maanantai 3. maaliskuuta 2014

MyDay videolla! TOIMII

Tää on nyt varmaan sitte jonkunnäkönen erikoispostaus kiitokseksi melkeen 160:lle lukijalle! Vautsi, mahtavaa että noinki montaa kiinnostaa mun jutut täällä!
Kerron nyt lyhyesti tuosta mun sunnuntaista, eli laskiaisesta tässäkin, hieman selkeyttääkseni joitain kohtia. Lähdin kotoa joskus puoli kaksitoista, ja takaisin kotiin pääsin vasta puoli kymmenen aikoihin. Olin siis Mapen ja Julian mukana niiden vuokraponeilla, joilla sain itsekin hetken mennä. Myöhemmin aloin vielä pelkkää Mappea. Ja tietysti illalla hoidin Roin.
Kuten videolla selitin, tosiaan niin pääsi käymään että tipuin Elliotilta.. :D Laukkasin Arskan perässä ja poni vähän innostu ku annoin sen mennä lujempaa. Veti siinä sitten pari pukkia ja hyppäs vähän sinne pusikon puolelle, ja vielä kun lyhyillä jalustimilla laukkasin kevyessäistunnassa.. ensin aloin vaan nauraa ku vetäs sen ekan pukin, mut toisen pukin jälkeen olin sillee hei apua tän kaula loppuu kesken ja muksahin siitä sitte maahan. Kunnon naurut ja mojovan mustelman sain! Mutta muuten se meni kyllä tosi hienosti, enkä siks osannu myöskään varautua pukkeihin. Oli se vaan ihana mennä tollasella pikkuponilla, ne on niin parhaita! Harmittaa hirveesti tää oma pituus kun meinaan kasvaa kaikista ihanista pikkuponeista yli...
Niin ja unohdin videossa sanoa että ratsastin Roin uudella koulusatulalla, joka on ollut meillä vajaan viikon kokeilussa, ja nyt sitten ostettiin se. Tykkääntykkään! Tosin, yks päivä tässä tappelin sen satulavyön kanssa niin kauan, että se päättyi siihen et Roi astu mun jalan päälle ja varvas vissiin murtu, ja kynsi meni ihan mustaksi...


Mutta sitten itse videoon! Siitä tuli nyt aika pitkä, ja rendeeraus kesti tosiaan sen reilu viis tuntia + yli tunnin lataus youtubeen... Sitten voitte vaan kuvitella kun oon koko päivän tuhlannu mun aikaa tän videon kans, ja viimein se on ladannu kaiken, niin eiköhän youtube hiljennä siitä äänet..... ***** huudan! Ei voi olla todellista! Koitin ladata sitä myös Vimeoon, mutta ei onnistunut..
Nyt rendeerasin ja latasin videon uudestaan eri musiikilla, ja ÄÄNET TOIMII! Lätkäsin vaan edellisen musiikin kohdalle toisen biisin, joten siinä kohti ei mee nuo siirtymiset yhtään rytmiin, mutta toivottavasti ei haittaa. Näin tän eteen oikeesti paljon vaivaa, niin toivottavasti tykkäätte :)




Vielä loppuun pari kuvaa Arskasta ja Elliotista!


lagaan

Arskaki oli kyllä kiva, jos sitä pikku spurttia ei lasketa!

jalkkarit oli vähä pitkät ku Julia on mua melkee 10cm pitempi :D

hahah tuo Mapen kypärä sopii mulle kyllä tosi hyvin.. :D

pikkuponi ♥


näytän pullalta




Jee nyt oon ilonen!

26 kommenttia:

  1. Awe Meri :3 söpöjä noi Elliotin kuvat XDD iha intopinkeenä meet vaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XD näytän litistyneeltä pullalta. mutta on se elliot söpö ;3

      Poista
  2. Voi harmi ku noi äänet ei kuulu... Eiks sitä videoo pysty kiistauttaa? (yhest mun videost tube poisti musiikin nii siin pysty painaa jotai et kiistauta ja sit se toimi taas :D) toivottavasti saat toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa, no pittääpä koittaa jos löyän sellasen ja saisin nuo äänet kuuluu! :D

      Poista
  3. Katoin ilman ääniä ton :D kiva postaus, kiva video ja kivat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ei oli varmaa tosi kiintoisa :D mut ää sääjän täs just parhaillaa ton videon kans, enkä löyä tuota kiistautus juttua :( ja sitte ko siitä pystyis tuolla asetuksissa poistaa sen yhen biisin jonka takia se hiljens sen musiikin, mutta se vaan EHKÄ palauttaa ne äänet.. kinkkinen juttu. mutta hehe joo kiitos anniina!

      Poista
    2. Ööää siin ku menee siihe videonhallinta juttuu tai mikälie mist näkee ne kaikki omat videot nii sit siin ku on se video mist noi äänet on poistettu nii sit siin pitäis lukee et tyylii "äänet poistettu tekijänoikeus syistä" tms :Ddd sit siit pitäis päästä siihe kiistautus juttuu!! Ää oon huono selittää :Ddd

      Poista
    3. hei joo kiitos löysin sen nyt! mut siihe tulee sellanen Mielestäni tämä tekijänoikeusvaatimus ei pidä paikkaansa seuraavista syistä: nii sit mun pitäs valita siitä joku niistä ja apua en tiiä mitä laittaisin siihe koska ne on kaikki jotai minulla on käyttölupa tähän materiaaliin ja kirjallinen todiste siitä tms.. :D no koitan selvitä!

      Poista
  4. Yyyy yritä äkkiä saaja ne äänet toimimaaan, mää haluun jo kattoo senn!!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. poistin siitä sen musiikin missä se vika oli, ja nyt siinä ei lue enää sitä tekijänoikeus juttua, mutta jostai syystä siinä ei siltikää kuulu äänet vaikka nyt kyllä pitäis kuulua...

      Poista
  5. Arska on niin ihana. :3 (Vuokraan sitä.)

    VastaaPoista
  6. Niille tiedoksi joita nyt kiinnostaa, rendeeraan ja lataan videon uudestaan erillä musiikilla, ja nyt todella toivon että se toimii! Rendeeraamisessa ja videon tubeen saamisessa kestää varmaan taas seuraavat 6 tuntia ainakin, joten toivon mukaan video on äänien kanssa täällä huomenna.. :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva postaus jälleen kerran :) ! Söpöt Elliot ja Arska <3 Muuten tiedätkö, että omistaako Arskan sellainen poika? Ja onko Arska welsh sektio b? Kyselen kun mietin et onko toi se Arska joka oli meidän tutulla kesälaitumella :)

    VastaaPoista
  8. kiitos kovasti! ja valitettavasti en kyllä oikeen tiedä mitään tuosta ponista, mutta uskoakseni se on ainakin welsh, mutta omistajasta en tiedä :)

    VastaaPoista
  9. Ei kuulu vieläkään nuo äänet!D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo rendeerasin eilen taas yömyöhään uuestaan tota videoo, nyt oon lataamassa uuden musiikin kanssa sitä youtubeen, eli toivon mukaan se sitten toimii!

      Poista
  10. Minkä kokoinen toi pienempi poni on? :))

    VastaaPoista
  11. ooi tosi kiva toi myday ja söpöt jalat tolla shettiksellä ku tommoset karvaset :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) ja haha joo se on aika söpösti klipattu :D

      Poista
  12. Vihdoin äänet kuului!:) Tosi kiva myday, tee lisää semmosia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jäi vähä huono fiilis näistä mydaysta ku tän kans joutu säätää nii paljon.. mut pittää kattoa jos tekisin :) ja kiitos!

      Poista
  13. tosi kiva tää videopostaus :)! nyt oli sopivan kovallaki noi äänet ja tää oli just hyvä pitkä. tälläset olis tosi kivoja useemminki !

    VastaaPoista