sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Viikonlopun ratsastuksetNoniin postausta jota lupailinkin jo pari päivää sitten!
Lauantaina oltiin maastossa Lotan ja Roin kanssa. Tällä kertaa mun ratsuna toimi tallin toinen issikka, Frodi. Oon sillä pari kertaa aijemminkin mennyt, tosi kiva poni! Tosin se ei osaa ravata, vaan menee aina passia tai tölttiä, ja laukkakin on vähän hassu.
Käytiin iha kunnon lenkki, useampikin tunti. Vähän arjesta irti ottoa, ja vaihtelua ainaiseen kentällä tuuppailuun. Ja tosi kivaa meillä kyllä olikin! Kuvat ja pieni kooste saa kertoa loput :)


en tiiä miks hymyilen tuolla tollee XD
kuvakin vähän huono, mut piti nyt joku Roistaki laittaa

kotonaki käytiin ;)
Sitte tänää oltiin myös Lotan kans yhessä tallilla, ja ratsastettiin Roi puoliksi. Tarkotus oli mennä sellanen palauttava ratsastus melko rankan maaston jälkeen. Hyvin Roi silti jakso tänääki keskittyä, ja oli oikeestaan aika hyvä! Ei taaskaan laukattu ollenkaan, ja poni oliki sitte tosi rauhallinen.
Pidin vähä sellasen köpöttely tunnin, mutta Roi työskenteli kuitenki niin hyvin että oli hieman hikinen ratsastuksen jälkeen. Kävelin aika kauan aluksi, otin pari lämmittely ravi pätkää pitkällä ohjalla, ja sitten taas pitkä käynti työskentely. En mitään kovin ihmeellistä tehtävää tehnyt, pääty- ja keskiympyröitä, sekä käynti- ravi siirtymisiä, ja pysähdyksiä. Poni oli tosi hyvä!
Testasin myös mun uusia saappaita ja ratsastushousuja ekaa kertaa, tai no ne housut mulla oli jo tuolla maastossa jalassa. Ois muuten kans kiva tietää, kun oon itse kypärää vailla, että mistä ootte ostanu tai tilannu niitä Charles owen kypäriä? ja ihan kohtuu hintaisia :D (ei siis tarvi olla ns aito).
Tulee taas tosi paljon kuvia, mutta oli nii monta kivaa että en osannu päättää parhaita. Pahoittelen jo tässä vaiheessa myös kuvien samanlaisuudesta!
Palaillaan taas ensi viikolla :)


better?


alku hölköttelyjä pitkin ohjin

vihaan tota liiviä ku näytän iha tynnyriltä xd


:)

17 kommenttia:

 1. Charles owen kypäriäkö tarkoitat?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo niitä just! :D pitääpä korjata nyt tuohon postaukseenki (:

   Poista
 2. Tää oli tosi kiva, ja tosi kiva videokin!:) Käyttekö Roilla kuin useasti maastossa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja suunnilleen ehkä kerran pari kuussa, riippuen säistä ja saako kaveria mukaan :) kesällä sit vähän enempi!

   Poista
 3. Minkä kokosia kypäriä käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se riippuu vähä mikä kypärä on, mut 55-57 :)

   Poista
 4. Vielä toinen kommentti että aijotteko te lisätä Roista kuvia sukupostiin, kun kävin katsomassa sen sukupostin niin ei ollut yhtään kuvia?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä olla oikeestaa vielä tuollasta mietitty :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. miksi ei? miksiköhän niitä yleensäkin käytetään, että ne tukisi jalkoja. ja muutenki välillä on kiva laittaa iha senki takia et ne näyttää kivalta:)

   Poista
 6. Kivasti näytti Roi menevän ! Noi pintelit ja saman värinen satulahuopa viä kruunas kaiken :D kuinka korkee toi issikka on jolla menit maastossa ?

  VastaaPoista
 7. ei kannata ostaa co:ta se on jo niiiiiiiiin massa.. mut aijotko kisata roilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarvin uuen kypärän, ja ois kiva kokeilla jotai uutta. ja oon tosi kaua halunnu sellasen mut en vaa oo mistää löytäny! se tuskin ketään haittaa millanen kypärä mulla on päässä :D mutta joo luultavasti joskus joitai harjotus kisoja tai muita pikkukisoja, ku en ite oo oikeestaa kauheen innostunu kisaamisesta.

   Poista
 8. Charles owen maksaa alkaen noin 290 €.
  Meettekö äimiskälle kisoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en aijo ostaa nii kallista, sanoinki postauksessa et ei tarvi olla aito. vaikka käytettykki vois olla, mutta kukaa ei näköjää osaa kertoo mistä sais tilattuu niitä kohtuu hinnalla. ja en iha ymmärtäny mitä tolla tarkotit, mutta joo lotta on menossa äimiskälle koulukisoihin nyt piakkoin, ja varmaa määki siellä joskus tuun käymää? :D

   Poista