sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Vaaleanpunaista menoa ja paljon kuvia!

Moikka! (oon tosi hyvä keksimään noita otsikoita.. xd)



Tänään ratsastin Roin, ja menin sillä ekaa kertaa uusilla kamoilla. Kävimme nimittäin eilen Hööksillä, ja sieltä lähti mukaan monenmoista, tosin itselle löysin vain saappaat (joille näillä pakkasilla ei ole käyttöä). Tänään siis Roilla oli uudet kuolaimet, uudet ohjat, muovijalustimet ja pintelit. En tiedä johtuiko kuolaimesta, mutta Roi oli tosi hyvä! Viime kerralla Roi taas meni tosi huonosti, ja mulla vaan palo pinna. Aattelin että en varmasti enää ikinä ratsastaisi sillä ponilla! Mutta tänään ilman minkäänlaisia ennakkoluuloja menin tallille ja hyppäsin ponin kyytiin, joka tälläkertaa osottautuikin todella rauhalliseksi. Sain sen jo aluksi aika hyvin kuulolle ja rauhalliseksi, ja olisin voinut pyytää siltä jo vähän enemmän, mutta koska kenttä oli aika liukas, jouduin tyytymään lähinnä kenttää ympäri hölköttelyyn. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen poniin, enkä todellakaan anna periksi parin (tai no aika monen) epäonnistuneen tunnin takia! Käytiin sitten vielä ottamassa parit laukat pellolla. Ensin mentiin vähän rauhallisemmin, ja toisella kerralla annoin ponin sitte päästellä vähän lujempaa.
Ratsastuksen jälkeen käytiin vielä kentällä tekemässä maastakäsin juttuja, ja ottelemassa taas kuvia. Viimein sitä luntakin on tullut jonkun verran, ja vähän paremmin nyt onkin päästy ratsastamaan. Mutta toivoisin vielä paljon lunta lisää, että päästäis oikeesti vetää kunnon hankireenejä!
Oon oikeesti tosi huono kirjottaa, ja nää postauksen tekstit jää aina melko lyhyiksi. Mutta toivottavasti kuvat taas korvaisi lyhyehkön tekstin! Kuvia on kans ihan kiitettävästi, koska en osannut taaskaan valita parhaimpia. Kuvista kiitos Helenalle ja Venlalle :)




kanna kädet!


mitä näille joillekki kuville kävi ;o

kokosin Roita nyt jo hieman enemmän, ettei enää menty ihan turpa maassa





sitte vähä päästeltiin!




en tiiä miks näistä jostai tuli näin tummia :d













rakastan sua ♥

13 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja ratsastat tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Ootte Roin kanssa kyl tosi hieno pari!:) Ja etkö laita sitä mun banneria? Ei haittaa vaikket laittaisikaan mut haluan vaan kysyä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) ja se sun tekemä banneri oli tosi kiva, mut en saanu sitä ladattua hyvälaatuisena :\ mutta sain siitä kivan idean ja kaveri luultavasti tekee mulle sitte saman tyylisen. eli kiitos kuitenkin siitä ideasta! :)

      Poista
  3. Miksi ratsastat estejalustimilla koulua? Saisi olla yks tai kaks reikää pitemmät kouluratsastukseen. Sun jalkakin menisi suoraksi eikä tuolleen niin kuin esteilä! Kokeileppa ensikerralla!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vastasin jo edellisessä postauksessa.. tuolla satulalla ei voi mennä erityisen pitkillä jalustimilla, koska muuten ei saa enää tukea kaaresta jolloin jalka menee eteen, ja pohkeiden läpiratsastus vaikeutuu todella. olen koittanut mennä yhdellä reijällä pidemmillä, mutta en pystynyt. eikä nuo loppujen lopuksi ole edes lyhyet, tai ainakaan estejalustimet. riippuu hirveesti millanen satula ja poni on. koulusatula tosin auttais ja sais jalan paremmin yms, mutta näillä nyt mennään ainakin vielä. :)

      Poista
    2. Mun mielestä nuo on just hyvän näköset! Ja eiköhän Meri tiedä minkä pituinen jalustin tuntuu parhaalta. :) Anteeksi kun sekaannun asiaan!

      Poista
    3. jep, minusta on turha tällaisista asioista kiistellä! eiköhän kaikki käytä sen mittaisia jalustimia kuin itsestä hyvältä tuntuu :)

      Poista
    4. Minunkin blogissa kaikki sanoo et "liian lyhyet jalustimet, oot surkee ratsastaan" yms. Mää käytän sellasia jalustimia miltä musta tuntuu hyvältä. enkä sellaisia jalustimia, jotka näyttää blogien lukijoiden mielestä hyvältä:D.
      Mun blogissa on muutenkin toosi usein mun ratsastuksen valitusta, ja vaikka mitä sanon, aina siinä on jotain mätää. Ja mun hevosestakin on ollu paljo juttua et "miks hommasit projekti lämppärin ku et ossaa ratsastaa", "et todellakaan ole heB tasoinen, oot kyl alkeis-jatko", nuo on nin rasittavia kommentteja ja sen takia laitoinkin kommenttien valvonnan. :)

      Poista
    5. se on oikeesti tosi harmillista ja raukkamaista, että ihmiset tulee haukkumaan toisia milloin mistäkin, ja vielä ilman nimeä! varmasti meillä kaikilla on parempia opettajia joilta saa neuvoja, kuin blogien anonyymit ;) mut ei kannata välittää, niin määki oon tehny :)

      Poista
  4. ihanat noi uudet pintelit ! :D onko noi kengät mikkä sulla on näis kuvis jalas, nii hyvät ratsastukses? oon nimittäin nähny tosi monilla bloggaajilla tollaset, ja ku itekki tarvisin jokku talvikengät etten menis ihan normi ratsastuskengillä näin ku pakkasetki on tulos ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kuomat on tosi hyvät ja lämpimät, jos vaa ostaa tarpeeks isot et mahtuu villasukkia välii, mullaki monesti neljät sukat päällekäin :D ja jep ne on aika söpöt ;D

      Poista