tiistai 7. tammikuuta 2014

Tallipäivä videopostaus ft. Lotta!

Eilen saatiin vihdoin ja viimein kuvattua tää videopostaus, kun oli aikaa ja säätkin suosi! Tällä kertaa mää editoin tän eikä Lotta. Tästä piti tulla pitkä, mutta ei tää nyt kuitenkaa hirveen pitkää oo, vaikka onkin vissii meidän pisin videopostaus! Video kertoo luultavasti kaiken olellisen, mutta kysykää jos jokin jäi epäselväksi tai askarruttamaan :)

Pakko vielä mainita, että mun ratsastus ei oo tässä mitenkään kauheen siistin näköstä, jalka seilaa jossain muualla ku pitäs ja nojaan välillä vähän liikaa eteen, ja muutenki ratsastin aika näkyvillä avuilla. Mutta tiedostan kaiken tämän, ja pyrin niitä tästä eteenpäin parantamaan ja saada ratsastuksestani siistimmän näköistä :) Tavoitteena tuossa oli kuitenkin saada Roi hyväksi, jossa onnistuinkin aika hyvin, ja seuraavaksi sitten parannellaan omaa ratsastusta!





Kuviakin on aika paljon, kun en osannut valita parhaimpia.


etukeno :d

loput kuvat onki sitten tähän suuntaan...


mulla meinaa nykyää mennä jalka välillä aika taakse, mutta virheistä oppii :)




näitä söpöily kuviakin tuli nyt aika reilusti :D






my boys ♥
pikkupoika :)



25 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, mutta missä video ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se ei aluks tullu nii värkkäsin tossa aika kaua sen kaa, mutta nyt on! :D ja kiitos (:

      Poista
    2. Toi videopostaus oli tosi kiva :) Tehkää lisää!

      Poista
  2. wow ootte kehittyny roin kaa paljon ja mun mielestä sä ratsastat tosi siististi! Ja toi video oli kiva c: voiks kertoo ton musiikin nimee mikä oli tos kohtaa ku lotta ratsasti roilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vau kiitti!! biisi on the spark :)

      Poista
    2. Vau, ootte kehittyny ihan hirveenä ja toi video oli kiva!:) Ratsastatte kummatki nätisti ja teilä on kyllä oikee poni alla!! Tosta sun jalasta sen verran että mulla oli sama ongelma ja se johtusiitä kun nojasin eteen ja putistin polvella, eli käske vaikka jonku aina huomauttaa sua kun nojaat eteen ja sitten elä purista polvella,rennoksi alas!:)

      Poista
    3. kiitos! :) ja joo, mulla välillä menee taakse kun annan pohjetta silleen 'takajalalle' että astuis sillä paremmin, ja varmaan kans johtuu siitä kun kevyessäravissa välillä nojaan liikaa eteen. lotta välillä siitä huomauttikin, ja nyt kun tiedostan asian osaan sen korjata :)

      Poista
  3. IHANIA KUVIA ♥ !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JES vihdoin te teitte tän ! toi video oli tosi kiva ja olis kiva jos tekisitte tätä useemminki :) huomaa oikeesti et Roi on hyvässä kodissa ja että te tiiätte kuinka Roita ratsastetaan. muutenki näis teijän videopostauksis on aina jotain hauskaa tai sellasta, et te säädätte siä jotain, mut se on just hyvä juttu :D jjaja sun ratsastus on niiiin ihanaa katteltavaa ♥ täs ehkä olit pikkusen etukenos, mut se ei haitannu ollenkaa ! videosta sen verran vielä, että ku puhutte, nii voisit laittaa pikkusen pienemmälle ton musiikin, tai sitte melkein kokonaan pois. muuten tää oli tosi kiva :)

      Poista
    2. kiitos pitkästä ja rakentavasta kommentista! kiva jos tykkäsit :)

      Poista
  4. JES vihdoin te teitte tän ! toi video oli tosi kiva ja olis kiva jos tekisitte tätä useemminki :) huomaa oikeesti et Roi on hyvässä kodissa ja että te tiiätte kuinka Roita ratsastetaan. muutenki näis teijän videopostauksis on aina jotain hauskaa tai sellasta, et te säädätte siä jotain, mut se on just hyvä juttu :D jjaja sun ratsastus on niiiin ihanaa katteltavaa ♥ täs ehkä olit pikkusen etukenos, mut se ei haitannu ollenkaa ! videosta sen verran vielä, että ku puhutte, nii voisit laittaa pikkusen pienemmälle ton musiikin, tai sitte melkein kokonaan pois. muuten tää oli tosi kiva :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva postaus ja video!:) Mää niin tykkään teidän videopostauksista, ja muutenkin molempien blogit on tosi kivoja! Haluan tehdä sulle bannerin, ku nii hyvii kuvii!:D Mihin laitan valmiin bannerin, jos saan siis tehdä sellaisen?(:

    VastaaPoista
  6. Hei! Tein sulle sen bannerin:D sen löydät mun blogista täältä: http://heposblogi.blogspot.fi/p/banneripaja.html. :) Toivottavasti tykkäät, ja aijotko laittaa sitä blogiisi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuo oli tosi hieno! uuden bannerin tarpeessa olenkin, mutta oisin ehkä halunnut tuon vanhan laukkakuvan tilalle jonkun uudemman, ja tuon kesäisen tilalle myös, sekä blogiosoitteeni siitä pois, pelkkä nimi :) jos nuo viitsisit korjata, ja saisit lähetettyä tuon jotenkin minulle, voisin sen ottaa käyttöön (:

      Poista
    2. olen lisännyt sen uuden blogiini tuonne samaan osoitteeseen. Saat bannerin painamalla banneria, etttä se tulee iso, ja sitten painat oikeaa hiiren-näppäintä ja tallenna kuva nimellä, niin voit sitten laittaa sen bannerin:) Voin kyllä vieläkin muokata banneria, jos haluat!

      Poista
  7. Voisitko tehdä Bannerin minulle minun kisaan? IitaFani.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tarkoitatko nyt tuota ylempää joka teki minullekkin bannerin, vai mua? :D

      Poista
  8. mistä tuo sun musta takki on? (: tai minkä merkkinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm se on ainaki jostain urheilukaupasta, varmaa topsportista tai jostain :D en valitettavasti tarkkaan muista :/

      Poista
  9. Varmasti se sun jalka menee taaksepäin, kun ratsastat noin lyhyillä jalustimilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla ei kyllä todellakaan ole lyhyet jalustimet. kaveritkin aina ihmettelevät miten meen niin pitkillä jalkkareilla. tuolla satulalla ei voi muutenkaan mennä millään erityisen pitkillä jalkkareilla, koska sitten ei saa enää polvella tukea kaaresta, joka vaikeuttaa todella paljon pohkeitten läpi ratsastusta. olen kyllä koittanut yhdellä reijällä pidempiä jalustimia, mutta niillä en pystynyt menemään. olisi eriasia jos meillä olisi koulusatula, jolla sitten pystyisikin menemään vähän pidemmillä jalkkareilla ja muutenkin paremmin koulua.

      Poista
    2. Tottakai niissä pidemmissä jalustimissa on totuttelemista, mutta sen takia sun jalka menee taakse (ja alat ratsastaa etukenossa) kun sun jalkkarit on noin lyhyet. Kannattais myös tuota jalustinta pitää päkiän kohdalla, eikä ihan tuossa varpaiden kärissä. Tuolla em. tavalla yrität saada nuista sun yli lyhyistä jalkkareista sentin pidemmät. Varmastihan ne rei'än pidemmät jalustimet ''on liian pitkät'' kun jalustinta pidät ihan varpaiden kärjissä, vaikka oikea paikka olisi päkiän kohdalla.

      Sen verran oon sun blogia seurannut, ja sun youtube kanavaa ennen tätä blogia, että voin sanoa että oot jo pidemmän aikaa ratsastanut lyhyillä jalustimissa, joten ''vika'' ei voi olla satulassa.
      En tiiä kuka sun perseennuolija sulle väittää että meet noin pitkillä jalustimilla, sillä jos jalustimes olisi edes reiän lyyemmät sun polvesi tulisi satulan polvitukien yli.

      Tosin, etpä oo ainut tämän ongelman kanssa, sillä siskollas Lotalla on tismalleen sama ongelma, vaikkei Lotta nyt ihan nuin lyhyillä jalustimilla menekään.

      Poista
    3. sinä se sitte jaksat... :D on tullu kuule ratsastettue aikas pitkään, joten taidan kyllä tietää missä sen jalustimen paikka on. parempi liian eessä ku syvällä. ja olen kyllä koittanut mennä niillä reijällä pidemmillä jalkkareilla, että en jaksais katella täällä tämmöstä turhan päivästä kitinää, kun menen sellasilla jalustimilla jotka mun mielestä tuntuu sopivilta :) kukaa muu ei voi sitä päättää mitkä mulle on sopivat. ja tiedostan itse että oon menny aina juurikin pitkillä jalkkareilla, nyt roilla oon alkanu menee hieman lyhemmillä, koska sen satula on sellanen, että jos menee liian pitkillä jalkkareilla, ei saa ratsastettua pohkeita läpi. ja aika ihme, koska lotta on mua pitempi ja menee joskus samoilla jalkkareilla kun minä.. :DD voisit tulla itse koittamaan roilla ratsastusta tolla satulalla pitkillä jalkkareilla, ja katotaa mitä siitä sitte tulis ;)

      Poista