maanantai 7. heinäkuuta 2014

Heppailun merkeissä taas!



Jee, tosiaan pääsin käymään tallilla jo nyt, eli heppa aiheinen postaus tulossa!
Aattelin lähtä käymään Lotan mukana tallilla, kun äiti pystyi meidät sinne viemään. Lotta siis ratsasti Roin, minä toimin tällä kertaa vain kameramiehenä. Tai no, sainhan mää sillä loppukäynnit kävellä, kun vaivalloisesti oltiin ensin mut sinne kyytiin nakattu. Oli ihan huippua päästä jo nyt ponin selkään, vaikka enhän mää siellä voinu mitään tehä, vasen jalka vaan roikku mukana.
Mun on tosi vaikee kirjottaa tuosta kerrasta paljoa, kun tosiaan vaan loppukäynnit menin. Mutta kuvia on onneksi taas jonkun verran, niitäpä tähän väliin! :)

Lotta meni loppuverkat pellolla, niin pääsin sitten ponin kyydissä pois pellolta kun Lotta talutti meijät kentälle

toi Lotan kypärä pukee mua kyllä tosi hyvin :D



"kato ny mun jalat roikkuu jo tän polvissa!!"


jee ponin selässä taas!



Kuten kuvista huomaatte (ja ne jotka Lotan blogia seuraa tietääkin jo) Roilla on nykyään myös hackamoret, joita tuon pienen kävelyhetken sain kokeilla. Mutta koska Lotta ne on ostanut, hän niitä ainoastaan käyttää.. Mutta kyllä mää onneksi pärjään ihan normi kuolaimillakin, ja toki riimulla voi mennä välillä vaihtelun vuoksi.

Suurin syy miksi tallille lähdin mukaan oli kuitenkin se, että pääsen tekemään ponin kanssa maastakäsin työskentelyä. Tehtiin muutamat temput mitä Roi osaa, ja sitten vaan räpsittiin pari poseeraus kuvaa.
Ja vaikka nyt pääsinkin näin pian jo tallille, niin nyt ei taida olla ihan heti sinne kyytiä, eli tämän jälkeen tulee sitten enempi lifestyle tyyppisiä postauksia, ja olenkin jotain jo suunnitellut. :)


tää kumarrus silleen että toi toinen jalka on maassa koukussa ei meinaa oikeen onnistua...


Roi tollee plääh emmä jaksa poseeraa, mää mielummin irvistän.. :D

haha joo, meijän poseeraukset oli tälläkertaa haukottelua :D


tää on jotenki hirveen surullisen ja masentavan näkönen, nii muokkasin vähäse näitä värejä siksi



Ahkerasti oon polvea nyt jumpannu, ja pitäny tosi paljon kylmää kun nyt se on sitte kans lämpöilly.. Ja kävelläkin voin jo oikeestaan ilman noita sauvoja :) Mutta näistä lisää ehkä tulevissa postauksissa, moikka!



siinäpä oli tällanen pieni pikapostaus, palaillaan :)


9 kommenttia:

  1. kiva postaus! :) tosi hienoja nää kuvat, niin kuin aina! pitää nyt yrittää olla ahkerampi kommentoija! :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä postaus ja ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  3. No tui :3 voin kuvitella ku vaa könkkäät noil kepeil XDD

    VastaaPoista
  4. Mitä vittuq xD jos lotta ostaa satulahuovan et varmaan saa käyttää sitä? :Dd jos mulla ja mum siskol ois heppa nii jos ostasin satulan nii se ei tod sais käyttää sitä! Siis mitä, oikeesti xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no mitä sää multa kyselet? :D Lotta vaan ei halua jakaa ihan kaikkea. mutta kyllä mää niitä satulahuopia saan käyttää ;) ja harmi sun siskon puolesta..

      Poista
  5. vähänkö näytät pieneltä tossa tokassa kuvassa :3 :'D

    VastaaPoista