lauantai 29. maaliskuuta 2014

Monipuolista menoa!

Moikka taas pitkästä aikaa! Taas on jo yli viikko vierähtänyt viime postauksesta... Pahoittelut siitä, mutta kukaan ei vaan koskaan pääse kuvaamaan, niin ei pahemmin postauksia tehdä kun ei kuvia ole. Nyt kuitenkin Pirpa tuli mun mukaan tallille, ja saattekin siitä super paljon kuvia! Tosiaan varoitan jo tässä vaiheessa, kuvia on oikeesti tosi paljon. :D

Roin karva oli iha hassu :D
oivoi, pikkuponi






Tää viikko on ollu ihan mahtava! On ollu aivan ihanat ilmat, ja Roi on ollu super! Sieltä se kevätkin tulee ;)
Tänään meillä oli aika monipuolinen päivä. Aluksi oli tarkotus tehä maastakäsin juttuja, mutta kerettiin olla kentällä vaan hetki kun sinne tuli jo toinen ratsukko, joten päätettiin sitten mennä laittaa Roi kuntoon ja ratsastaa ensin.
Menin aluksi ihan kentällä koulua, en sen ihmeellisempää tehtävää. Roin laukka on parantunu oikeesti tosi paljon, ja se käyttää siinä niin hyvin selkää! Hirveen korkeessa muodossa se ei siinä vielä jaksa kulkea, mutta mua ei haittaa yhtään, koska se menee rauhassa, apuja kuunnellen, eikä kuitenkaan tuntumaa pakoon.
Pyrin menemään melko rennosti, enkä mennyt edes tuntia, mutta lämpimän ilman vuoksi Roi tuli silti vähän hikeen. Oon kuitenkin ihan super tyytyväinen kaikkiin tän viikon ratsastuksiin. Poni on menny niin hyvin pellollakin, ai että! Kuvat saavat kertoa loput :)










lopuksi käytiin siis pellolla :)

nää kuvat on mun mielestä jotenki tosi ihania ja keväisiä!




♥ !

Jätettiin poni karsinaan vähäksi aikaa ja laitettiin sille ruuat, jonka jälkeen mentiin vielä takaisin kentälle ja irtojuoksutettiin Eppoa ja Roita. Pojat vähän innostu ja Roikin juoksi itsensä taas hikeen, mutta saipahan ainakin purkaa energiansa! Räpsittiin siinä samalla myös pari kuvaa. c) Pirpa ja minä.

satulahuopa on sen verran paksu että tämmösillä säillä Roi hikeentyy tosi helposti sen alta




siis niin läski XD

kyllä ponilta askelta irtuaa ;)

Roiki muka pukitti :D tän jälkee otti melkosen spurtin





Roi sopivasti lämmitteli ittensä, niin tehtiin vielä parit maastakäsin jutut, ja sen jälkeen hyppäsin vielä ehkä noin kymmeneksi minuutiksi selkään, ja kokeiltiin taas mennä ilman varusteita. Vähän oli suunnan kanssa erimielisyyksiä, kun Roi olisi vaan halunnut mennä portille. Ja kerran ei meinattu laukasta malttaa siirtyä raville, mutta kyllä se siitä lähti sitten menemään, poni oli ihan jees :-)



hihii ;)

vähän aikaa pidin narua toisella puolella kiinni, mutta pian menin pelkillä päitsillä







Toivottavasti tykkäsitte, vaikka tää olikin aika kuva painotteinen. Ite kuitenkin tykkään postauksista joissa on reilusti kuvia, ja kerrankin kun mulla niitä oli niin aattelin sitten laittaa ihan kunnolla! Tosiaan, palaillaampa, toivottavasti ennemmin kuin viikon päästä! ;)

28 kommenttia:

  1. Tosi ihana postaus!(: Ja Roi on kyllä ihan supersöpö! Ja hahhaah mää repesin tolle kuvalle missä Roi näyttää nii hyber läskiltä:D Ja taas sitten seuraavassa hoikan näkönen. Mutta ihania ootte!:*

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva postaus! Aivan huippua kun on niin paljon kuvia (:

    VastaaPoista
  3. Sulla on kyllä erittäin hyvä istunta kun ratsastat :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia ja näytti niin kivalle roi kuvissa :) ootko ajatellut tehä joskus varustepostausta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ja een oikeestaa, mutta kyllähä mää sellasen voin tehä jos joitai kiinnostaa :-)

      Poista
  5. Voi että ihania kuvia, teijän meno näyttää tosi hyvältä! :) Laukka kyllä näyttääkin (ainaki näin kuvien perusteella) parantuneen ihan tosi paljon! Haha, kui siellä on noin vähän lunta, meijän piha ja lähialueet vielä ihan lumessa, jännä koska asutaan aika lähellä, ihanan keväisiä ainaki noi kuvat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ooi kiitos tosi paljon!! (: ja joo tuolla tallilla on nyt tän viikon aikana sulanu melkee kaikki pois, ja on kuivaaki. meijän pihassa tosin ja tässä lähellä on kans vielä lunta :D

      Poista
  6. En kestä tota teijjä maastakäsin juoksukuvaa XDDDDD viipottaa vaa menemää <3
    Ihanaa, ku pitkästä aikaa postasit !! ;)

    VastaaPoista
  7. Tosi mukava postaus! Ihanaa, kun oli näin ihanan keväisiä kuvia. :D Minäkin tykkään, että postauksissa on ihan reilusti kuvia. Tuli tosi hyvä olo, kun luki tätä postausta! + oot tosi taitava ratsastaja! =)

    VastaaPoista
  8. Ooi, aivan ihania kuvia! Muutenkin kivasti kerrottu teijän päivästä ja itekkin tykkään et on paljon kuvia.. :)

    VastaaPoista
  9. Toi Roin karva :D Miten se tollai menee.. Mutta kiva postaus ja ihanan paljon kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mää en tosiaan tiiä xd meki naurettiin sille Pirpan kaa ku mentii tallille, ei se enne oo tolta näyttäny.. :D kiitti!

      Poista
  10. vähä toi Roin karva näyttää jännälle XD mut ootte kyllä parantunu huimasti! varsinki laukka näyttää menevän jo paljo paremmin :) oliko sulla täs koulusatula, vai näinkö vaan väärin, et sulla oli paljo pidemmät jalkkarit mitä yleensä?

    toi sun istunta on tosi hyvä ja tykkään muutenki sun ratsastustyylistä! kaikkee hyvää teille c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se sojotti kyllä niinko joka suuntaan :D Mutta joo, ostettii tosiaan se koulusatula joku aika sitten, nii oon alkanu sen myötä sit käyttää pitempiä jalkkareita, kun on hyvä polvituki noinkin :) ja kiitos hurjan paljon!! (:

      Poista
  11. Kuka toi eppo on? onko se teiän oma vai?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on siitä pari postaustakin, se on siis mun liikutus\kisaponi, ei oma :)

      Poista
  12. Vautsi ku sulla on hyvä istunta, oon iha kade :D ihania kuvia! :) ja ompa kiva tuo satula, ite tykkään koulusatuloista tosi paljon :D mutta joo, siis tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah no älä nyt sentään! :D mutta tuo satula on kyllä kiva, ja kiitos paljon (:

      Poista
  13. oii meri nuo kaikki kuvat oli nii ihania ja kivan värisiä! Tuli sellanen keväinen tunnelma :D Ku vaan pääsis itekkin kentällä menemää... Mutta sulla on oikeesti ihan sairaan hyvä istunta ja roin kanssa ootte kehittyny paljo ! Ku muistelee ekoja kertoja sillo roilla xd Tuuppas taas vierailee elliotin luona, kuha vaa sullais paikkoja ja vois mennä. Nauroin tolle läskikuvalle, vähä tuo o oikeesti läski :DDDDDDDDDDD Ja ainii mää tuun sitte roille kans piakkoin! ootte ihania ja iha huippuja ♥ !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mustaki nää on just kivan värisiä, pirpa vaa valitti kui huonoja nää muka on :D ja joo tuun toki sit ku ei oo mitää! köhköh ei se oikeesti iha noi läski oo, tuo kuva vähä vääristää XD se on laihtunukki ;) mutta joo kiitos manu! <3

      Poista