luulis että meen 'normaalisti' nii on myös ne suitset vielä :D
Tänään otin lopuks toisen puolen ohjista irti, ja mentii hetki silleen. Tän jälkeen otin ohjat kokonaa pois, ja naru vaa kaulalle. Hienosti poni meni, pystyy siinäki ottaa jo kaikkia askellajeja!

toinen puoli ohjasta kiinni suitsissa


sitte kaulanaru




"katokko tonne suuntaa"

"nyt mää syön sut!"



Mitä mieltä te muuten ootte, ku mulla on melkeen aina tosi paljon kuvia? Onko niitä liikaa? Ja entä onko tekstiä liian vähän? Ite kun tykkään sellasista blogeista, joissa on paljon kuvia, niin kertokaapa teijän mielipide tästä!
Ja nyt vielä loppukiri bannereiden kanssa, kaikki halukkaat vaan tekemään!

26 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus, ja tosi kiva just että on paljon kuvia!:)

    VastaaPoista
  2. Itekki tykkään paljon kuvista! Ja oli noita kuvia ja teksteijä sopivasti.

    VastaaPoista
  3. Ite en yleensäkään jaksa paljon lukea, mikäli tekstit ovat pitkiä :D Oli sopivasti molempia ja kuvia on kiva katsoa, jos ne ovat hyvä laatuisia ja hyviä, niinkuin olikin. :) Milloin siis "julistat" bannerikisan päättyneeksi? :) Ja hienosti meette, muta siis ratsastatko vielä Epolla? :) Ja tuleeko siitä sitten postauksi kun/jos menet sillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noni kiva :D luultavasti ensi viikolla.
      ja joo ratsastan epolla, mutta valitettavasti aika harvoin :/ voin toki aina pyytää että saisin mennä sillä, tai tarvittaessa omistajat kysyvät minua. ja voin tehdä postausta heti kun pääsen sillä taas menemään, mikäli saan kuvaajan mukaan :)

      Poista
  4. Tosi kiva postaus!:) Roi menee laukassa paremmin mitä ravissa,ei ole niin etupainoinen laukassa kuin ravissa! Hyvin ratsastat ja just hyvä kun paljon kuvia!:) Hienoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuota, kiitos kommentista, naurahdinkin vähän :D ..tosiaan roi ei ole todellakaan etupainoinen, vaan olemme juurikin yrittäneet ratsastaa sitä pitkälle kaulalle, eteen alas. onko tuttu käsite? en osaa selittää järkevästi, mutta viimenen adjektiivi millä roita kuvaisin on etupainonen, siis oikeesti :D pikkuhiljaa aletaa kokoomaan sitä lisää, kun sillä on lihaksia kantaa itseään korkeampana. mutta nyt ollaan päästy tavoitteeseemme, joka oli tämä eteen alas idea. kiitos silti, mukava kommentti oli, mutta halusin nyt kunnolla selittää tän asian :)

      Poista
  5. Huuups, en oo kerenny tekee bansuu viel.. XD yritän saada päästyy paremmi koneelle nyt täl viikol.. XD

    VastaaPoista
  6. Kaikki kuvat iha samanlaisia taaas....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onko postaus sun mielestä sitten parempi ilman kuvia? :) ja nyt hei, luuletko tosissas että kuvista saa hirveen erilaisia saman tunnin aikana, varsinkin kun kentällä menee..? en mää yleensä kesken ratsastuksen käy vaihtaa vaatteita ja kääri ponille pinteleitä tai käy kentällä ja pellolla ja hyppään :) itse pidän siitä että on paljon kuvia, ja jos ei sua miellytä taaaskaan nii jätä katsomatta.

      Poista
  7. Sun kommentit on tosi hyökkääviä^^ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kui? :D yritän vastata mahd kiltisti sillee etten ala valittaa tai haukkuu yms, mutta mulla keittää vaa nii helposti, enkä halua jättää sitä sillee ok. haluun kertoo asian kunnolla ja sillee mitä aattelen siitä, mutta kiltisti muotoillen :D haluutko perustella jotenki tai vaikka miten sää oisit vastannu?:)

      Poista
  8. sun kommentit on kyllä just parhaita ja ihkuja!!! ja ihan vain kaikille tiedoksi että mikään kuva ei ole ikinä samanlainen vaan jokainen kuva on ainutlaatuinen yksilö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kiitos :DDd ja jep ei ne samallaisia oo mikää (:

      Poista
  9. Sut on haastettu mun blogissa!:) heposblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Justiin tosi kiva että kuvia on paljon eikä vaan muutamaa! :) Laita vaan niin paljon kun löytyy julkaisukelposia, nää on just kivoi jossa on kunnolla kuvia! :))

    VastaaPoista
  11. katoinko oikeen että sun kengät törötti joissaki kuvissa keskellä kenttää?XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, siihen äitin vieree mää ne nakkasin sillo lopuksi ku otin ne pois, nii keskelle kenttää ne tais jäähä :D

      Poista
  12. http://johannasdream.blogspot.fi/p/blog-page.html haha, tein sulle toisenki XD

    VastaaPoista