torstai 6. maaliskuuta 2014

Tiistain talleilut ja Eppoilua

saatte nyt tähän alkuun pari poseeraus kuvaa, en osannut valita parhaita!







kiva töyhtö xd


Mikä kuvista oli teidän lemppari? :)


Elikkäs oltiin tiistaina Lotan kanssa tallilla ja otettiin ensin vähän kuvia pellolla, ja sen jälkeen siirryttiin kentälle ratsastamaan ilman satulaa. Mää menin Lotan jälkeen, ja sillä samalla pääty-ympyrällä mennään yhä, kun muista kohti kenttä on jäinen. Roi oli oikeestaan aika hyvä koko tunnin, tosin se on aika toispuoleinen, joten sitä piti sitten ratsastaa enemmän oikeaan kierrokseen ja hieman eritavalla. Poni oli ehkä vähän liiankin matalassa muodossa melkein koko ajan, ja turhan paljon luotiviivan alapuolella. Mutta se oli niin rento ja taipui hyvin, ja muutenkin ponin lempipuuhaa mennä pitkällä kaulalla niin mikäs siinä. Oli kuitenkin koko ajan tuntumalla ja tukeutui ohjaan, kuunteli hyvin apuja. Oikeaan kierrokseen se oli aika epätasanen, mutta vasempaan meni nyt ainaki ihan super hyvin!
Poni kyllä pelästytti meidät myös pahan kerran. Lopussa katsottiin, että näytti vähän siltä että Roi olisi hieman varonut oikeaa takastaan, ja astunut sillä vähän lyhyemmin.. Kuitenkin suurimman osan ajasta väläytteli oikeen nättejä askelia, joten sanoin Lotalle, ja myös koitin vakuuttaa itselleni ettei siinä ole mitään. Saattoi johtua vaan siitä, kun ratsastettiin enemmän oikeaan kierrokseen, ja ympyrällä Roilla on tapana vähän kaatua sisään päin, niin oikea puoli on joutunut enemmän hommiin ja saanut ehkä vähän enemmän painetta.
Tallissa kylmättiin jalka perusteellisesti ainakin 20min, ja siinä vaiheessa tuli taas mieleen meidän kamala kesä joka meni täysin hukkaan vain jalkaa kylmätessä (eri jalkaa). Hieman alko toivo loppua, ettei jalassa olisi mitään vikaa, kun Roi melkeen koko ajan leputti sitä.. mutta lopuksi kun venyteltiin niin otti kunnolla painoa jalalle, ja muuttui muutenkin pirteämmäksi. Pitäis nyt tosiaankin varata se hieroja piakkoin, jos vika olikin vaikka jalan yläosassa, lihakset vaan jumissa.

Eilen kuitenkin tarkistin jalan, eikä siinä ollut turvotusta tai lämpöä, ja poni oli muutenkin pirteän ja normaalin oloinen vapaapäivänä :) taijettiin vaan säikähyksellä selvitä!








wihii

tähän suuntaan on näköjään kuitenki enemmän kuvia,
vaikka toiseen suuntaan menin reilusti enempi

tälleen just Roi tykkää mennä :D vähän liian alhaalla, mutta ei mee tuntumaa pakoon
sitte vähän kootumpaa ravia





pysty laukkaakin välillä kokoomaan tosi hyvin!

hyvähyvä!

Eilen oli tarkoitus lähteä maneesille hyppäämään, tällä kertaa ponilla nimeltä Eppo! Mutta suunnitelmat meni taas uusiksi, eikä päästykään maneesille.. Kuitenkin kenttä oli sulanut taas lisää, ja toiseen päähän pystyi rakentamaan yhden esteen. Nyt siis piti päästä reenaamaan, koska arvatakaapas kuka lähtee kisoihin sunnuntaina ;) Jep, minä!
Kisat tuli aika lyhyellä varoitusajalla, sillä ihan pari päivää sitten omistajat ehdotti mulle, että menisin tulevan sunnuntain estekisoihin Epolla. Mua kyllä vähä jännittää, näin kun hieman kisakammoinen olen.. :D Mutta jotenki tuntuu turvalliselta lähteä tollasella pikkuponilla kisaamaan. Ja eihän se pelko multa lähe muutaku kisaamalla!

Palataampa nyt vielä hetkeksi siihen eiliseen. Hyppäsin siis toisessa päässä pientä estettä, jota pikkuhiljaa nostettiin kavaletista n. 40 tai 50 senttiseksi pystyksi. Eppo hyppää iha sairaan kivasti, ja oli sillä kyllä kans menohaluja, kun ei oo omistajat voinu sitä liikuttaa nyt niin paljon huonon kentän takia. Piti aika paljon varoa esteen jälkeen, ettei poni liukastu, mutta kerkesi siinä reilussa puolessa tunnissa jonkunlaisen tuntuman poniin saada. Melko varmasti ratsastan ponilla myös perjantaina tai lauantaina, ja sunnuntaina sitten kisat. Huii!

Kuvaajaa en valitettavasti eiliselle saanut, joten saatte tyytyä pariin vanhaan Eppo kuvaan.





hieno pikkupoika ♥

22 kommenttia:

  1. Mun lemppari nuist kuvist oli viides (:

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus!!:) Enkä osaa valita yhtään lemppariani, ku kaikki niin ihania ❤️

    VastaaPoista
  3. kuinka korkeeta meette kisoissa?lähteekö roi kisoihin=)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mää meen ristikon ja 50cm, Lotta tulee Roilla ristikkoon ja 60cm :)

      Poista
  4. Oi Onnee kisoihin! Tuunki kattoo ko lillan menee siellä ;) ei vaa missä ne teiän kisat edes on XD no kuitenki :D ihania kuviaki !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äimiskällä, sinne vissii teki tuutte? :D mutta vähä siistiä tuut kyllä moikkaa jos näät mut tai toisimpäi xd ja nään lillaniaki ♥ mut kiitti anniinaa (:

      Poista
  5. Tosi kivoja kuvia, ja varsinki tuo toka kuva ja varsinki tuo vika oli ihania :D Ja onnee teille kisoihin! :)

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia ♥! kisataan samassa luokassa äimskällä :D mutta kaikkiihan saa puhtaasta radasta ruusukken :) onnea sulle kisoihin! :)

    VastaaPoista
  7. Kiva postaus ja kivoja kuvia taas! :) Tsemppiä sinne kisoihin, jospa eksyis itekki sinne kuvailemaan :)

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. Mikset mee roilla?

      Poista
    2. tiesin et ainaki yks tämmönen kysymys tulee :D no koska siis alunperin mun ei ees pitäny mennä näihi kisoihi, mut epon omistaja sai mut sitte innostuu. ja ko nyt se lotta menee sillä, nii ei sillä vois kahta rataa enempää mennä vielä ainakaa.

      Poista
  9. 4, 5 ja 7 kuvat olivat parhaita minun mielestä! (: Ihana postaus! Ihanan paljon kuvia ja tekstiä.

    VastaaPoista
  10. Mun lemppari oli tietenkin toi töyhtökuva :)))))))))))))))))))))))))))))) joo eiku oikeesti tuo viides kans mutta on se töyhtöki iha kiva! ;)

    VastaaPoista