torstai 30. tammikuuta 2014

Bannerikisa!

Okei, otsikko on vähän harhaan johtava, ei siis ole varsinaisesti kilpailu, enkä 'voittajalle' voi luvata mitään erityistä palkintoa. Voin kyllä mainostaa blogiasi jollain tavalla, ja liittyä lukijaksi, jos en sitä vielä ole :) Mutta olen siis kipeästi bannerin tarpeessa, ja kaikki halukkaat saavat tehdä mulle bannerin. En siis itse osaa tehdä banneria, eikä ole mitään hyvää ohjelmaa, niin pyydän nyt teiltä apua. Valmiista ja lähetetyistä bannereista valitsen sitten mieleisen, joka pääsee edustamaan blogiani ;) Aikaa bannereiden lähettämiseen on noin viikko, tai sovellan sitten sen mukaan miten paljon niitä on kerennyt tulla! Voisitte myös pistää kommenttia jos osallistutte, niin tiedän vähän keneltä odottaa banneria.
Muita kuulumisia mulla ei oo oikeen nyt kertoa, katsotaan jos viikonlopulta saisin jonkun mukaan tallille ja jotain postausta taas aikaan!

Ohjeet:
- bannerin tulee olla talvinen
- koko 1000x400
- tekstiksi; Maasta se pienikin ponnistaa
- värimaailmalla ei ole niin väliä, muokkaan ulkoasun sitten sen mukaan
ja kysykää vielä toki jos tarvitsette lisätietoa :)
Valmiit bannerit voisitte lähettää mun sähköpostiin: merirahikkala@gmail.com

Kuvia mitä voitte käyttää bannerissa:
(myös tämän talven muita kuvia joita löytyy aijemmista postauksesta voi käyttää!!)


tässä myös pari vanhaa laukkakuvaa joita voi käyttää


50 kommenttia:

 1. Lähetin sen bannerin sun sähköpostiin, ja voisitko vastata millainen se sinun mielestä on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo oli tosi hieno! :) kiva kun on ihan erilainen ku mun nykynen ja aijemmat bannerit, kiitos osallistumisesta (:

   Poista
 2. Mä teen !! Mut vasta ku pääsen mummolaa, eli la-su :D

  VastaaPoista
 3. Voisin kokeilla tehä jotain! :) lähettelen sulle sitten huomenna jos saan jotain tehtyä :D

  VastaaPoista
 4. Voisin tehdä sinulle ;) Aloitan sen luultavasti tänään taikka huomenna. Laitan sen blogiini; IitaFani.blogspot.fi niin voit sieltä ottaa sen sitten :)

  VastaaPoista
 5. Voin yrittä tehdä :D Laitas sen sitte mun blogiin ja linkkaan sulle :)

  VastaaPoista
 6. Mäkin haluun yrittää! :) Laitan sen myös mun blogiin ja linkkaan sitten ?

  VastaaPoista
 7. Osallistun!(:
  Laitoin sähkärii, tulikos perille asti?(:

  VastaaPoista
 8. http://johannasdream.blogspot.fi/p/blog-page.html tuolla on :) Klikkaa se ensin isoksi, ja sitten vasta tallenna [jos siis aiot käyttää sitä tai tallennat sen koneelle XDD] että siitä tulee oikean kokonen :'D

  VastaaPoista
 9. Lähetin sähköpostia :) tuliko perille?

  VastaaPoista
 10. Osallistuin kisaan, löydät bannerin blogistani. :) Tällä hetkellä on kyllä aika huono kuvanmuokkaus ohjelma, ja sulle on varmaan tullut tosi paljon kivempiakin.. :) Mutta voisitko sitten tehdä sellaisen postauksen, johon laitat kaikki ne bannerit mitä tässä kisassa tuli esille sinulle..?:)
  puzzpazz.blogspot.fi
  tuolla se siis on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oonki aatellu laittaa ne kaikki johonki postaukseen ja kiittää kaikkia osallistuneita :) ja kiitos tuosta!

   Poista
 11. Mää aloin just väsäileen jonkun näköistä banneria sulle. Lähetän sen sulle säpöön jos siitä tulee edes jonkinlainen xd Mutta voin lähettää sen kyllä vaikka siitä tulis minkälainen vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo lähetä ihmeessä! :D kiitti sullekki jo näi etukätee (:

   Poista
 12. Tässä tää http://pikkuponii.blogspot.fi/2014/02/52-merille-banneri.html
  Ei ollu muutakun paint,niin sillä ei kovin hyvää sa,mut toivottavasti kelpaa:)

  VastaaPoista
 13. Mäkin aloittelen väsäämään saa nähä millanen tulee :)

  VastaaPoista
 14. Mä voin kans koittaa tehä gimpillä mut en lupaa mitää :D laitan sulle sähköpostii jos saan jotai tehtyä :)

  VastaaPoista
 15. yriitän väsätä sulle bannerin :) laitan sähköpostiin valmistuneena (:

  VastaaPoista
 16. Nyt on valmis blogista löytyy: iitafani.blogspot.fi
  Toivottasvasti pidät voi muokata! :)

  VastaaPoista
 17. Moi! Kiva postaus! Jos osaisin tehdä bannerin tulisin mukaan tuohon "kilpailuun". Yhdessä kuvassa Roilla oli pinkki satulahupa ja pintelit ja niissä ekoissa kuvissa sininen satulahuopa ja pintelit, se on söpön näköistä!

  VastaaPoista
 18. Ja muuten aiotko tehdä siten semmosen, että laitat vaikka kolmeparasta vielä sillee jännästi..? Ja saitko tallennettua sen mun tekemän sieltä blogistamme?
  puzzpazz.blogspot.fi
  -Venla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ole aivan varma olenko tallentanut sitä, kun nyt en sitä löydä :D mutta oon tässä just miettiny, että kun mulle on jo nyt tullut toistakymmentä banneria, niin laitan varmaan 5-10 parasta, josta kukin saa sitten äänestää mieleistään :) valitettavasti en kaikkien bannereita voi laittaa :/

   Poista
 19. Selailin sun vanhoja postauksia ja löysin postauksen jossa kerrot Eppo ponista,mahdatko tietää mistä poni on sinne tullut? Poni näyttää ihan samalta millä itse olen ratsastanut! :o kiva jos vastaat nimittäin kaipaan Eppoa kovasti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valitettavasti en tiedä :/ mutta youtubesta löytyy video kun kirjoittaa hakuun eppo poni, ja siinä tämä eppo on vanhassa kodissaan, varmaankin tunnistat jos on sama ;)

   Poista
  2. Oi vitja sama poni kyseessä!! :) Itse sillä tosiaan tuolla Aittolahdessa monesti ratsastin(se video mikä youtubessa on niin siinä se on aittolahdessa) Kyseinen talli sitten lopetti ja itse en voinut ponia ostaa ja lähti uudelle omistajalle. Luultavastikkin vähän aikaa kiertänyt ja sen jälkeen itse en enään ole tiennyt missä poni asuu. Oli aivan ihana löytää blogistasi kuvia ja videoita siitä ja nähdä että ponilla on kaikki hyvin! Nähtävästi kehitynyt huimasti tuo poni :o Aittolahdessa kun oli niin kukaan ei halunnut ratsastaa sillä. Veteli ihan mennen tullen ratsastajia alas selästä ja oli muutenkin täys sika. Jos joku pysy koko tunnin selässä(jota harvoin tapahtu) niin oli ihme. Itse tykkäsin Epolla paljon ratsastella ja kiinnyinkin siihen kovasti. Videoista katottuna se on aivan eri poni :) Ratsastatko useinkin Epolla ja onko vielä yhtä villi koskaan, kun vanhassa kodisa?

   Poista
  3. aijaa, no kiva ku löysit nyt taas sitte epon :) tosiaan kyllä kuulostaaki ihan eri ponilta! :D eppo on nykyää tosi kiltti ja miellyttämisen halunen pikkuherra! reipas se kyllä on, mutta en oo kertaakaan nähnyt sen edes pukittavan :D
   ja en mää sillä kovin usein mee, pari kertaa nyt vasta oon menny. mutta tarkotus mun ois sillä jatkossakin mennä, kun ponin omistajat miettii jo kisoja meille :D
   mutta kiva ku kerroit vähä millane poni on joskus aijemmin ollu, kiinnosti kyllä muaki vaikka ei omasta ponista nyt puhutakkaa :)

   Poista
  4. Oho sehän on muuttunut :D Mutta hyvä vaan että on muuttunut. Voi olla sekin että on muuttunut paljon kun löytänyt hyvän omistajan ja ei varmaan kestänyt ratsastuskoulu menetelmää, että kuski vaihtuu koko aika. Olis kiva kuulla jatkossakin Eposta postauksen merkeissä ja tsemppiä teille treeneihin ja mahdollisesti kisoihin(Kisoissa se onkin kunnon ruusuke hai ;)

   Poista
  5. haha, on varmasti! :D mitä nyt kattonu ku omistajat sillä hyppää, nii sehä liitelee niin hienosti kaikista esteistä yli, ja vielä vauhilla ;) ja voin joo tosiaa koittaa saaha aina kans postausta aikaan kun pääsen sillä menemään (: nii ja kiitti!

   Poista
 20. Tein bannerin kisaan, tässä linkki! :)

  http://1.bp.blogspot.com/-U0p1UCwG9iU/Uu-g845RH6I/AAAAAAAABjU/C6ShugXp3Jo/s1600/PicMonkey+Collage+Meri&Roi.jpg

  VastaaPoista
 21. Vastaukset
  1. siitä vaa, kunhan laitat sen tämän viikon aikana mun sähköpostiin, niin pääsee mukaan 'kisaan' (:

   Poista