maanantai 17. maaliskuuta 2014

Lisää kuvia!

Noniin, näköjään saatte tähän väliin vielä toisen kuvapostauksen! Kerkeän ehkä viikonloppuna kokoamaan jotain 'erikoispostausta', tai siis jotain muuta kuin normaalia kuulumispostausta.
Olin taas sunnuntaina Mapen ja Julian mukana niitten vuokraponeilla, Elliotilla ja Arskalla. Toimin siis kameramiehen puuhissa, mutta viime kerran tapaan pääsin itsekkin hetkeksi molempien ponien kyytiin. Elliotilla menin ihan pari minuuttia, tälläkertaa otin jalkkarit pois ensimmäisen laukkapätkän jälkeen, kun olivat niin lyhyet. Hirviän pitkähän mää tuolle ponille olen, varsinkin kun se on klipattu ja muutenkin hyvässä kunnossa, niin tuntu että jalatha siinä ossuu kohta maahan.. :D Mutta hyvin se kuitenkin jakso sen pienen hetken mitä menin.
Oma pituusha mua harmittaa oikeesti tosi paljon, koska meinaan kasvaa kaikista entisistä/nykyisistä lemppareista yli... Tarvisin sellasen kunnon ison hevosen, että musta ei tuntuis pitkältä..
No mutta, eipäs aleta tässä surkuttelemaan, vaan jatketaan sitten tuosta Arskasta. Julia meni ensin ihan satulalla ja suitsilla, mutta päätti sitten koittaa mennä pelkällä päitsillä ja narulla. Siinä samassa määkin pääsin Arskaponin selkään, ja niillä päitsillä vaan menin. Ihan hyvin poni meni, mitä nyt kerkesi parissa minuutissa mitään tekemään. Onhan nuo molemmat ponit tosi kivoja :)




kamalaa miks musta on tullu näin pitkä :( shetut on parhaita!




Julia vähän vaihteli asetuksia kirkkaammaksi, ja aluksi kamerassa näyttivät ihan hyviltä. Mutta nyt kun siirsin kuvat koneelle, aivan järkyttävä laatuisia! En viitsinyt yhtään rajatakkaan, ettei laatu enää tuosta huononisi. En kyllä enää ikinä kuvaa tuolla meijän kameralla ja tuolla putkella, tv asetuksella.. :D Pahoittelut siis kamalasta laadusta!












Pari kuvaa vielä kisoista, kun mulle lähetettiin uusia kuvia. Kiitos näistä!

c) Linda E.





Tosi nopeasti väsäsin tämmösen lyhyen välipostauksen, kun pari kuvaa oli. Saatte nyt tän alkuviikon pärjätä tällä, niin katotaan mitä mää saisin aikaan sitten loppuviikosta ;)

14 kommenttia:

  1. Shettiksestä ovat parhaita ! :3 Minulla on shettis blogi! Jos kiinnostaa niin käy ihmeessä :)

    IitaFani.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hei pliis kehtaakkin valittaa sun pituudesta, oot kuitenkin roille vielä täydellisen kokonen, etkä shettiksillekään pahasti liian pitkä:D pystyispä itekin meneen edes jollain poneilla vielä, isoimmatkin alkaa olla jo liian pieniä:/ mutta kivoja kuvia eikä noi näytä musta yhtään huonolaatusilta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no nii enhä mää oikeesti oo kauheen pitkä (ok no oon aika lyhyt:D) mutta silti musta tuntuu että alan olee jo Roin kokosillekki poneille vähä pitkä.. ja vielä ku kasvan koko ajan! mutta joo se on oikeesti harmi ku kasvaa, varsinki jos poneista tykkää :/ mutta joo kiitos! (:

      Poista
  3. Kiva postaus!:) Mä oon vielä aika ponikokonen sillä oon vaan vähän yli 150cm mut silti hommasin ison lämppärin:D ite en kauheena tykkää shettiksistä:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aa nii, mää sillon ku olin nuorempi ja lyhempi nii tykkäsin just hirveesti poneista, ja shettikset oli ihan ykösiä! sillonku me hankittiin roi se tapahtu tosi nopeesti, vaikka tiedossa oli se että kasvan. mut onneks en vielä oo kasvanu yli 160 senttiseks nii roilla ratsastaminen ei ainakaa vielä oo ongelma :) ja kiitti!

      Poista
  4. Vitsit Eppo on niin superponi! :D aivan ihania nuo kuvatki :3 Ei muutaku reeniä ja seuraaviin kisoihin, Epoksi ainaki haluaa ;) -Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei sääki oot löytäny mun blogin! :D ja joo kuskiki kyllä mielellää lähtee uusiin kisoihi kuha ollaa vähä taas reenattu ;) Eppo on kyllä huippu!

      Poista
  5. Mää kateudesta vihreänä luen näitä postauksia, koska sulla on aina niin paljon postattavaa! Hävettää itteä kyllä aika paljon ku en koskaan postaa mitään blogiin. Ehkä mun kanttis laittaa se salaiseski/suljetuksi siks aikaa että tulee takas se inspis jatkaa bloggaamista kunnolla... :/ Aijokko muuten mennä 5.4. sinne Tampereelle, hevosmessuille? :) ps. aivan sulonen tuo shettis :3 !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no kyllähä sitä onneks ees joskus saa roille kuvaajan mukaa nii pääsee postaa, mut nää muut nyt on vähä tämmösiä.. :D mutta joo harmi jos sulla ei oo inspistä kirjottaa :\ nii ja en kyllä tiiä, haluaisin ainaki, mut voi olla mahottomuus kyytien kannalta nii tuski pääsen :d

      Poista
  6. elliotttiiiii ♥ hyppään vissii sitteki täl viikol mut ihasama vaikket oo kuvaamas koska onneks aino ossaa ;) ku kenttä ois vissii nyt justiisa hyvänä! mut nii jos eioo nii hyppään sit sitä seuraavallaaa. Ku enniki aatteli hypätä ensviikol nii päätin sit täl viikol ok joo mitä aloin täs jtn selittää XD kiva postaus taasen! ja ööm kiva laatu nois joissai ku kuoli :-( mut hyvätää ja ootte söpöjä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyyh nyt oon surullinen ko en pääse kuvaa ku hyppäät :(((((((( mutta juukelispuukelis! ja nii kiittii ! :3

      Poista
  7. http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/ <- käys kattoo ;)

    VastaaPoista